Home 
Oploditev 
Detekcija 
Rak na dojki 
Duševno Trpljenje 
Zakonodaja 
Splav Abortus 
Zagovorniki Splava 
Dejstva v premislek 
Pisma 
Pomoč 
Gradivo 
Zadela me je strela 

Posledice splava

Izpoved

Male ročice

 

Pisma 7. stran

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Vljudno ste vabljeni, če nam pošljete vaš komentar. Objavljeni bodo komentarji, ki zadevajo tematiko splava, nosečnosti in podobno. Uredništvo si pridržuje pravico, da objavi komentarje in njih vsebino po lastni presoji.

Pisma, ki bodo imela patološko vsebino bodo posebej označena z

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Jana: Kaj svetujete potem spolno zlorabljenim ženskam, ki so zanosile, ali ženski, ki ve, da bo rodila otroka, ki bo imel hudo telesno hibo in poškodbe možganov?

Kaj svetujete deklicam, ki so same premajhne, da bi sploh razumele, da bodo sedaj postale mamice. Sem učiteljica v 4. razredu in mnogo mojih učencev je že imelo spolne odnose. Kako bi razložila desetletni deklici, da bo postala mama? Se vam zdi to moralno, da pustite desetletno deklico, da rodi?op. ur. veste, da nakladate!

Da niti ne omenjam deklet z roba družbe, ki si ekonomsko ne morejo privoščiti otroka. Po moje splavi morajo biti legalizirani, saj iz izkušenj vemop. ur. veste, da nakladate! , da si bi dekleta poiskale pomoč pri kom drugem, ki pa tega ne bi opravil tako kot je potrebno in so možnosti za nadalnje težave pri zanositvi toliko večje. 2005-09-28 at 18:20:00,

op. ur.  Draga Jana! Spolno zlorabljenim ženskam, ki so zanosile se svetuje, naj donosijo! Da se otroci igrajo spolnosti, vemo iz dveh primerov. Pobudnice so bile deklice. In to v okoljih, kjer so razni "slovenski državljani" volili komuniste in njihove klone. Otroci ne razlagajo učiteljicam seksualnih izkušenj!

Iz Vašega pisma, se da sklepati, da ste bili sama spolno zlorabljena, ker mešate ženske in otroke. To je čisti dokaz, ko smo govorili o definiciji pedofila!

Govorite o desetletnih nosečnicah? Dajte, no dajte! Veste, nismo priplavali po juhi!

Še nekaj je, kar morate vedeti. Prezgodnji spolni odnosi povzročajo, da oseba ostane samska! To je še posebej izraženo pri ženskah, ki so bile v otroštvu spolno zlorabljene.

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Vera: Najprej prejmite en lep pozdrav.Na to vašo stran sem naletela čisto po naklučju.Moja mnenja glede splavov so nekako mešana.V primeru če zanosi mlado dekle,ki ne bo sposobna skrbeti za otroka ali pa ženska,ki otrok sploh noče imeti,jih podpiram pri tem dejanju,saj bi  v tem primeru otroci zelo trpeli(poznam namreč kar nekaj takih otrok).So pa ženske oz. punce,ki sploh ne razmišljajo takrat ko se imajo v postelji lepo.Potem ko zanosijo pa rečejo:ups noseča sem.Eh saj bom pa šla delat splav.Takšne pa gredo meni na bruhanje(mimogrede takšnih tudi poznam kar nekaj).Imam enega otroka,ki sem ga rodila z 19 leti.Zelo mi je pomagala moja mama,saj sem bila še sama skoraj otrok.Sedaj je star že 4 leta in je moj največji angelček.Imejte se lepo. 2005-10-04 at 12:54:58

op. ur.  to pismo z mešanimi občutki, ki so po vsej verjetnosti posledica neizkušenosti in nepoznavanja posledic splava, se je dalo pokomentirati Vesni, ki je poslala res briljanten komentar.

Draga Vera,

dovoli, da povem svoje razmišljanje ob tvojem pismu.

Praviš, da če zanosi mlado dekle, ki ne bo sposobno skrbeti za otroka, bi bilo bolje, da se otroka ubije.

Glej, v tem kratkem stavku je polno neznank: kako vemo, da dekle ne bo sposobno skrbeti za otroka? Če sama morda res ne zmore, mar ji ne bo nihče pomagal? Za koga je bolje, da se otroka ubije? Kdo bo imel od tega korist? Otrok? Dekle? Ali pa morda bolnica, ki bo dobila za opravljen splav denar (v Sloveniji denar davkoplačevalcev).

Ti si zanosila mlada in predvidevam, da nisi bila sposobna sama skrbeti zase in svojega otroka. Pa vendar praviš, da si zdaj srečna mlada mamica.

In še na nekaj bi rada obrnila tvojo pozornost:

Praviš, da podpiraš splav žensk, ki ne želijo spočetega otroka. Kasneje pa rečeš, da »ti gre na bruhanje« ob tistih, ki nepremišljeno zanosijo in potem pač splavijo.

Vprašam te: mar niso te druge ženske ravno tako »tiste, ki ne želijo spočetega otroka«? Oz. ali niso »ženske, ki ne želijo otroka« ravno tako tiste, ki niso nič razmišljale, ko so se v postelji lepo imele?

Če želiš klasificirati ženske, ki delajo splav, bo morda bolj točno, če jih ločiš na tiste, ki otroka ljubijo in se jim trga srce, a iz nekih razlogov naredijo splav – in na one, ki jim za otroka ni mar.

Praviš, da je splav dober, če se s tem otroku prihrani trpljenje.

Pustimo zdaj ob strani, da to otrokovo trpljenje sploh ni gotovo, kajti ničkolikokrat se zgodi, da mlade mamice ali dekleta, ki niso želele otroka, kasneje z vso ljubeznijo skrbijo zanj – in obratno.

Poglejmo raje samo trpljenje. Si ti kdaj trpela? Poznaš človeka, ki ni bil nikdar nesrečen, žalosten, ki ni nikdar trpel?

Verjetno zdaj že razumeš, kaj imam v mislih. Vsak človek kdaj trpi. Trpljenje je del življenja. Vsakdo pa je tudi kdaj srečen. Poglej vse umsko prizadete, invalide, slepe, gluhe, revne … Gotovo si kdaj slišala (ali pa celo sama pomislila), da biti invalid/prizadet/… mora biti grozno in težko in da bi bilo bolje umreti kot tako živeti. Pa vendar se vsi ti ljudje ne bodo strinjali s teboj. Tudi oni namreč radi živijo, tudi oni so srečni (in nesrečni).

Ubiti nekoga zato, da mu prihraniš (morebitno) trpljenje …  (op.ur nazaj na pismo sije)

Morda boš rekla, da je trpljenje otroka ob neljubečih starših pa zares nevzdržno. Veš, Vera, nobeni starši niso popolni. Vendar pa je tudi zelo malo staršev, ki ne ljubijo svojih otrok – tudi če je bila nosečnost nezaželjena.

In ker se žal vendarle najdejo starši, ki svojega otroka sovražijo, ki so psihopati ipd., obstajajo v svetu na srečo socialne službe in pari brez otrok, ki bodo tega otroka z ljubeznijo sprejeli in skrbeli zanj.

Mar ni  to dosti bolje kot ubiti ga?

Vera, želim ti vse dobro in veliko veselja ter ljubezni s tvojim otrokom!

Vesna

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  da je le več takih kot ste Vi! Kapo dol!

  Nazaj na komentar

Zdaj vidite, zakaj se rdeči krogi toliko sklicujejo in spodbujajo "ženske pravice"! Materializem je, bil in bo vedno njihovo vodilo. Ne mislite si, da so to "slepi vodniki"! So navadni kriminalci, ki se za svoj žep ne ustavijo niti pred vzetjem človeškega življenja - hladno in premišljeno!

abortion6p.jpg

Nazaj na komentar

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Mateja: Pozdravljeni!

Rada bi zelo pohvalila vašo stran, ki me je ganila v dno srca in me samo še dodatno prepričala, da jaz osebno res nikoli nikoli ne bi naredila splava.

Mateja 2005-10-22 at 02:45:24

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  da je le več takih kot ste Vi! Ko bi le vedeli, kako patološka pisma dobimo včasih. No, na srečo je takih poživinjenih produktov marksističnega liberalizma samo za vzorec.

Kot pozitivka, bodite srečna, ker bo Vaš rod preživel - njihov ne bo!

Ko bi le vedeli, da so ženske začele dobivati tožbe na sodiščih proti aborcionistom, ker jim niso povedali, kaj jih čaka kot posledica splava. Dosmrtno stopnjujoče trpljenje in rak na dojki. To, na kar opozarja ta stran. Upajmo, da se bo čimprej v Sloveniji začelo dogajati isto. Pravne osnove so! Bodo pa zli "ljudje" na vse možne načine to ovirali.

Obupane ženske - žrtve splava, s pogumom sodelujejo pri pohodu za življenje. Takih demonstracij je čedalje več.
Bliža se čas menopavze in stiska je čedalje hujša. Istega meseca (januar 2005), je prva njihova sotrpinka dobila
tožbo proti kliniki za izvajanje splavov. Uspešne tožbe se v istem letu začnejo množiti.
Prav tako prihajajo na dan vedno novi in novi dokazi, da splav povzroča raka na dojki.

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

"dijakinja": jaz bi se vam najprej rada zahvalila za to stran,saj mi je pri referatu za sociologijo res zelo pomagala! drugač pa pri tej pamei NIKOLI nebi šla delat splava,saj nebi mogla prenest krivde da sem s tem ubila tudi del sebe... to se mi zdi nesmiselno,saj smo tuki zato da se razmnožujeno,ne pa da ubijamo svoje LASTNE OTROKE!!! skratka,jaz sem PROTI SPLAVU!!!  LP 2005-11-05 at 16:58:51

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  da je le več takih kot ste Vi! S svojimi sedemnajstimi leti imate več v sebi, kakor vsa liberalna -demokratična in socialna srenja skupaj! Vse dobre želje in čestitke k uspešni in vplivni seminarski nalogi! S svojim delom ste rešili marsikatero življenje! Ni vsak sposoben tega!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

svobodna: Ko sem prebrala vaše mnenje, sem se zgrozila. Saj ne živimo v srednjem veku. op. ur. ni važno, kdaj se je zgodila UPN. Še zmeraj obstaja dejstvo, da splav povzroča dosmrtno stopnjujoče trpljenje in raka na dojki! Pozabljate, da je umetna prekinitev ena od možnosti, ki je na voljo noseči ženski.op. ur. ta možnost je dana predvsem žepu tistega, ki opravlja splav. Nihče je ne prisiljuje v to dejanje, zato ne govorite o prostovoljni prisili.

abortion3p.jpg

abortion6p.jpg

Video posnetka splava. Dobro opazujte izraza teh dveh splavnic, ko se zavesta resnice.
Klikni na sliko.
RealPlayer

Kar zadeva vaše pojmovanje začetka življenja, pa naj povem to, da otrok

op. ur. kako lepo priznavate, da se življenje začne s spočetjem in da je splav umor! 

postane pravni subjekt z vsemi pravicami šele ob rojstvu. op. ur. vendar vsaka splavnica že med splavom ve , da je umorila SVOJEGA OTROKA. In celo življenje res hudo trpi zaradi tega! Ste brez denarja in denar vam veliko pomeni! Greste na kako žurko in se vam posreči dobiti kul tipa, ki ima veliko pod palcem. Pa se malo poonegavita. Uh, ko bi vedno imela takega tipa. Ane? Čez dva dni izveste, da je tip mrtev. Škoda, škoda! Čez 14 dni ni fešte. Tudi ne naslednje dni. Test za nosečnost je pozitiven. Kot velika materialistka, se odločite, da postanete mati, kajti zaradi otroka bo denarja kot pečka. Imate težave v nosečnosti in šestem mesecu ste prisiljeni na zgodnji carski rez. Se pravi, da se otrok ni rodil, ampak je vzet iz vas po kirurški poti. Tega posega pa na vašo veliko žalost ni preživel. Vi 1000000...% ne bi sprožili odškodninske tožbe...???Sicer pa ima vsaka ženska v demokratičniop. ur.  ne zamenjujte demokracije s komunizmom in poživinjenimi produkti marksističnega liberalizma. družbi pravico odločiti se o tako pomembnih zadevah kot so otroci.op. ur. sami priznavate, da je otrok za žensko pomemben(najbolj pomemben) Pa ne recite sedaj, da ko ga splavi, da ne trpi?. Vi pa očitno mislite, da se vsaka oploditev zgodi v idealnih okoliščinah brez prisile, nasilja. Kaj če ženska zanosi v primeru posilstva? op. ur. če se spolni akt zgodi proti volji ženske, ne zanosi! Mislite, da nekatere osebe nimajo rade nasilnega seksa? Ker sta pa sado - mazohistični želji zelo blizu, je pri takih patoloških osebah splav celo vrhunec duševne naslade(čeprav zelo, zelo, vsak dan bolj boli). Vključno s kasnejšim pomilovanjem samega sebe in okolice. Je ta otrok tudi od "boga"? Dobro jutro, zbudite se! Bilo bi idealno, če bi lahko vsaka ženska donosila otroka, vendar ne bog in ne njegovi "namestniki na zemlji" ne bodo kupovali hrane, plačevali računov.op. ur. klasika materialistov. Itak je o tem bilo že dovolj govora na tej strani. Vsi pa vemo da se od ljubezni ne da preživeti. Pomembno je omeniti, da niso vsi goreči zagovorniki splava, zato pustite, da se drugače misleči sami svobodno odločijo o splavu.op. ur. seveda na račun davkoplačevalcev. Vi v življenju ne boste toliko plačali davka, kolikor stane produktivni del družbe splav  in kasnejše večinoma neuspešno zdravljenje raka ene splavnice. Zato jim ne vsiljujte svojega mnenja kot edino pravilnega.op. ur. Na to stran ste prišli sami, sami ste poslali to pismo, iz katerega se vidi, da strani sploh niste prebrali, ampak ste šli že prej vsiljeno libralno, socialno ipds. mnenje vsiljevati na to stran.  Umetna prekinitev nosečnosti je dana kot možnost, ki se je poslužujejo ženske in njihovi partnerji kot izhod v sili. Če je ženska proti splavu se tako ali tako ne bo odločila splaviti, kajne?op. ur. NI!  2005-11-10 at 20:35:50

op. ur. izjemoma se Vaše pismo ni označilo kot patološko. Več kot očividno je, da ste potencialna žrtev splava. Tudi se ne bo govorilo o užitkih, ki jih prinaša sama spolnost. Poglejte si pa naslednje pismo mlade ženske, katera ima močan materinski nagon.

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

sija: lepo pozdravljeni!!!

sploh ne vem kak bi začela pisat po vseh teh prebranih pismih po vseh razlagah in slikicah....ostala sn šokirana brez besed

osebno nikoli nisem zagovarjala splava zdaj ga še manj verjamite vendar vseeno mislim da ste malo prekruti s tem kak odgovarjate na vprašanja saj v nekaterih primerih jaz mislim da je boljše narediti splav npr če je ženska bila posiljena ( mislim da se to v slo ne dogaja pogosto kot v drugih državah) in če se odkrije kaka bolezen otroka npr., downov sindrom ali nekaj podobnega saj mislim da je za takega otoka res boljše če se ne rodi saj ne more živeti normalno življenjeop. ur. zaradi splavov ni nič manj mongoloidov, kakor jih je bilo.  če pa pride do spontanega splava pa ženska tak ni kriva saj na to ni mogla vplivat....

kar sploh  ne zagovarjam so tiste mlade mamice celo mladoletne ko ostanejo noseče dandanes pa res imamo na voljo toliko zaščite na vseh možnih mestih nam jo predstavljajo celo v šoli !!! če ta mlada mamica ni sposobna oziroma ni dovolj stara da ima otroka me zanima samo eno kako pa je dovolj sposobna in dovolj stara da je šla v posteljo s fantom???? zato pravim da to ni izgovor!!!!

jaz osebno svojega otroka nebi mogla splavit ker vem da s tem ne bi mogla živet pa še otroke mam ful rada!! svojega otroka bi obdržala pa če bi se mogla skregat z vsemi z starši s fantom če bi me vrgli iz hiše vem DA BI GA OBDRŽALAop. ur. 2005-11-11 at 17:43:51

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  da je le več takih kot ste Vi! Pogumna mlada ženska. Še brez veliko izkušenj. Ampak, obetate pa veliko!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

samo ena razgledana ženska: Sem vpišite vaš komentar

Spoštovani! ...prekaša vse meje popačenega razuma. ...Naredili ste zlo prve vrte... itd, ipd, itn.op. ur. (2005-11-16 at 21:19:20

op. ur. priznati vam je potrebno, da ste se zelo potrudili. To se vidi po res izjemno dolgem pismu in vaši zavzetosti. Vaše pismo bo zaradi obširnosti dobilo celo posebno podstran. In bo objavljeno ob obletnici izida te strani. Srčno upamo, da ste svoje izjemno koristno pisanje shranili. Da se boste lahko prepričalii, da ga nismo spreminjali.

Zaslužite kratek odgovor na pisanje, da ne boste mislili, da se izmikamo:

  • v kemiji še vedno velja, da kuagulacijo beljakovin povzročajo močne kisline, baze in težke kovine. Nobeden ne bo dobil pozitivno oceno iz kemije, ki to ne bo vedel.  Da se v nožnici pri posilstvu res dogajajo taki procesi, je o tem bila celotna oddaja na Discovery Channel, kjer je lepo pokazalo kuagulacijski čep pred materničnim vratom.  No vi ste pisali o povišani temperaturi, kar tudi drži. Sicer pa lahko kupite pH indikatorski papirček, si ga vtaknete v p.... in se prepričate o kislosti vagine. ... mimigrede, mislite da ne vemo, da je kislost vagine namenjena preprečevanju vdora patogenih organizmov. Pri posilstvu, je ženski patogena tudi sperma. In še kako se žensko telo tega brani.
  • o estrogenih in raku, ki ga povzroča si poglejte spodnjo tabelo. Na vrhu tabele si poglejte kaj piše. Saj ste pisali o neškodljivi oralni kontracepciji in s tem poizkušali spodbiti kredibilnost objave nastanka raka na dojki, kot posledico splava? Po statistiki splavov, se bo celo dalo določiti, kdaj bo rak na dojki v Sloveniji začel upadati. Trenutno pa se porast raka na dojki sovpada s porastom splava v (70' in) 80' letih prejšnega stoletja.

  • ko pišete krščanskih odpadnikih in nas obtožujete sektašenja , morate vedeti, da se je papež Janez Pavel II. močno zanimal za Kureščke dogodke. V Slovenijo je poslal je celo svojega osebnega prijatelja, škofa -------(ta je v samem centru komunizma, bivši Sovjetski zvezi - Moskvi, po njegovem naročilu 25.3.1984 s posvetitvijo "Rusije Marijinem Brezmadežnem Srcu (z)rušil komunizem), da razišče te dogodke. Še več, sam papež Janez Pavel II., je uvrstil Kurešček med tri najpomembnejša Marijina prikazovanja; Lourdes, Fatima, Kurešček. Tu je Kraljica miru večkrat govorila tudi o papežu Janezu Pavlu II. in pritiskih za njegov odstop. Ker ste razgledana ženska, se boste brez problema spomnili, kako je po l. 1999 to možnost odločno zavrnil! Čeprav je premišljeval o tem.
  • vaš razgledan new age pristop je ob tem precej zvodenel. Se vam ne zdi? Ste kakor nekdo, ki gleda na sebe in svet skozi očala z močno napačno dioptrijo. Po poročilih(pisano 17.11.2005) lahko spremljate debilnost vašega kolega v zlu, kako prodaja meglo iz Marsa in se gre "končne ureditve Balkana". Mislite, da se ne ve komu služi in kaj se gre?
  • Takih, ki "znanstveno" ocenjujejo in hočejo, če ne spodbiti pa vsaj zmanjšati kredibilnost te strani, je veliko, vendar ščepec proti drugim. Da vas stiska pri srcu, tudi vemo.
  • Vemo tudi za vaše stiske, ki so nič drugega, kakor posledica vašega notranjega zla. Le vztrajate v zlu. Kar si sejete boste tudi želi!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif 

pika: Lep pozdrav...ze veckrat sem prebrskala vase spletno stran ukvarjam se namreč z raziskovalno nalogo na temo splava.to pismo zaradi moje kritike najverjetneje ne bo ugledalo objave na spletni strani pa vendar...

Moje mnenje je, da ste usmerjeni preveč enostransko. Zaverovani v svoj prav in drugo stran enostavno zavraćate. brala sem pisma (npr. britney) kakšno pravico ima gospa, da za njeno zgodbo enostavno reče da ni resnična?

sicer sem sama tudi proti splavu kar tako (zaradi malomarnosti najstnic, zaradi t.i. kariere.....) ampak včasih vseeno  obstaja zadosten razlog za tak poseg in zdi se mi ZELO nepravično da potem žensko ki je morda naredila splav zaradi rizične nosečnosti, posilstva, zelo slabih socialnih razmer... obtožujete da je morilka.

vsaka stvar ima dve strani zato bi bilo od vas fer, če dopuščate in poslušate tudi drugo.

lp.2005-11-18 at 11:21:27

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur. Ojla, pika! Zaradi Vaše mladosti in dobrega namena ste prišli med pozitivke. Ta stran nikjer splavnic ne obtožuje da so morilke! Sama pride do tega in se zave popolnoma vsaka ženska, ki je splavila. To piše na tej strani! In tukaj ni izjem!

So nesrečnice, kjer je bil splav potreben, ker jim je otrok(tako jemlje vsaka ženska, ne embrio, ali fetus) v maternici umrl, te ne čutijo, da so morilke lastnega otroka. Jih zelo boli, vendar za razliko od splavnic živega otroka, dobijo same pri sebi (in od okolice) tolažbo, se potolažijo in bolečina sčasoma mine.

Glede pisma britney pa morate vedeti, da ga je napisala lezbika in je v celoti izmišljeno! Sami ste odraščali in se šolali v živinskem marksističnem liberalizmu, kjer Vam je okolica vbijala v glavo, da verjamete take kozlarije kot je pisala britney.

Pri pomoči pri vaši raziskovalni nalogi, Vam namignemo, da velikokrat krivdo (indukcijo) za splav, nosijo stari starši! Njihova hčer ima že otroke in velikokrat se zgodi:" Pa kaj ti je bilo potrebno še enega!" Takrat hčer že pripeljejo "pred vrata pekla". In če gre hčer delati splav, jo pahnejo v neskončno trpljenje!

Velik večinski delež , spodbude hčera k splavu, imajo ravno (stare) mame. Presenetljivo, a ne!?

Z leti šolanja in ko boste imeli več življenjskih izkušenj, za katere upamo, da bo čim manj negativnih, ko boste postala tudi srečna mati, nam boste to pritrdili. Za takrat vam pa že v naprej napišemo "da je le več takih kot ste Vi!"

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

pika: Kako veste da je britney lezbijka (ki se tako mimogrede piše z j-jem in ne brez) in kaj to spremeni? ali lezbijke slučajno ne morejo imeti otrok? ali lezbijke niso ljudje? njena spolna usmerjenost pri njeni izkusnji in pri njenem pismu sploh ne igra nobene vloge. op. ur. ona sploh ni imela te izkušnje, ker ni bila noseča. Se pa trudi, da normalne ženske ne bi rodile. Se vam ne zdi, da iz precej telečji izgledate v njenih očeh, ko to bere.

motijo me tudi vase oznake kako sem bila jaz vzgojena...op. ur. rekli smo, da ste odraščali v in se šolali v živinskem marksističnem liberalizmu vam bom povedala kar sama...bila sem vzgojenaop. ur. sami ste to rekli in se vedno me vzgajajo tako, da znam lociti kaj je prav in kaj ne. in ta spletna stran bolj meji na ne kot da. (vse pripombe o satanizmu, komunizmu in marksizmu pa lahko obdrzite zase)

lp. 2005-11-18 at 14:10:57

op. ur. tukaj se ne bo nič olepševalo in lezbiki se bo pravilo lezbika! Tudi pedrom se ne bo pravilo gey, ampak peder. No pa vsaj se sami med seboj tako imenujejo. Sami ste potrdili, da ste precej neotesani, ko nam v zahvalo za pomoč, pišete take kozlarije! 

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Mala...:  hmmm...jah splav ni lepo dejanje matere...s tem izraža neko dejanje nad svojim otrokom...hodim namreč na zdravstevno šolo..in prejšnji teden smo gledali videokaseto o splavu...lahko samo jokaš..tako težko je že to gledat kaj šele it na splav...hmm...tega nebi nikoli naredila..to je moje mišlenje... 

                                      lep pozdrav karin 2005-12-20 at 16:45:41

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  da je le več takih kot ste Vi! Vso srečo v življenju in ljubezni!

 

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Pisma 1. stran

 

Pomagajte v boju za življenje nerojenih otrok
in ljubezen do njih in njihovih (ne)srečnih mater

 

[Home][Oploditev][Detekcija][Rak][Duševno Trpljenje][Zakonodaja][Splav Abortus][Zagovorniki Splava][Dejstva v premislek][Pisma][Pomoc][Gradivo]

Copyright(c) 1999-2011 splav.info Vse pravice pridržane
Pošljite nam vaš email. Če se bo kdo spomnil prepovedati dostop do te strani, vam obljubljamo, da se bo dostop tako hitro menjaval, da ne bodo mogli tako hitro pisati papirjev.
 


 

Pisma