Home 
Oploditev 
Detekcija 
Rak na dojki 
Duševno Trpljenje 
Zakonodaja 
Splav Abortus 
Zagovorniki Splava 
Dejstva v premislek 
Pisma 
Pomoč 
Gradivo 
Zadela me je strela 

Posledice splava

Izpoved

Male ročice

 

Pomoč


V iskanju pomoči, za tvojo bolečino in ozdravitev, imaš spodaj na izbiro več možnosti. Prej ali slej boš spoznala, da je le ena prava, pravilna!

Tvoja pot k ozdravitvi in kaka bo ta pot, je odvisna od tvoje odločitve! Ko boš pravilno izbrala, bo v tebi nastal vihar čustev! Vihar tolažbe, vihar pričakovanja, vihar veselja, vihar ljubezni, vihar sreče.

 

To bo milostni kraj, kraj ozdravljanja dušnih bolezni in ran. Kdor se bo na tem kraju z vero zatekel v moje in Sinovo Srce, bo ozdravljen in deležen miru, ki ga lahko dajo samo nebesa.

Kraljica miru 10.2.1990

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Mnoge med vami niti ne veste, da se je v Sloveniji, Marija, Jezusova mati(Marija se tukaj imenuje Kraljica miru), tudi zaščitnica in priprošnjica vseh mater, prikazovala 10 let. Na kraju, kjer se je prikazovala, so se že zgodila mnoga uslišanja, ki so dobro dokumentirana in pričevana.

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

V molitvah ne pozabite na nesrečne matere, ki se v sebi in s seboj bojujejo in odločajo o življenju in smrti spočetega otroka, da bo zmagalo življenje. Pa tudi sami pomagajte nesrečnim materam v njihovi stiski.

Čakam, da uresničite moje želje.

Pozdravljam vas, posebej nebogljene, osamljene in žalostne.

Kraljica miru 10.2.1998

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

 

Če se odločiš za psihoterapijo, moraš vedeti, da popolnoma vsa medicina in psihologija temeljita na dejstvu:

ŽIVLJENJE SE ZAČNE S SPOČETJEM!

Če se odločiš za to možnost, ne hodi k osebam ali osebi, ki te bo poniževala (kar se prerado lahko zgodi) ali ti sadila rožice ali bila homoseksualna. Znanje oseb z navedenimi značilnostimi je pomanjkljivo, brez koristi, napačne spolne usmerjenosti (ta napeljuje vodo na mlin neprodukcije).

Tukaj se jasno pokaže, da premalo znanja naredi več škode kot neznanje! Prav tako napačna spolna dejavnost, kot nedejavnost! In tonila boš samo globje!

Osebo, ki vodi psihoterapijo, postavljaš v izjemno težak, če že ne, v nemogoč položaj! Psihoterapija sloni na razmerju terapevt - pacient, družinskih odnosih, medsebojnih odnosih, osebnosti in spolnosti pacienta.

Da je oseba, ki izvaja psihoterapijo, vsaj kolikor toliko uspešna, mora biti postdiplomsko šolana! Če je karkoli je drugega, boš doživela samo nalaganje megle na kozolec!

Še večji problem pa nastane, če je imela psihoterapevtka splav!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Če se odločiš za samopomoč. Ti bo najtežja, vendar najuspešnejša, če pomagaš kaki ženski, ki namerava splaviti in je v stiski, da jo prepričaš, da ga ne naredi. Po možnosti se s sotrpinkami združujte. Posredujte javnosti vaše trpljenje. Vsaka ženska, ki zaradi vašega delovanja ne bo splavila, vam bo kmalu neskončno hvaležna. V sami nosečnosti ji pa pomagajte. Materam samohranilkam tudi kasneje!

Občutek, da ste rešile življenje, bo nepopisen in uvrstila se boš v dobrotnice. To ti bo v dokajšnji meri olajšalo bolečino, saj bo tisti otrok na nek način tudi tvoj-vaš. Postanite plemenite dame!

Dame so zelo redke. Če ti bo uspelo to delovanje, vedi, da si postala najboj iskana in spoštovana ženska!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif 

Če se odločiš iti na pot budizma, vedi, da ta filizofija(vera?) nasprotjuje ubijanju tudi živali za prehrano, kaj šele umoru nerojenega otroka! Poglabljanje v budizem, ti bo samo še povečevalo gorje.

Tibet bo svoboden takrat, ko bo dalajlama sprejel Evangelij! Zapomni si to!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Če se odločiš za jogo, reiki, moraš vedeti, da to ni nič drugega, kakor prodor indijskih religij v Slovenijo. Najprej se je začelo ustanavljati joga centre in podobne centre. Kmalu pa pride njihov guru in zahteva registracijo hindujske skupnosti!

Iz eksorcizma je znano, da sta joga in reiki hudičevi imeni! Če ne verjameš, si tukaj in tukaj poglej ekranski izpis iz nekega foruma, kjer je bilo govora o Kamasutri. Ali se tako ravna z ljudmi?

Posebno dragocen je intervju kjer indijski duhovnik p. James Manjackal - ravno njemu se je zgodilo, ko je izganjal hudiča iz neke angleške zdravnice (na koncu se vedno vpraša hudiča kako mu je ime, ta govori skozi usta osebe iz katere se izganja), da se je prvi imenoval joga, drugi pa reiki.

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif 

Če ti nobena od teh možnosti ni pogodu, se pa lahko obrneš na kako levo organizacijo. Tam ti bo široko in demokratično razloženo, da si uresničevala svojo svoboščino, da si sedaj enakopravna državljanka in so se ti odprle nove priložnosti! Po vsej verjetnosti te bodo povabili medse. Kmalu boš izvedela, da je tvoje trpljenje samo dialektični pojav in da lahko z malo dobre volje, pogledaš na svojo stisko - napredno!

Ko boš dobila čudne zatrdline na dojki, ki bodo nastale kot posledica splava, te bodo mogoče vključili v kako akcijo za obsevalno napravo ali celo inkubator, da se boš lahko prepričala, kako lepo je biti državljanka socialne in strpne države!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

 

Pomagajte v boju za življenje nerojenih otrok
in ljubezen do njih in njihovih (ne)srečnih mater

 

 

Copyright(c) 1999-2011 splav.info Vse pravice pridržane
Pošljite nam vaš email. Če se bo kdo spomnil prepovedati dostop do te strani, vam obljubljamo, da se bo dostop tako hitro menjaval, da ne bodo mogli tako hitro pisati papirjev.

Pisma