Home 
Oploditev 
Detekcija 
Rak na dojki 
Duševno Trpljenje 
Zakonodaja 
Splav Abortus 
Zagovorniki Splava 
Dejstva v premislek 
Pisma 
Pomoč 
Gradivo 
Zadela me je strela 

Posledice splava

Izpoved

Male ročice

 

 

Rodnost statistika - pisma 22. stran

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Vljudno ste vabljeni, če nam pošljete vaš komentar. Objavljeni bodo komentarji, ki zadevajo tematiko splava, nosečnosti in podobno. Uredništvo si pridržuje pravico, da objavi komentarje in njih vsebino po lastni presoji.

Pisma, ki bodo imela patološko vsebino bodo posebej označena z

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

XX: ... moje pismo ni namenjeno bralcem...

... Lepo vas pozdravljam in vam želim vse dobro pri vašem delu. 2009-02-26 at 16:01:17

Leto *še niso všteti vsi porodi

Porodi

Verižni indeks

1988

26442

100

1989

24453

92.5

1990

23484

96

1991

22380

95.3

1992

20746

92.7

1993

19913

96

1994

19521

98

1995

18877

96.7

1996

18721

99.2

1997

17957

95.9

1998

17734

98.8

1999

17310

97.6

2000

17982

103.9

2001

17306

96.2

2002

17347

100.2

2003

16917

97.5

2004

17629

104.2

2005

17939

101.8

2006

18801

104.8

2007

19585

104.2

2008*

21550

110

Rodnost Statistika je vzeta iz strani Zavoda za Varovanje Zdravja

op. ur. Da je le več takih kot ste Vi! Spoštovana, tudi kolegica! Prav veseli smo, da ste se oglasili!

Kakor vidite, so naša in tudi Vaša naprezanja začela rojevati sadove. Ali še bolj natančno povedano otroke in veliko manj duševno popolnoma pohabljenih žensk. Pravite, da imate težave. To je sramota za stroko!

Prepričani smo, da boste te pričakovane težave premagali, kajti Vaše znanstveno delo je hvale vredno. Poleg tega, da ste vnesli nekaj popolnoma novega v slovenski(dregnili v osje gnezdo) prostor, pomislite tudi na to, da ste naredili nekaj, kar drugi ne vedo ali nočejo vedeti in imate več znanja, kakor Vaši nasprotniki.

Popolnoma Vas podpiramo in vaši napori so popolnoma v skladu z nacionalnim interesom in stroko! To, da imate take težave, samo kaže na to, kako kvalitetno delo opravljate in ga boste dokončali.

Nasprotniki pa naj povprašajo kakega kvalitetnega zdravnika, ki se ukvarja z duševnostjo in s čim se ti morajo ukvarjati z žrtvami splava! Pa tudi statistiko si naj pogledajo.

Zagotovo ne bo vedno tako, kot je sedaj in takrat se prerado lahko zgodi, da se nekdo znajde pred sodiščem pod težkimi in zelo lahko dokazljivimi obtožbami o zločinih proti človeštvu! Niti izgovarjati se ne bodo mogli "da so samo izpolnjevali ukaze"!

Hvaležni bi bili, če nas obvestite o vsebini. Saj Veste za kaj gre. Zaradi močnega filtra proti neželeni pošti, Vas prosimo, če vsebino, kar pripnete na email, ki ste ga dobili in nas o tem obvestite po redni poti, kot ste nas že.
Vsekakor pa ostanemo v stiku!(ta ikona velja Vam)

Še enkrat, ponosni smo na Vas in prav lepe pozdrave ter veliko uspeha v katerega ne dvomimo, Vam želimo!

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

trusty: Nekaj me je zmotilo ob prebiranju besedila glede aborativne tabletke. Splav z aborativno tabletko se dela do 7 tedna nosečnosti...ne govorimo o OTROKU...ampak v času nosečnosti uporabljamo izraze zarodek in plod! nisem zagovornica splava, da ne bo pomote, ampak podatki so napačni in laični. Z aborativno tabletko ne izstradamo "otroka" in ga ne shiramo, sploh zaradi tega, ker je npr. v 4 tednu nosečnosti z ultrazvočno preiskavo sploh težko opaziti zarodek v maternici in  krvavitev,ki je posledica delovanja aborativne tabletka zgleda kot močnejča menstruacijska krvavitev in v njej ne moremo videt kako smo svojega "otroka  izstradali do smrti". Mogoče boste zbrisali moj komentar...vsekakor ni slabonameren..ampak, če se že piče o teh stvareh je počteno do žensk, da izvejo resnico takčno kakrčna je, brez lažnih podatkov in pretiravanja.2009-03-10 at 20:56:57

op. ur. bla bla bla! Rekli smo že, da ne bomo več objavljali pisem po katerih se vidi, da oseba ni prebrala te strani. Vsakih nekaj časa se najde nekdo pameten in misli, da je odkril novi svet. Posebno, če racionalizira(razumsko hoče zmanjšati svojo krivdo), jutro po študentskemu žuru!

Sliki posledice uporabe RU 486(Mifeprestone, Mifepreston, Mifreprex) ali abortivne tabletke.
Zaradi podrobnosti sta različno osvetljeni.

Kaj pa mislite, kako deluje abortivna tableta? Po vašem se zgodi nekaj čarovnega ali kaj? 

    1. Niti prebrali niste strani, ki piše kaka je zanositev in kako poteka nosečnost.
    2. Še vedno se ni slišalo, da bi kaka ženska rekla, da pod srcem nosi zarodek ali plod. Pač pa reče, da nosi     otroka! Niti tega ne veste, kaj je embrio in fetus in kdaj in kako se razlikuje to poimenovanje!

Pod izrazom zarodek ali plod se skriva terminologija krivde! Kajti izraz embrio, malo manj fetus(pri splavu), že spominja na človeka, kajti to se je že učilo pri biologiji v osnovni šoli, čeprav je samo prevod v tujko. Nobeden si ne upa reči, da je odstranil, kaj šele, otroka ali človeka!

To ne pomeni nič drugega, kakor to, da se aborcionisti še kako zavedajo, da jemljejo življenje(kar je v nasprotju z njihovo prisego pri podelitvi diplome). Eno takoj, drugo pa kasneje. Skrivajo se za degenerirano zakonodajo, vendar vedo pri sebi in med seboj, da niso nič drugega kakor brezvestni izobraženi morilci! Marsikdo je tudi ponosen na svoj poklic rablja, vendar v družbi skrivajo kaj počnejo! Rajši pravijo, da so porodničarji!

Naj si enkrat predstavljajo samo to, kako bi bilo, če bi bili nekje na samem z ženskami, ki so jih oropali materinstva, čeprav "so samo upoštevali njeno željo"!

Pismo je objavljeno samo zaradi spodnjega pisma žrtve splava. Dobro si preberite kaj prinese splav in (zavestno) nepoznavanje takega dejanja!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Olgica: Pozdravljeni. Soočena sem z nenavadnimi dogodki. Mogoče se mi je še enkrat nasmehnila milost. Kako čudno in čudovito je življenje. Imam sina v puberteti, iz prvega zakona. Pred petimi leti sem naredila splav, otroka bi imela s takratnim partnerjem. Ne vem točno, zakaj, saj sem bila vedno nasprotnica. Vplivi okolja, strah, napuh, pohlep. Pa še kaj. Od takrat dalje sem imela same težave. S parnterjem sva se seveda razšla. Nisem uspela vzpostaviti nobene nove prave zveze, le avanture, površno življenje... Beg. V notranjosti me je strahotno grizlo. Zadnje dve leti jemljem antidepresive, saj imam nočne more. Mislila sem, da se mi bo na stara leta od hudega zmešalo. Mama je zvedela za to in je od takrat dalje hudo zbolela na živcih. Razen morda kariere, mi nič ni šlo posebno dobro. Srčno sem želela popraviti svojo napako, vzpostaviti novo zvezo, imeti otroka. Bala sem se, da me bo sicer razžrlo. Navzven krasna, notri gnilo jabolko. Ponoči sem molila, naj mi Bog pomaga. Samo to sem ponavljala. Ampak kot zakleto nobenega uspeha. Ne vem, zakaj. Pred kratkim se je vame zaljubil mlajši fant. V obupu sem se vrgla v to zvezo in on mi - kljub temu da je včasih čudaški in naporen - ves čas daje ljubezen. Nekaj dni sva imela nezaščitene odnose. Slutim, da pod srcem nosim novega otroka, kljub temu, da sem stara 41 let. Nikoli več ne bi niti pomislila na splav. Vsem ga odsvetujem, vendar ne obsojam. Največ napak se zgodi zaradi zmedenosti v glavi. Pospravite svoje podstrešje, ženske, pa bo vse OK.

Meni je Bog dal še eno možnost, kljub vsem žalitvam. Kako je milosten. Spet me je strah, spet vem, da morda fant ni primeren, a tudi če je tako- vzela bom vse nase, le da se mi na stara leta ne zmeša in z mano ljudem, ki jih imam rada in so ob meni. Bodite v mislih z mano, molite za dete, in jaz bom z vami.

Verjetno ni hujše bolečine od tiste, da si ubijal. Ubijal del sebe in novo nedolžno bitje, brez pravega vzroka.

Taka je resnica in jaz jo priznam.

Vse to nima nič opraviti z ideologijo, prepričanji, moralo,... pač pa z intimo ženske.

Olgica. 2009-03-15 at 13:47:54

 

 

Olgica: Danes sem poslala svoj komentar. Zdaj pa še nekaj: iz srca čestitam za vašo stran. Pomaga mi, veste, kako pomaga! Vsak dan jo bom gledala. Srčni boj stoji za vašim pisanjem, to je pomembno. Tudi jaz se bom do konca srčno borila, da popravim svojo napako in dam življenje otroku. Bog pomagaj mi. Olgica. 2009-03-15 at 17:22:31

op. ur. Spoštovana Olgica! Kako pretresljivo pismo Ste napisali! Taka pisma kot ste ga napisali Vi, res pretresejo srce! Kako pogumna ženska ste, da ste napisali to pismo brez okraševanj. Stran je nastala ravno zaradi tega, da se prepreči take tragedije, kot je se je zgodila Vam. In v trpljenju niste sami

Govorite tudi o vzrokih, da Ste splavili. Med njimi omenjate tudi vpliv okolja! Da, ta je bil močan! Že v začetku govorimo o temnih silah. Pred objavo naše strani, (ki je na srečo temeljito spremenila miselnost družbe - razen človeškega odpada, ki še naprej zagovarja splav in bo na srečo človeštva tudi izumrl, kajti za njimi ne bo ostalo nič!) je bila moda, da se dela splave! Med mladimi je veljalo, da nisi bila "in", če nisi imela splava ipds.

(Tega ne govorimo Vam, spoštovana Olgica, temveč obiskovalkam in obiskovalcem te strani. Raziščite, kdo so to temne sile in prišli boste do tako neverjetnih rezultatov, da tega v prvem trenutku ne boste hoteli verjeti. Tako napetega filma še niste gledali! Olgica, vi se pa sedaj s tem ne ukvarjajte, ker so pred Vami, za Vas, mnogo bolj pomembne stvari.)

Ko govorite o nenavadnih dogodkih, se moramo na nek način strinjati z Vami, ker Vam v tolažbo povemo, da ste s svojim pismom rešili marsikatero življenje.  
Začeli ste z novico o ČUDOVITO! Želimo vam res prečudovitega , še bolje - čim več
! Še zdaleč niste prestara za. Res je, da nimate najboljših pogojev, vendar zakaj pa ne! Od  Vam želimo vse naj, naj, naj boljše

Sedaj pa k tistemu, ki je res zelo pomembno za Vas in tudi za Vašo mamo! Pojdite na našo podstran, kjer boste našli pomoč! Zaradi Vas smo jo malo spremenili in poiskali konkretnejšo informacijo, ki je še kako koristna za Vas, pa tudi za Vašo mamo!

Mi ne dvomimo o srečnem koncu, kar je, med nami povedano, res velika izjemna milost v človeški zgodovini. Prej tega človeštvo ni imelo!

Naj vaše goreče in cela bit, pazljivo prebere podstran, ki pravi, kaka je pomoč tudi ubogim ženskam, ki imajo za seboj tregedijo splava. Predvsem pa je pomembna iskrenost v mislih, besedah in dejanjih! Obljuba je veličastna in te vrste obljuba se vedno izpolni Take obljube do sedaj v človeški zgodovini še ni bilo!

Pa oglasite se še kaj s kako dobro novico v karere na dvomimo

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Olgica: Spoštovani, morda ta moj komentar ni najbolj primeren za objavo.... Vesela pa bom vašega odgovora in morda lahko kako pomagam. Olgica.2009-03-21 at 16:03:34

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur. Spoštovana Olgica! Opravičujemo se Vam za zelo pozen odgovor! Verjetno ste v tem času že prišli do odgovora. Ali lahko pomagate? Lahko! Letos je uradna slovenska medicina priznala, kako pogubne posledice ima splav in  je potrdila, kar navajamo na naši strani To je odlična podlaga za sprožitev ustavnega spora! Poglejte letošnje diplomske na temo splava! Vso srečo

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

mamalada: Sem mama treh otrok, ker sem zbolela za rakom dojke, sem po naključju naletela na vašo stran.

Nikoli nisem delala splava (niti spontani se mi halabogu ni zgodil), pa sem vseeno zbolela.

Kar želim reči o vaši strani, pa je tole: Mislim, da ni potrebno, da ženske, ki razmišljsajo o splavu strašite, z rakom. Najbrž tudi prav strokovno ni.op. ur. z veseljem Vam povemo, da nam je uradna slovenska medicina potrdila kar navajamo na tej strani! Zakaj na Onkološkem i. ne vodijo statistike o korelaciji rak dojke/splav? Ne mi reči, da so sam sami satanisti, ker trdim, da je tam ogromno čutečih ljudi. (Mimogrede, o ginekologih in morali pa tudi jaz rajše ne bi...)

Da torej ne dolgovezim: niso potrebne nobene grožnje, edini možni (in tudi zadosten) argument proti splavu je, da nihče nima pravice razpolagati z življenjem nekoga drugega, še najmanj nemočnega in ali nerojenega.

Pa lep pozdrav

PS videov in slik si raje nisem pogledala, mi je slabo že od kemoterapije. 2009-03-27 at 14:47:52

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur. spoštovana mamalada od Vam želimo čimprejšnje okrevanje! Iz Vašega pisma je razvidno, da niste prebrali naše strani. Objavili smo samo zato, da Vam damo podporo pri premagovanju bolezni!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Girl: Sem vpišite vaš komentar

meni pa so te strani res vrei! neke delam za šolo o splavu, pa sn tu našla dobre trditve o splavu pa tem. haha, vaši komentari so zakon:P, cari ste! jaz bi zravn vsem tistim, ki se odločajo za splav (tudi če jih to kao nekoli ne bo bolelo in mislijo da je to sam skupek celic) dala za prebrat to besedilo pesmi:

Happy Birthday...so make a wish

Zanima me, če se vsega tega in še česa več ne sprašujejo vsi, ki so se odločli za splav.

Sama splava ne bi nikoli naredla! ko smo se pri mladinskih skupinah pogovarjali o tem, sta me edino dve vprašanji malo zmedli, kaj nardit v primeru, če zdravniki rečejo, da bo otrok hudo bolan ali da bo to vplivalo na moje zdravstvo (mogoče zaradi poroda celi umrem) in enkrat je ena vprašala: kaj pa če te posili oče, in se na to vedno spomniš, ko otroka vidiš. a pol sn si odgovorla tak: če bo otrok hudo bolan (npr. duševno in telesno prizadet),  in če gledaš prizadete otroke oz. ljudi... vsak nsmeh, vsako lepo dejanje jih spravi v dobro voljo, v bistvu, so veliko bolj srečni kot smo mi, veliko manj rabijo za popolno srečo( folk pa misli, da ful trpijo, pa da jih majo drugi za norca.. za norca jih tak majo samo bedaki, za tiste se ne sekiram; glede trpljenja pa...če so od rojstva tak navajaeni pol neje neke trpijo, ampak se sam nam tak zdi)... pa še glede bolanosti; se je že zgodlo, da so rekli, da se bo otrok rodil brez rokic pa nogice, pa je blo vse kul na koncu). tisto glede poslistva pa: OTROK NIČ NI KRIV!!!! (če ti je res tak hudo, pa ga daš v posvojitev, sam takih primerov tui ni dosti neke). če bi mi pa zdravniki rekli, da če čakam do poroda, lahk sama umrem... bi umrla (jaz sn dala že neke življenja skoz, naj ga še otrok... sicer pa tak vrjamem v posmrtno življenje... rajši jaz umrem pri porodu, kot da mi otroka raztrgajo); sam upam, da se mi ne bo treba nikoli spraševat glede teh stvari.

ja pa ko sn brala tote komentare bralcov pa to, in pravijo, da se ženska sama odloči, kaj bo naredila z otrokom ko zanosi. v bistvu se je s tem ko je zanosla, odločla za otroka in otrok potem več ni njena last:

VAŠI OTROCI NISO VAŠI OTROCI.
SINOVI IN HČERE KLICA ŽIVLJENJA K ŽIVLJENJU SO.
PO VAS PRIHAJAJO A NE OD VAS.
ČEPRAV SO Z VAMI, NISO VAŠA LASTNINA.(Kahil Gibran)*

tolko o pravici ubijanja najbolj nedolžnih! mi smo 'orodje' za ohranitev naše vrste, ne pa za lasten poboj. 2009-05-04 at 21:45:00

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  Hvala! Da je le več takih kot ste Vi! S svojimo sedemnajstimi leti imate več soli v glavi kakor nekateri celo življenje. Zelo dobro in polno življenja napisano pismo

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

nič več: POzdravljeni.

Spet sem zašla na vašo stran. Sem je je zaneslo predvsem članek na 24ur (http://24ur.com/novice/crna-kronika/umoril-ginekologa.html)

Spet sem brala pisma in se začela spraševati kaj še lahko storim v zvezi s splavi, kako lahko kakega preprečim???

Kot veste imam 2 sinka, čez nekaj let bosta "stopila" puberteto in kaj hitro se lahko zgodijo spolni odnosi,.... in vsi vem kaj se lahko zgodi.

Torej moja naloga kot starš je, da otroke primerno podučim o vsem, ne samo o spolnosti, ampak tudi in predvsem o njenih posledicah.

Povedala jima bom svoje stališče, ponudila jima bom svojo pomoč in svoje znanje in upam,da nikoli ne bosta postevljena pred odločitev o splavu.

Pravkar sem se zavedla, pred nekaj leti, bi skoraj postala teta, moj brat se je zelo veselil, pa se je njegova takratnja punca žal odločila za splav, če bi takrat vedela za to stran,...

Danes bom prižgala svečko. 2009-06-01 at 11:28:24

nič več: pa še nekaj:

že v osnovni šoli smo se učili definicijo živega bitja. Živo bitje je tisto, kar raste in se premika. In eno edino pravo dejstvo je, ko je ženska noseča ima pod svojim srcem živo bitje. Bitje, ki je plod nje in očeta. In nič na svetu ne more tega spremenit, pod srcem nosi svojega otroka, nekateri temu pravijo fetus, zarodek,.... ampak dejstvo je še vedno tako, da je to bitje živo, ker raste in se premika. In kadar vzameš življenje živemu bitju, se temu reče uboj, umor, zakol,..... 2009-06-01 at 14:06:29

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  Da je le več takih kot ste Vi! Draga nič več! Kako je lepo videti, da se čedalje več žensk, kakor tudi moških začenja zavedati, kaj pravzaprav je to splav. In verjeli ali ne, ste k temu pripomogli tudi Vi! Kakor vidite in ste doživeli, splav ne prizadene samo neposredno vpletene! Preberite si spodnji odgovor

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Ivan: "ŽELIM SI LE, DA BI BILO ČIM MANJ TE MORIJE!"

Po prebranem se počutim kot železničar na progi po kateri so vozili ljudi v koncentracijska taboriŠča. Pa ne, ker bi kadarkoli zagovarjal splav, temveč ker sem bil preveč plašen in preveč tiho glede takšnih grozodejstev, kot je splav.

Čez sto let bodo našo generacijo prezirali kot skrajno egoistično in brezobzirno, čeprav si mislimo, da predstavljamo vrhunec človeške zgodovine. 2009-06-01 at 20:00:03

Ivan (priimek izbrisalo uredništvo)

op. ur.  Da je le več takih kot ste Vi! Zelo lepo, da se oglasi tudi kak moški. Če smo Vas prav razumeli, bi bili radi bolj aktivni v boju proti splavu. Pišite nam po isti poti kakor sedaj, če vse dobro izpade, Vam naredimo temu primerno reklamo. Kakor smo že v prejšnih odgovorih na tej strani zapisali - še enkrat ponavljamo;

  • SLOVENSKA (URADNA) MEDICINA JE LETOS PRIZNALA VSE ŠKODLJIVE POSLEDICE SPLAVA, KI SO OPISANI NA STRANI www.splav.info, ŠE VEČ, PRIZNALA JE CELO HUDE POSLEDICE SPLAVA, KI PRIZADENEJO TUDI MOŠKE

Za ta veliki uspeh se lahko zahvalimo naši bralki XX, ki je objavljena na začetku strani!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

itta: Sem vpišite vaš komentar

Lep pozdrav.

Sem v veliki dilemi, strahu, žalosti.

Pred dnevi sem opravila test nosecnosti, ki je bil pozitiven, ker nisem bila sigurna sem obiskala ginekologa ki je moje dvome potrdil.

Problem pa ni v tem.

Stara sem 18 let moj fant pa 20 in tu je problem.SEM PREMLADA?

Polam se izredno, delam kot študentka,

tako da je moj dohodek mali in z šolanjem zaostajam.

Moj fant se je pred kratkim zaposlil.

Rada bi obdržala otroka prav tako moj fant a ko pomislim na to da sva oba še zelo mlada, da nama mogoče nebi zneslo čez vse ovire in čez vse probleme me pograbi panika. Nočem izgubiti partnerja ker ga ljubim, nočem da moj otrok trpi. Starši so nama sicer v oporo kakorkoli se bova odločila, ampak nebi rada bila odvisna od njih.

Bojim se da si ne bom zavezala roke.... lepo prosim ce mi odpisete in poveste svoje mnenje. 2009-06-15 at 17:22:22

op. ur. Spoštovana itta. Odgovor na prvo vprašanje je NISTE PREMLADA! Odgovor na drugo vprašanje je: Brez panike! Vstopili Ste v najlepše obdobje življenja, ki Vam ga je prinesla Vaša nosečnost! ČESTITAMO!

  • ŽELIMO VAM SREČNO NOSEČNOST IN ČUDOVITEGA OTROKA!
  • Čez 9 mesecev, se vam bo vaše pismo zdelo nepotrebno, kajti postali boste najsrečnejša ženska na svetu!
  •  ŠE ENKRAT VAM ČESTITAMO IN SE ŽE VESELIMO NOVEGA ČLANA VAŠE DRUŽINE

Vsako rojstvo da ženski nov zagon! Tako, da bodite brez skrbi Lepo pa Vas prosimo, če nam enkrat po rojstvu pišete in nam sporočite kako ste kaj.

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

mateja:

Sem vpišite vaš komentar

ime mi je Mateja stara sem 27 let imam enega otroka starega 2 leti

rada bi pa se enega imela imela sem že tudi slav. Zanima me ali je to posledica da se noče prijeti ,ker nakoncu dobim menstruacijo čutim slabost test pa pokaže da nisem noseča.Mi lahko to pomagate ali svetujete.

lep pozdrav!

MATEJA!2009-08-01 at 12:45:21

op. ur. Spoštovana mateja. Splav je tudi eden od vzrokov, da ženska ne more več zanositi! Najboljše je, da greste k ginekologu ali ginekologinji, da Vam pove, če imate slučajno poškodovano maternico. Nikakor pa ne k tisti osebi, ki Vam je naredila splav. Najboljše k ginekologinji, ki zavrača splav, da Vam pove realno stanje! Vso srečo Vam želimo!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Claudia: Lep pozdrav!

Danes sem prvič na tej strani, in sicer zato, ker se odločam za splav.Imam sinčka starega 8 mesecev, danes pa sem po 14 dnevnem izostanku menstruacije naredila test, ki je pozitiven.Rekla sem si, da naslednjega otroka bom imela čez kaka tri leta, ne pa takoj.Kaj menite?Je zeloooo narobe če grem na prekinitev nosečnosti?Ker pa o splavu ne vem veliko me samo zanima, imaš po njem lahko čez leta normalno otroke?

Za odgovore se vam že v naprej lepo zahvaljujem.

Klavdija 2009-08-12 at 14:15:57

op. ur. Spoštovana Claudia. Vi pa imate res čuječega angela varuha! Kako pravilno, da ste se pred tako pogubnim posegom odločili pogledati našo stran! Zgornjega pisma nesrečnice nismo nameravali objaviti, vendar je prišlo Vaše in imate odgovor od nesrečnice, ki bi rada zanosila pa ne more. Čestitamo ob

Bolj naroooobe sploh ne ne more biti kot je splav! V tem času ste verjetno tudi stran bolj natančno prebrali. Vse kar je napisano je res!

  • Res je tudi to, DA JE LETOS SLOVENSKA MEDICINA PRIZNALA VSE NAVEDBE O SPLAVU, KI SO NA TEJ STRANI!
  • Še več! Potrdila in priznala je tudi druge pogubne posledice splava, ki niso opisane na tej strani! Tudi to, kaj se bo zgodilo z Vašim sinom, če boste splavili! Ali si želite tudi ob dosmrtno stopnjujočem grozljivem trpljenju, doživeti, da vas zasovraži?

V kratkem si boste, to kar je priznala slovenska uradna medicina, tudi lahko posneli iz naše strani! Ko boste gledali in brali, kaj prinaša splav, boste videli, da imate res dobrega angela varuha

 Tukaj si lahko pogledate obljubljeno Posledice splava
 (Dodano 13.8.2009) 

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

suzy: Pozdravljeni!Skrbi me moznost da zanosla z fantom se  nisva  en  mesec skupaj pa  nimamm  sluzbe! razmislam  o  splavi? Svetujte?Hvala  za  odgovor! nasvidenje 2009-08-24 at 17:44:30

op. ur. Spoštovana suzy. Kolikor je razumeti, še niti ne veste, da ste noseči pa že razmišljate o splavu. Razumemo vašo stisko Vendar, če ste zanosili, niti približno ne razmišljate o splavu, kajti to je najbolj poguben korak, ki ga stori ženska Verjetno ste si že pogledali posledice splava. Kaj si želite, da se Vam zgodijo tako hude stvari?

Če ste zanosili, se bosteže prilagodili situaciji. Če boste iskali službo, nikar ne povejte, da Ste noseči. Dobite jo, narava bo pa opravila svoje! Preberite si pismo Helene Vso srečo v življenju in brez skrbi Držimo pesti za Vas

Če pa bo kdo pritiskal na vas, da splavite, mu pokažite to stran ali pa prijavite policiji!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

žalostna:Tudi sama bom mogla iti na splav, ki si ga ne želim, ampak mi s strani zdravnikov ne bo dovoljeno, ker sem najprej rodila dvojčka z CR nato pa še so mi odvzeli jajčnik, ker so mi odkrili raka in so zopet rezali po istem, sedaj pa ko so mi rekli, da mam hudo malo možnost zanositve, sem noseča, zdaj bo to nedolžno bitje moglo umreti, čeprav imam zelo redke odnose, se je to zgodilo ko po čudežu in moja mali čudež ne bo živel, ostal bo v neki posodi, sam brez mamice, namesto, da bi bil moj in samo moj, ga ne bo, sicer je možnost, da ni bla vse vredu, da gre že za propadlo nosečnost, vseeno boli. Noben si ga ne želi, razen meni, njegovi mamici je hudo, razumeme me pa nihče, ker ne bodo oni tega doživeli, vsi pravijo, da že ni bitje, če tudi mu ne bije srček, jaz vem, da je, ker bi iz njega zrasla lepa punčka ali fantek, ki bi lahko imel lepo življenje pa ga ne bo ker bo umrel še preden bo prav zaživel, in za ta umor bom kriva jaz. Najraje bi umrla z mojo piko pa še mam dva zlata sončka, ki me potrebujeta. Sicer vem, da imajo prav, da ne bi zmogla, ker sem živčna, ker imam premalo potrplenja, ampak vseeno, po krivici bo umrlo moje dete. 2009-11-07 at 12:11:31

op. ur. Spoštovana žalostna. Žalostni smo skupaj z Vami! Vendar ni še vse izgubljeno! Dokler je otrok živ, še sploh ni nič izgubljeno

Zanosili ste, torej ste sposobni tudi donositi! Kolikokrat so že ginekologi(nje) predlagali(e) splav, "ker bi bile možne okvare otročička" pa so se matere uprle in rodile popolnoma zdravega otroka! TAKO NAJ BO TUDI Z VAMI! Poglejte, sami ste rekli, da so vam odkrili in odstranili raka. Splav ga tudi povzroča. Ali bi radi, da tudi vaša dva sončka ostaneta brez matere?

Govorili so Vam, da ste praktično brez možnosti za zanositev! Pa ste zanosili! Borka ste, borite se naprej in zmagajte Mi v to ne dvomimo Veste tisti pregovor:"Pogumnim Bog stoji ob strani" Vam pa še posebno, ker se borite za svojega otroka!

Ginekologi so namesto zdravnikov, postali mesarji in marsikateri(a) tudi brezvesten hladnokrven morilec! Preradi posežejo po nožu! Namesto, da bi zdravili! V spodbudo Vam še damo, da se carski rez opravi nekje do 3x.

Marsikatera nosečnica hodi na težke preglede, samo zato, da potem nekdo naredi magisterij! Uprite se Medicina je že toliko razvita, da lahko človeka praktično v nedogled drži pri življenju! To govorimo zaradi možne rizične nosečnosti! Vso nosečnost ste lahko v bolnici, z vso možno zdravniško oskrbo. To jim tudi povejte, če bo sploh potrebno

Zdravnikova dolžnost je, da dela za življenje. Čas je, da se lotijo posla za katerega so izučeni in plačani!

KDO PRAVI, DA NE BOSTE ZMOGLI! ZMOGLI BOSTE! IN OD SRCA UPAMO, DA SE BOMO ČEZ 9 MESECEV,
SKUPAJ ZVAMI VESELILI VAŠEGA NOVEGA SONČKA

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

anita: Sem vpišite vaš komentar

ne vem kaj naj naredim,nimam sredstev za prezivetje otroka,druga mi ne preostane kot splav. 2009-12-28 at 19:07:51

op. ur. Draga anita, bodite brez skrbi! Najprej tako, poglejte tukaj . Potem pa vedeti morate, da ste nositeljica novega življenja, ki se komaj prebuja v Vas. Sami boste videli, da obstaja tudi čista človeška dobrota. Kar naenkrat, kot nosečnico Vas bodo začeli nositi po rokah Za začetek se vedno lahko obrnete na Karitas v Ljubljani, pojdite na Poljansko 2, kjer boste dobili dokument s katerim pridete v skladišče iskat stvari, ki jih potrebujete za otroka: posteljo, voziček, obleke... Seveda lahko dobite tudi obleko za sebe in pa hrano. In verjeli ali ne, tudi, če je potrebno, po zadnji modi.

Ne imejte predsodkov po taki vrsti pomoči. Tudi na zgornji povezavi, Vas bodo veseli in bili ponosni na vas

Želimo Vam prečudovito A.D. 2010, še posebno v juliju, avgustu in septembru, kjer boste postali najsrečnejša in najbolj spoštovana ženska na svetu

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Pisma 1. stran

  Pisma

  

 

Pomagajte v boju za življenje nerojenih otrok
in ljubezen do njih in njihovih (ne)srečnih mater

 

[Home][Oploditev][Detekcija][Rak][Duševno Trpljenje][Zakonodaja][Splav Abortus][Zagovorniki Splava][Dejstva v premislek][Pisma][Pomoc][Gradivo]

Copyright(c) 1999-2011 splav.info Vse pravice pridržane
Pošljite nam vaš email. Če se bo kdo spomnil prepovedati dostop do te strani, vam obljubljamo, da se bo dostop tako hitro menjaval, da ne bodo mogli tako hitro pisati papirjev.