Home 
Oploditev 
Detekcija 
Rak na dojki 
Duševno Trpljenje 
Zakonodaja 
Splav Abortus 
Zagovorniki Splava 
Dejstva v premislek 
Pisma 
Pomoč 
Gradivo 
Zadela me je strela 

Posledice splava

Izpoved

Male ročice

 

Pisma 14. stran

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Vljudno ste vabljeni, če nam pošljete vaš komentar. Objavljeni bodo komentarji, ki zadevajo tematiko splava, nosečnosti in podobno. Uredništvo si pridržuje pravico, da objavi komentarje in njih vsebino po lastni presoji.

Pisma, ki bodo imela patološko vsebino bodo posebej označena z

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

 

dc: Pozdravljen urednik!

Le tako naprej!op. ur.

Mojga pisma prosim ne komentirat preveč, ker je že itak raztreseno.

LP,

Domen

-------------------------------

Prebral sem zadnjih nekaj strani pisem in sem se zgrozil, koliko nabijanja proti strani. Kot da je rovarjenje, kritiziranje in grozenje uredniku glavni namen teh pisem.

Ej, ljudje bistvo strani je povedati puncam in ženskam, skratka nosečnicam, da splav BOLI, strahotno boli in to za VEDNO. STRAHOTNO BOLI ZA VEDNO! Vi se pa usajate in obešate na tisoč in eno malenkost. Ajde rečte, da splav ne boli, če morete.

Rečte, da lahko ženska mirno živi ob dejstvu, da si je dala izsesat otroka, nemočnega otroka, otroka, ki ji je bil zaupan v varstvo. Ona, ki naj bi ga varovala, negovala, ljubkovala in popeljala v svet, ga je dala ubit. Ne mi rečt, da lahko ženska (in njen partner) mirno živi.

Samo to je poanta te strani, vi se pa obešate na 1000 nepomembnih stvariop. ur., da se le o bistvu ni treba pogovarjat. Spodaj so moji komentarji na najpogostejše floskule:

1.) Uredniku očitate, da govori neresnice, je grob, ne bi smel kazati tako grobih slik, grozite mu s cenzuro, s sodiščem pretepom....

A sedaj pa kar naenkrat ne živimo v svobodni deželi s svobodo govora? Ali pa svoboda govora velja le takrat, ko govorijo homoseksualci, ali ko se kar počez obtožuje Cerkev (rimokatoliško, ostale so nezanimive) Če je svoboda govora, naj bo za vse!

Zahtevate svobodo do uboja lastnega otroka, odrekate pa svobodo do govora. UBITI da, GOVORITI ne! In vi se imenujete demokrati. Bolno!

2.) Komentarji vam niso všeč. Pa si naredite svojo stran kjer boste objavljali pisma brez komentarjev ali pa s svojimi. Kdo vam brani?

Če vas tako zelo moti izgled te strani, zakaj jo sploh obiskujete. Očitno ne spadate v ciljno skupino strani, v katero spadajo punce/ženske, ki so pred odločitvijo ali ubiti otroka ali ne.

Kaj vas potem muči? Morda nevoščljivost, če bo katera zbrala pogum in obdržala otroka?

Ker obdržati otroka zahteva pogum, je najbolj plemenito in nesebično dejanje, sploh če je punca/ženska v težki situaciji. Take so zame JUNAKINJE.

3.) "Splavnice, ki berejo to stran zelo trpijo". Res je in ta stran ima za edini namen to, da bi bilo takih trpečih žensk manj, čimmanj. To je glavni point, bistvo: splav BOLI, BOLI ZA VEDNO, pa naj se postavimo na glavo ali kamorkoli, imamo veliko otrok, kariero, ... BOLI.

V dno duše BOLI. In to smo dolžni povedati, to je dolžna povedati država preden naterajo najstnico splavit. Naj punca/ženska vidi vse posledice, preden se odloči.

4.) Eni kar naprej nabijajo o duhovnikih pedofilih. Ne vem, ali ne vidite stališča uredništva ali ga nočete. Uredništvo je jasno in jaz se z njim strinjam (tudi katoliška cerkev se), da je vsak greh greh, ne glede na to, kdo ga stori.

Pedofilija in abortus pa sta dva izmed najhujših zločinov, pa naj ga stori duhovnik ali komunist, vseeno je.op. ur. ...pohujšanje mora priti, vendar gorje tistim po katerih pohujšanje pride!

5.) "Šestnajstlenica je zanosila, nima sredstev,...". Po mojem obstaja cca. 5 "standardnih" floskul, ki se kar naprej vrtijo kot precedenčni primeri, ko naj bi bilo dopustno narediti splav, obenem pa se zlorabijo za legalizacijo VSEH splavov. Povejte mi vaše resnične situacije, pa se bo videlo, da se 90% splavov naredi popolnoma pri normalnih razmerah.

Grem stavit pico, da gre 3/4 tistih, ki splav naredijo, vsako leto na dopust s svojim LASTNIM avtom, doma pa pustijo lepo zaklenjeno LASTNO hišo.

Mimogrede, soseda je rodila prvega otroka resnično pri šestnajstih in tip jo je pustil oz. ga sploh ni imela.

To je bilo pred leti, tako da ima ta ubogi revež, ki po vašem mnenju ni vreden življenja in mizerno životariop. ur. , kaj hočete, taka mnenja izražajojo nižje oblike "življenja", ki so slabše od živali, danes lepo ženo, prikupne otroke, je izvrsten športnik je končal šole, ima lep avto pa tudi vse normalne probleme in težave kot ostali ljudje, ki so se rodili kot "zaželjeni in preskrbljeni".

Po mojem ga ni problema, ki bi bil tako velik, da bi si zaslužil, da otrok umre, mati pa celo življenje trpi NEZNOSNE duhovne muke.

6.) "Splava sicer ne odobravamo preveč, ampak vseeno je bolje da se naredi, če...". To govorijo mehkužci. op. ur.  pa naj še kdo reče, da niso nevretenčarji nižja vrsta

Bodi pokončen in reči, da si ZA ali PROTI. Ker tudi splav se ne naredi tako, malo ja in malo ne.

Je zelo konkretno dejanje s posledicami za celo življenje! Povdarek je na celo. Socialne razmere se lahko spremenijo (v obe smeri, čeprav ponavadi na boljše), posledice splava pa ni možno odpravit. Ostanejo!

7.) "Vsakemu (nosečnici) je potrebno pustiti svobodo, da se odloči po svoje. Skratka demokracija". Se popolnoma strinjam, dokler ne gre za življenje nedolžnih in nemočnih.

Takrat pa je vsak, ki ima vest, poklican, da jasno pove, kaj se mu zdi prav in kaj ne. Tudi nacistom po 2. svetovni vojni niso pustili, da so se odločili po svoje. Ali si predstavljete, da bi nekdo sedaj trdil, da so imeli pravico in svobodo pobijati ljudi?

"So se pač SVOBODNO odločili, da jih bodo skurili!!!"

Ravno to delajo tisti, ki zagovarjajo svobodo do odločitve za ali proti splavu, za ali proti uboju!

Ljudje enostavno NIMAMO pravice odločati o življenju drugega, pa če si to priznamo ali ne.

Vsi pa čutimo v globini, da je temu tako, zato iščemo vse mogoče izgovore, ker nimamo jajc, da bi rekli, "ubil ga bom, ker mi tako paše". Tega ne moremo reči, ker imamo vsi vest, ki nam jasno pravi, da to ni OK.

8.) Nekateri grozijo avtorjem strani z vsemi možnimi pregoni in akcijami, jaz pa pravim tem aktivistom, da se razburjajo po nepotrebnem, ker je slovenski narod v tem trenutku itak do te mere gnilop. ur. tu verjetno mislite na rdečo indoktrinacijo, da je nesposoben se pogovarjati o splavu kot o problemu, kaj šele, da bi se resneje lotil problematike.

Ne bojte se, brez problemov boste lahko splavljali kar se pravne formalnosti tiče. Drugo je pa vest, ki ostane po splavu. Tam vam pa noben zakon ne more pomagati. Tam pa ostane samo vera v Božje usmiljenje ali pa tlačenje spominov v podzavest.op. ur. ki kasneje brez izjeme izbruhnejo z vso silovitostjo!

9.) Moja izkušnja: ko sva z ženo "nenačrtovano" zanosila s četrtim otrokom naju je zelo zvilo: kako bova zmogla, otroci ne bodo dobili potrebne pozornosti staršev, adijo ženina kariera, kako bo z denarjem (če žena ostane doma, bo samo ena plača, če gre delat, damo za vrtec too much), ženi se bo zmešalo od otroškega kričanja,...

Povem vam lahko le to, da ni lahko, je pa zelo lepo. Seveda imamo veliko vpitja, je pa tudi veliko lepih trenutkov. Tako na primer starejša štiriletnika pestujeta dojenčka kot najbolj nežne varuške.

Strahovi, ki so se nama zdeli na začetku veliki, so izpuhteli kot megla. In občutka, da sva naredila prav, ne bi zamenjal za noben denar.

Oprostite za slovnico in neknjižni jezik, ter obilo milosti pri vaših odločitvah.

DC 2006-10-02 at 13:55:20

op. ur.  da je le več takih kot ste Vi!Na takih narod stoji in obstoji

Glede raznih kampanj in, se ne sekiramo. Lahko se pa oni, ker so dovolj neumni, da so razkrili od kje in kateri pes taco moli. Če se še ne, se pa zagotovo še bodo

Želimo vam zvrhan koš sreče in veselja Vam in Vaši družini!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

 

 

Pisma 1. stran

 

Pomagajte v boju za življenje nerojenih otrok
in ljubezen do njih in njihovih (ne)srečnih mater

 

[Home][Oploditev][Detekcija][Rak][Duševno Trpljenje][Zakonodaja][Splav Abortus][Zagovorniki Splava][Dejstva v premislek][Pisma][Pomoc][Gradivo]

Copyright(c) 1999-2011 splav.info Vse pravice pridržane
Pošljite nam vaš email. Če se bo kdo spomnil prepovedati dostop do te strani, vam obljubljamo, da se bo dostop tako hitro menjaval, da ne bodo mogli tako hitro pisati papirjev.
 


 

Pisma