Home 
Oploditev 
Detekcija 
Rak na dojki 
Duševno Trpljenje 
Zakonodaja 
Splav Abortus 
Zagovorniki Splava 
Dejstva v premislek 
Pisma 
Pomoč 
Gradivo 
Zadela me je strela 

Posledice splava

Izpoved

Male ročice

 

Pisma 6. stran

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Vljudno ste vabljeni, če nam pošljete vaš komentar. Objavljeni bodo komentarji, ki zadevajo tematiko splava, nosečnosti in podobno. Uredništvo si pridržuje pravico, da objavi komentarje in njih vsebino po lastni presoji.

Pisma, ki bodo imela patološko vsebino bodo posebej označena z

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

anže: ...dejansko vam je uspelo, da ste me prijetno presenetili in popravili dva milijona na enega. Prav imate, to dejansko ne spremeni ničesar, glede na visoko število je statistika najbrž še vedno veljavna...  2005-08-17 at 10:58:32

op.ur. hvala Vam za prisrčno pisemce, vendar se boste verjetno strinjali, da posebno zaradi zadnjega odstavka ni za objavo. Primer pranja sklede umazane duše od zunaj, si poglejte v naslednjem pismu

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Posten_drzavljan: Proti vam sem danes vložil kazensko ovadbo, tako upam da bo stran čimprej prepovedana. Preselite se drugam, pa naredim to še 100%.

Bog je ljubezen, ne pa širjenje nestrpnosti tako kot jo počnete vi z vašimi komentarji. Če bi verjeli v absolutno, se ne bi upali podajati takšnih komentarjev. Raje si vzemite v roke Sveto pismo in ga prečitajte. Takih stvari kot jih pišete tukaj ne boste našli noter.

Kdo vam je dal pravico soditi ljudi? To lahko dela le Bog.

Upam, da bo ta sramotna stran odstranjena z interneta. 2005-08-17 at 11:29:16

op.ur. ta Posten_drzavljan, se po drugih forumih predstavlja kot exorcist. Na forumu RKC, se je čudil, zakaj niso člana naše skupine križali. Izdaja se za kristjana, celo lasti si izganje hudiča. Pri tem pa pozablja, da je bilo križanje način usmrtitve v poganskem Rimu. Ob branju njegovih stvaritev vam želimo obilo

Vsekakor zelo nasilna oseba! Še celo več! Muči ga homoseksualnost(da slučajno ne bi kdo mislil, da so homoseksualne osebe kriminalci. Imajo pa kriminalci taka nagnjenja), impotentnost. Nezmožen je normalnega (spolnega) odnosa - s komerkoli! Ker (ali ko) ne dobi primernega odziva, potrebuje čedalje močnejše impulze. Tukaj pa postane nevarno, najbolj so izpostavljene osebe, ki se ne morejo braniti!

Ker vemo, da to stran berejo tudi preiskovalci kaznivih dejanj, bi lahko v iskalniku našli, kdo in od kod je ta oseba - (to se da z lahkoto najti), pogledajo, kje okoli tistega kraja so neraziskani najtežji primeri pa bodo z visoko verjetnostjo našli pravo sled ali povezavo za pojasnitev primera(ov).

Primer je tako značilen, da bi lahko prišel v Izbrana poglavja!

exorcistu v veselje damo za misliti: Kaj pa, če je nevede doniral to stran, ko je klical preko Atlantika

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

vera: Ob prebiranju vaše strani sm se zgrozila, saj sem ena izmed mnogih žensk , ki je splav doživela.K temu so me prisilile življenjske razmere, ki mi niso dopuščale otroka.op.ur. to spominja na tisto, ko morilci pred sodiščem izjavljajo:"Če ne bi jaz njega, bi on mene!" To jemlje sodišče kot oteževalno okoliščino!Kakorkoli svoje odločitve do dans in tudi po prebiranju teh strani ne obžalujem.Lahko me obsodite in me pojmujete morilka, a to nism in me v to ne bo nihče prepričal.op.ur. to ste sami napisaliSem mnenja, da je v nekaterih primerih splav boljša odločitev,kot pa da na svet spraviš otroka, ki ni bil zaželjen, ne more odraščati v normalnih pogojih, ipd.Vaša stran se mi zdi ekstremistična in epravična.Predstavljate le en aspekt stvari, dolgo časa je trajalo da smo se znebili raznih predsodkov v zvezi s splavom, ta stran pa se mi zdi kot sprehod deset let nazaj.op.ur. Ne odobravam početja nekaterih žensk, ki jim je splav kot sprehod v trgovino, vendar pa razumem kako težka izkušnja je doživeti splav.Nikomur ni to lahko(če je čustveno normalno razvita oseba), zato ne razumem zakaj take strani(sovražno nastrojene in enostranske) o stvarih,ki so že same po sebi za človeka travmatične 2005-09-04 at 22:57:05

op.ur. nič novega, kar že ne bi bilo napisano na tej strani. Če vi sami v sebi ne bi vedeli, da ste vzeli življenje lastnemu otroku, tega ne bi pisali.

Do koga je ta stran sovražno nastrojena??? Ta stran opisuje kako izgleda splav in kake so njegovo posledice. Nič drugega! Splav - vzetje življenja lastnemu otroku je nepovraten proces. Tega tudi vi ne morete zanikati.

Močno se vam priporoča, da preberete naslednje pismo!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Janez: Ko berem vaše odgovore, želim tudi jaz sporočiti svoj pogled in svojo izkušnjo. Osebno menim, da življenje nastane takrat, ko pride do združitve jajčeca in spermija. Tu nimam kakšnih vmesnih pogledov, če življenje nastopi ob rojstvu ali pa šele po nekaj dneh, ko se razvije živčni sistem v skupku celic.

Zakaj tako mislim? Medicina je že toliko napredovala, da lahko skoraj v vseh primerih obdrži pri življenju otroka, ki je dosegel težo šele pol kilograma; torej že po nekaj mesecih v maternici.

Predvidevam da se bo z razvojem znanosti trend nadaljeval in prav mogoče bo prišel dan, ko bo oploditev in celotno nosečnost možno izvesti v laboratorijskih pogojih, brez aktivne vloge matere od njenega dajanja jajčeca naprej. In takrat res ne bo dileme, da je življenje spočeto tisti trenutek, ki pride do oploditve jajčeca.

Od tam naprej, pa čeprav je samo ena celica, življenje v njej samo še raste. V tej eni celici so že vsi kromosomi, so že vsi genetski zapisi, vse kar usmerja bioloski razvoj. Tu ne po mojem mnenju ne more biti dileme; to JE že življenje.

Zaradi tega sem tudi mnenja, da jutranja tabletka in maternični vložek, ki med drugim lahko tudi preprečita vgnezdenje oplojenega jajčeca v steno maternice, povročata splav.

Marsikdo od zaposlenih v zdravstvu zagotavlja, da tu ne gre za splav, ampak z zgoraj opisanim pogledom je to ravno splav, le da je bolj sofisticiran in manj krvav, kot pa splavi, ki se opravljajo po mesecu ali dveh.

Zato bi rad s tem sporočilom opozoril vse mlade, da naj preden se spustijo v spolne odnose razčistijo pri sebi pojem življenja in ga v primeru spočetja tudi sprejmejo. Naj se ne pustijo zavajati in iskati neštete izgovore o tem, da pri prekinitvi nosečnosti, takoj po spočetju ne gre za splav.

Verjamem da gre pri mnogih, ki so to počeli, za ignoranco, nevednost o postopkih, za neinformiranost. Zato vas prosim pamet v roke, da ne boste potem celo življenje obžalovali svojih odločitev.

Življenje naj bo sveto. 2005-09-05 at 19:28:29

op.ur. Janez, kapo dol! Da je le več takih kot ste Vi! Res dobro pisanje!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Tarja: Lesket v očeh? Ne boste verjeli, odvisen je od luči. Sem torej splavila, če imam prižgano luč, in nisem, če imam luč ugasnjeno? lepo prosim. op.ur. zelo prebrisano

Primer dveh žensk. Leva je splavila
in je tudi goreča zagovornica splava.

Desna ni splavila, ima tudi vse
značilnosti dame. 

 

Ti dve ženski sta slikani skupaj, drugače sta igralki. Nastopata v istem filmu.

Svobodna odločitev bodoče matere, za to se gre! Torej nehajte obsojati dekleta, ki se odločijo za splav! Postavite se v kožo, na primer, posiljene mladoletnice, ki je zanosila. Telesna konstitucija ji ne dopušča, da bi rodila otroka, četudi bi ga želela, carski rez je zaradi določenih razlogov nemogoč. Ups, kaj pa zdaj? op.ur. Seveda je imela ta mladoletnica že 3x carski rez in ima še hemofilijo. Ups, kaj pa zdaj? Menda ne mislite resno, da bo tako dekle postavilo na kocko svoje in otrokovo življenje. op.ur. pamet res ni vaša odlika

Komentarji na pisma so obupni, da sem odkrita. Ste slišali za toleranco? Ima sicer meje, a vendar ste vi vaše spustili prenizko. Če želite komentirati pisma približno urejeno, citirajte dele pisem in dodajte odgovor, ne pa, da direktno urejate pismo. To je na nivoju najstniškega dokazovanja 'jaz imam prav, ti pa ne'.op.ur. zmeraj obstajata dve polovici. Zakaj ste pa vi pisalo to pismo?

Pišem samo zato, ker se moja mladoletna prijateljica boji, da je zanosila. op.ur.  ona je vaša prijateljica, samo vi njej niste. Otroka si ne more privoščiti in ta stran ji je popolnoma zbila samozavest.op.ur. in upamo, da ne bo splavila. Najlepša vam hvala. 2005-09-06 at 18:04:30

op.ur. uredništvo je mnenja, da je to pismo zmišljeno in da je ta "prijateljica" prva oseba.

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Meta: Nevejetno! Mirne vesti anonimno lažeteop.ur.  link1, link2(kdo pa zdaj laže?), zavajate in skušate na rasistični, politično opredeljeni, nestrpen in posmehljiv način prepričati ljudi o tako pomembni zadevi kot je splav. Zares iskreno mislite da Vam uspeva?op.ur.  ponavadi je potrebno počakati 9 mesecev Prosim premislite, ker je škoda Vašega časa, predvsem pa našega.2005-09-12 at 18:11:05

op.ur.

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Zofka: A tisto z očmi tudi mislite resno?! Dajte no! Če ste mislili postaviti stran, ki bo neko temo resno obravnavala, ne morete vmes pisati takih traparij!! A vi sploh veste, kaj vse je lahko tako hudo, da se ne moreš več nasmejati? A vam je jasno, da nekateri (nekatere) ne vidijo boljšega za svojega otroka, kot da se ga znebijo, preden se rodi - ker same živijo v neznosnih pogojih!op.ur.  vendar to še zmeraj ne spremeni dejstva, da nastopijo izjemno hude posledice, ki jih opisuje ta stran. Ne jaz, hvala bogu - ampak izhodo obstajajo, če jih vidiš - in vedno jih ne... Poglejte okoli sebe! Ženske, ki so to kdaj naredile, mogoče potrebujejo več tople besede kot obsojanja! Cerkev ne sme nikoli reči, da je to prav, KER NI, ne vem ps kdo ji je dal pravico, da določa, kdo je svetnik in kdo nepreklicen grešnik in izobčenec - se mi zdi, da je Kristus delal drugače!

Zavedam se, da to najbrž ne bo objavljeno (tako kot so bila pisma tistih, ki so IZBRALE življenje, ko so imele bolj ali manj vse pogoje za to), pa mi je prav vseeno - upam, da ga boste prebrali tisti, ki urejate te strani.

Veliko sreče pri vašem nedvomno dobrem poslanstvu - ampak zresnite se!!

Lep pozdrav!2005-09-13 at 18:18:11

op.ur. spodaj si poglejte še enkrat poglejte oči in izraze. Levo si poglejte od daleč.

Pri rdečih politikih je značilno, da v svojih življenjepisih delajo luknje. Spodnja tovarišica je gladko spustila sredino 80', kje je bila in kaj je takrat počela.

 

Ti dve ženski so goreči zagovornici splava. Različnih ras iz različnih kontinentov. Nobena nima leska na zenici, ampak je razcepljen in je na roženici. Razcepljen očesni lesk je vedno znamenje duševne nestabilnosti. Duševna nestabilnost pa ni nekaj dobrega, je nekaj zelo slabega.

 

Levo je ikona feminističnega boja "za pravico do izbire" Norma McCorvey. Leta 1973 je na vrhovnem sodišču v ZDA dosegla legalizacijo splava.

Sama ni nikoli splavila.

Norma McCorvey sedaj zbira dokaze o škodljivosti splava in se trudi, da bi splav prepovedali.

Njen izraz zagotovo ni izraz srečne ženske. Še kako se zaveda, da ima na vesti več 10.000.000 življenj.

V izbiri med življenjem in smrtjo, naj vedno zmaga življenje. Če zmaga smrt, si posledice, ki jih nosi ženska, oglejte na obrazu Norme.

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

coker: Spoštujem Vaša mnenja in to kar bi radi dosegli, ampak meni se zdi da je ženska gospodar svojega telesa in naj se odloči kakor ji veleva glava in srce. Raje slišim da je dekle/ženska splavila kot pa da je otroka dala v posvojitev etc. ker posvojitev je največja krivica (zame osebno), ki jo lahko narediš otroku. Verjemite mi. Mi grete pa na jetra s tem usranim utikanjem v naša življenja!

Lp 2005-09-14 at 01:44:20

op.ur.

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Vesna: Draga Tarja, 

rada bi ti nekaj povedala. Morda je tvoje pismo res izmišljeno, kot je bilo zapisano na tej strani. A želim ti verjeti in te vzeti resno, pa čeprav na tak način lahko postanem tarča posmeha in po nepotrebnem izgubljam energijo. A vem, da se tako ne bo zgodilo, da bi zavrnila in prezrla nekoga, ki je pa iskren in zares v stiski.

Pisala si o več zadevah, a bi se rada ustavila pri najpomembnejši: pri tvoji prijateljici.

Praviš, da je mladoletna, morda noseča ter zdaj še prestrašena in na tleh. Recimo, da je zares noseča. Dobro, da ima prijateljico (tebe), ki ji lahko zaupa. 

Ne vem, kakšne so razmere pri njej doma, ampak običajno imajo starši svoje otroke radi. In če njen dom ni kakšna izjema, naj dekle vsekakor pove tudi staršem. Kajti tudi če bi splavila in hotela skrivnost zadržati zase - ji bo to težko, morda pretežko breme, da bi ga skrivala pred materjo/očetom in nosila sama.

Če se boji njihove reakcije, pojdi z njo in bodi ob njej, ko jim bo povedala. 

Nič nisi omenila njenega fanta. Kje je on? Jo ima rad? Ali ve za otroka?

Če imata s fantom ljubeč odnos, naj bo tudi on aktivno vpleten, saj je vendar oče, pa čeprav mlad. Ampak, saj veš: mlado srce je lahko izredno zrelo in ljubeče, če hoče.

Morda pa jo je fant pustil ali pa jo bo, če izve, da je noseča. Tega je žal precej in dekletom zareže še novo rano v srce. Srčno upam, da pri tvoji prijateljici ni in ne bo tako. Če pa, ji stoj ob strani in kaži sonce v temnih dneh.  

Praviš, da si otroka ne more privoščiti. Morda res ne. Morda pa je samo treba drugače pogledati, poiskati drugačno pot, kot jo vidimo prvi trenutek.

Verjetno je dekle še v šoli, brez lastnih dohodkov ... Toda ima starše, ki ji lahko pomagajo. In običajno starši prav radi pomagajo. Poleg tega, če je vzrok predvsem materialne narave, se lahko obrne na materinski dom, na Karitas ali kakšno drugo ustanovo, ki se ukvarja s pomočjo materam. Tam bo dobila pomoč.

Morda se bo slišalo čudno, a vendarle: lahko se obrne tudi name in sem ji pripravljena materialno pomagati, da bo lahko donosila in obdržala otroka, če ga želi. (Na željo ti pošljem svoj osebni email in se dogovorimo naprej.)  

Kar se tiče šole, se morda lahko zmeni s profesorji, da ji v primeru bolniške/porodniške omogočijo poseben način pouka in preverjanja znanja. Ni pa izključeno, da bo morda morala letnik ponoviti. Še posebej, če bo imela težavno nosečnost in bo dosti manjkala.  

Gotovo, življenje se bo spremenilo. Ne le 9 mesecev nosečnosti, temveč še nadaljnja leta, ko bo otrok pri tebi ... Pa vendar spremembe niso nujno slabe.

Poglej starše in njihove otroke: koliko skrbi in dela imajo z otroki, pa jih vendar za nič na svetu ne bi dali proč. Le zakaj? Zato, ker jim otrok prinese poleg skrbi in dela tudi veselje, upanje, ljubezen ... in to močno "prevaga" razne težave.  

In če dekle zares ne more ali noče obdržati otroka, je na voljo posvojitev. Mnogo dobrih parov se nemočno trudi in želi imeti otroka, pa ne morejo. In če tvoja prijateljica spozna, da za otroka zares ne bi mogla skrbeti, ga bo eden izmed takih parov z veseljem in ljubeznijo vzel,skrbel zanj ter ga imel rad.  

Glej, obstaja več možnih poti. Namesto splava, ki je tako dokončen, nepošten do otroka in krut do matere, se splača vzeti si čas, pregledati ostale možnosti in izbrati nekaj, kar bo v dobro tako otroku kot materi. Možnosti so!

Reci prijateljici, naj se ne boji. Naj pogumno gleda v svet in ponosno hodi: zase in za svojega otroka.

Povej ji, da ni sama v svoji stiski, temveč da so okoli nje mnogi, ki so ji pripravljeni stati ob strani.

Le pogumno. Vse težko je pozabljeno, ko se ti otrok nasmehne.

Se spomniš, kaj je rekel papež, ko nas je leta 1996 obiskal? KORAJŽA VELJA! 

Lep pozdrav in Bog z vama!

Vesna

 

P.S.: Kar se pa tiče strani - verjamem, da želi biti ta stran v pomoč, da se ljudje ne bi odločali za splav, temveč da bi sprejeli in ljubili svoje otroke - od spočetja naprej. Žal mi je, da je bil učinek pri tebi (in še kom) drugačen ali celo nasproten in da si se čutila predvsem napadeno. 2005-09-21 at 15:22:19

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  da je le več takih kot ste Vi! Kapo dol!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

čarga: Imam manjši komentar..

Lepa stran in nazorna; glede tega nimam komentarjev. Zanima me edino, če je ta stran versko, torej katoliško usmerjena.

Sama zavračam splav v večini primerov in imam le določeno mnenje; če bi bila noseča jaz, in da se ugotovi, da moje telo ne bo zdržalo zaradi npr. miomov maternice, bi naredila splav takoj ko bi zanosila, ne bi nekaj odlašala.Ker bolj takoj kakor da ti telo fetus izloči samo in je še huje, ker si vseeno upal, da le boš dobil otročička.. Isto tudi, če bi ginekolog ugotovil, da ima malo bitjece prirojene genske napake in bo vse življenje zaznamovano (mislim otroke z downovim sindromom in ki jih manjkajo udi ipd...). Žal o tem nisem na tej strani zasledila nič. Ne obsojam nikogar. Mislim pa edino, da je veliko bolj pametno družino načrtovati z ustrezno kontracepcijo, ker otrok občuti ali je zaželen ali ne.. Če si ga starša ne želita in isto ostane po rojstvu, je zaznamovan prav tako zelo dolgo. Prav tako nisem nič zasledila o kontracepciji, zato mislim, da je stvar dvolična.

Pa brez zamere.. 2005-09-23 at 15:34:15

 

čarga: še en komentar, ki se navezuje na prejšnjega.. Poznam gospo in gospoda ki sta pred leti povila prekrasno punčko. Pred tem je gospa enkrat splavila, vendar po nasvetu ginekologa, ker je imela pred tem težko operacijo miomov in je bila maternica še bolj krhka.. Vem da v nasprotnem primeru tega ne bi naredila nikoli.

Jaz osebno sem proti splavu ker je prvo-poseg, zelo grd, v žensko telo, uničenje novega življenja in prinaša hudo trpljenje v duši kasneje.. Sama imam trenutno 23 let, partner prav tako, in ko se o tem pogovarjava, mi je že dostikrat dejal (pa čeprav nimava denarja in jaz sama vem, da bi me družba obsojala, če bi zanosila- ker sva oba že študenta- ker so me že obsojali, ko sem razmišljala o zanositvi), da bi midva v primeru zanositve otroka obdržala ne glede na okolje in na to kaj mislijo drugi.

Mislim pa, da bi to stran morale videti najstnice, ki so že večkrat šle na splav (dragi moji to je res, poznam primere!)in to smatrajo kot obliko kontracepcije! Nepremišljenost je velika.. Ta dekleta se bodo uničila psihično in fizično; jaz jim lahko rečem le: in kaj če se zgodi, da si boš nekoč otroka strašno želela, pa ga tvoje telo ne bo hotelo sprejeti zaradi vsega kar si mu naredila? Res vsem takim polagam na srce, če želite spolnost in ne zansoitve, uporabite kontracepcijo.. Bolje je to, kot da trpite same in da ubijete življenje v sebi. Otrok ni kriv, da je nastal. Misel je bila na vas, ali pa torej niste mislile na nič drugega kot na par minut užitka, kar je le žalostno.

Upam da nisem bila predolga.

Tako se opredeljujem, ker s partnerjem načrtujeva družino in so mi vse stvari glede tega zelo pomembne.

Lep pozdrav;)2005-09-23 at 21:52:18

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

 

čarga: In dragi moji, lepo vas prosim, ne prepirajte se kdo je satanist in kdo ne, kdo je veren in kdo ne! Splav s tem, pa oprostite, nima veze.. Marsikaj sem preštudirala v zgodovinskih knjigah in vem kaj se je dogajalo.. JA, bili so rituali. Poudarek na bili so.. Lepo Vas prosim, povejte malo več o kontracepciji, ker je spolnosti vsepovsod, ne samo v medijih, vse več in dekleta KORISTNO poučite o splavu. Ne samo z zastrašujočimi fotografijami, lepo vas prosim, srž problema je daleč drugje, kot da se pare samo zastraši! Ali veste še sploh (če smo ravno pri zgodovini), koliko otrok pa je bilo zaznamovanih pred toliko leti, ki so se rodili nezakonski? In kaj se dogaja v Španiji- ja, res je, splav je prepovedan, a kaj dejansko delajo ženske? Gredo splav naredit vseeno, in to k mazaču!Tam pa so posledice sploh katastrofalne.. Če pa otroka dekle, ki ni poročeno, obdrži, je pa spet obsojeno s strani pretežno katoliške družbe! Zakaj cerkev nekdaj tudi ni hotela krčevati ponekod nezajonskih otrok? Lepo vas prosim.. Pa ne govorite o lesku v očeh in o tem, kako ženska ki je bila posiljena, ne more zanositi, če noče.. Kje imate dokaze zato? So mar številne posiljene ženske hotele, da se jim to zgodi???

Upam da bo moje pismo objavljeno.

Kot je povedal že nekdo, te stvari so težke. In nobena cerkev ali država nima tu pravice govoriti, kaj naj posameznica naredi ali ne. 2005-09-23 at 22:12:34

op. ur.  kot se vidi, je čargo ta stran prizadela. Umor je huda stvar in čisto normalno je, da normalnega človeka to prizadene.

Glede splava, je tukaj napisano skoraj vse. Glede pH ženske ali moškega, si lahko kupite kak indikator in si ga izmerite. Če ne verjamete, si pH izmerite, ko vas bo partner zelo hudo prizadel, če Vas bo. Boste videli, da bo nižji.

Vedno se pojavljajo omembe ginekologov. Pa mazači ipd... Te bajkice izhajajo iz ginekoloških krogov. Resno se bo treba vprašati, kaj počnejo nekateri ginekologi(nje). Da v temelju kršijo prisego, ki so jo dali. To je znano! Da je opravljanje splava dobro plačan posel, je tudi znano.

splav_obzalovanje_vrednote_hude_posledice.jpg

abortion3p.jpg

abortion6p.jpg

 

Video posnetka splava. Dobro opazujte izraza teh dveh splavnic, ko se zavesta resnice.
Klikni na sliko.
RealPlayer

Da nekateri ginekoliogi(nje) naravnost spodbujajo splave pod raznimi izgovori, to je znano. Splav plačuje država, kljub temu, da narod izumira. (v državi, kjer sta nastala gornja posnetka, gre plačilo splava iz žepa naročnice) Menda ne boste rekli, da to ni spodbujanje splavov s pomočjo države, se pravi, da država nekomu pravi, kaj naj naredi. Da pa "pacientki" ne povedo, kaj jo čaka, če bo splavila, je zavito v neko meglo. O tem pa govori ta stran.

Se upamo stavit, da se bo zaradi tega, ker "pacientka" ni bila opozorjena na posledice, marsikateri oborcionist znašel pred sodiščem in to ne samo enkrat. Primerov je na tisoče in tisoče. Ustanove in sodelujoči pri splavu, se bodo znašle pod plazom odškodninskih tožb, ki tudi v Sloveniji niso majhne.

Govorite o kontracepciji. Ta stran govori o splavu in njegovih posledicah! Je pa res, da marksistični liberalizem in njegovi poživinjeni produkti, splavu dajejo status kontracepcije. Vse skrito pod raznimi "pravicami" in napredkom.

Napredkom kam? Ta t.im. napredek so umori otrok in dosmrtno trpljenje žensk. Z vso patologijo, ki jo ta prinaša.

Podatki o splavu in splavnosti v Sloveniji za 2002, 2003, 2004 in ostala leta - tabele, grafi

5-6          Fetalne smrti glede na vrsto fetalne smrti žensk 1), 2000, 2001

 

Slovenija

 

Dovoljeni splavi

 

Spontani splavi

 

Druge patološke nosečnosti

 

Zunaj-maternična nosečnost

Število UPN

Št. Spontanih splavov

Št. Ektopičnih nosečnosti

 

skupaj

<=10 tednov

>10 tednov

 

Na 1000 žensk 15-49 let

2000

8429

8032

397

1194

1346

352

16,4

2,3

0,7

2001

7799

7325

474

938

1575

354

15,2

1,8

0,7

5-6.1  Število dovoljenih splavov po starostnih skupinah 2) žensk, 2000, 2001

 

Slovenija

Starostne skupine

 

skupaj

<15 let

15-19 let

20-24 let

25-29 let

30-34 let

35-39 let

40-44 let

45 in več let

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2000

8429

8

818

1627

1623

1846

1702

724

81

2001

7799

8

688

1494

1557

1635

1640

714

63

Opombi:

1)       Upoštevane so ženske z bivališčem v Sloveniji.

2)       Starost žensk je izračunana na dopolnjeno leto starosti ob splavu, medtem, ko je bila v preteklih letih starost žensk ob splavu izračunana kot razlika med opazovanim letom in letom rojstva.

Vir podatkov:

Prijava fetalne smrti – splava (Obr. 8,171)

 

Podatki o splavu in splavnosti v Sloveniji za 2002, 2003, 2004 in ostala leta - tabele, grafi

 

 

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

 

Pisma 1. stran

Pomagajte v boju za življenje nerojenih otrok
in ljubezen do njih in njihovih (ne)srečnih mater

 

[Home][Oploditev][Detekcija][Rak][Duševno Trpljenje][Zakonodaja][Splav Abortus][Zagovorniki Splava][Dejstva v premislek][Pisma][Pomoc][Gradivo]

Copyright(c) 1999-2011 splav.info Vse pravice pridržane
Pošljite nam vaš email. Če se bo kdo spomnil prepovedati dostop do te strani, vam obljubljamo, da se bo dostop tako hitro menjaval, da ne bodo mogli tako hitro pisati papirjev.
 

Pisma