Home 
Oploditev 
Detekcija 
Rak na dojki 
Duševno Trpljenje 
Zakonodaja 
Splav Abortus 
Zagovorniki Splava 
Dejstva v premislek 
Pisma 
Pomoč 
Gradivo 
Zadela me je strela 

Posledice splava

Izpoved

Male ročice

 

Pisma 3. stran

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Vljudno ste vabljeni, če nam pošljete vaš komentar. Objavljeni bodo komentarji, ki zadevajo tematiko splava, nosečnosti in podobno. Uredništvo si pridržuje pravico, da objavi komentarje in njih vsebino po lastni presoji.

Pisma, ki bodo imela patološko vsebino bodo posebej označena z

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

raho: Nikakor nisem zagovornica splava. Vsaka ženska, ki si ne želi otroka, bi si, še preden se odloči za abortus,  morala ogledati vaše strani. Menim, da smo vsi v današnjem času toliko osveščeni o preprečevanju nezaželene nosečnosti, da lahko abortus pri popolnoma zdravem zarodku lahko jemljemo kot umor.

2005-07-19 at 12:00:08

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op.ur. da je le več takih kot ste Vi! Ste pa svojim pismom spomnili, da bi se lahko kaj reklo o zarodnih celicah. Marsikomu je nepoznano, da so dojenčki izredno trdoživa bitja - imajo izredne sposobnosti celjenja, obnavljanja. Skratka zmožnosti preživetja v ekstremnih pogojih so neverjetne. Potresi, pohladitve, padci v vodo...

Recimo pri udarcih v glavo! Zmotno je mišljenje, da pri padcu in udarcu, dojenček ostane umsko prizadet! Imajo neverjetno sposobnost celjenja in obnove! Tudi tako daleč je že šlo, da je ponovno zrastel izgubljeni prst!

Kako pa je to pri zarodku? Pa saj ima zarodek največ zarodnih celic! Je kar precej primerov ljudi, ki so jih v zgodnji fazi nosečnosti spoznali za "okvarjene" in materi kar naravnost svetovali splav! Rodile pa so popolnoma zdravega in nadpovprečno sposobnega otroka!

Koliko je teh pomorjenih otrok, bo zelo težko izvedeti, verjetno se pa ne bo nikoli!  Še enkrat hvala raho, da ste opozorili na to! Predragoceno!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

helena: Pozdrav!

Ob prebiranju teh pisem sem se ustavila pri Tejinem in... hmm... kaj naj rečem? Zdi se mi, da ljudje vse preveč radi v naprej predvidevamo, kaj se bo dogajalo oz. kako bo živel nek otrok - zaželen ali nezaželen. Kdo nam pa garantira, da bo zaželen otrok lep, bogat in srečen? A bo zaradi tega, ker je zaželen, imel dobro službo al kaj?

Hmm... mi je padlo na misel tole: zgleda, da bomo kmalu začeli v prošnje za službo pisati tudi ta podatek, ali smo bili zaželeni našim staršem ali ne! hehe... ;)

No, Teja piše: "...Nihče pa ne pomisli, kaj se bo z njim dogajalo v družini, kjer ni zaželen, kjer se starša konstantno kregata..."

Kje pa je kakšno pravilo, da se starša, ki imata zaželenega otroka, ne konstantno kregata???

Bojim se, da je splošno mnenje ljudi to, da če je otrok zaželen, je kar samoumevno oz. avtomatično, da je tudi ljubljen, in potem se niti ne potrudijo tega otroka spoznavati, opazovati, vzljubiti... Itak so zanj naredili vse že tem, ker so si ga želeli. Halooo?

Joj, koliko stvari si ljudje želimo, ko pa to dobimo, ugotovimo, da sploh nismo srečni zaradi tega!

Se pa zgodi, da kaj dobimo nepričakovano, in smo od presenečenja srečni - in na to stvar se mogoče potem nekako navežemo, ker nas vedno spominjamo na tisti občutek presenečenja...

Skratka, neka naša želja ali celo močna želja še ni garancija, da nam bo tisto, kar bomo dobili, tudi toliko pomenilo, kolikor nam pomeni sama želja. Želja je samo hrepenenje po nečem. Kaj pa potem, ko to dobiš - ko se ti želja izpolni?

Življenje je po mojem mnenju izredno nepredvidljivo. In srečen si lahko samo, če se mu pogumno predajaš, ker mu zaupaš. Če pa si stalno v strahu, kaj bo, če bo to ali ono, in če stalno nekaj v naprej sklepaš - predvidevaš, te lahko hudo razočara.

Vprašajte starše, ki imajo vsaj enega otroka, če so si (predno so dobili otroka) predstavljali življenje z otrokom točno tako, kot je res bilo potem oziroma je sedaj (z otrokom).

Meni je ena prijateljica, ki je celo zelo ljubeča in predana vzgojiteljica v vrtcu in ima torej veliko opravka z majhnimi otroki, enkrat rekla: "Veš, sem mislila, da vem že vse o otrocih in da se mi življenje po rojstvu mojega otroka ne bo bistveno spremenilo. Že leta in leta sem previjala otroke v jaslih, jih hranila, se igrala z njimi... Ampak od kar imam svojega sina, se mi je življenje obrnilo na glavo, pa čeprav je samo eden, v skupini v vrtcu pa sem jih imela po 10."

Naj povem, da je ta prijateljica načrtovala otroka in je bil seveda zaželen. Po mojem jo je življenje po rojstvu otroka še toliko bolj presenetilo ravno zato, ker je bila prepričana, da že vse ve o otrocih in da je itak njen otrok zaželen in mu nima kaj manjkati... No, saj ne rečem, da zdaj ni dobra mati. Ampak hočem povedati, da ni vedno vse tako, kot si mi zamišljamo, da bo.

Enako velja za nezaželene otroke. Tudi če sprva niso ravno zaželeni, še ne pomeni, da bojo kaj manj ljubljeni ali manj srečni kot zaželeni otroci. Pa tudi ne pomeni, da bojo kaj bolj ljubljeni, srečni. Kako bojo živeli, je odvisno od drugih okoliščin, ki pa nimajo nobene zveze z (ne)zaželjenostjo.

No, toliko o mojem razmišljanju in gledanju na to zadevo. Vsak pa naj si misli, kot njemu paše. ;)

LP 2005-07-19 at 22:36:00

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op.ur. da je le več takih kot ste Vi! Kako čudovit neobremenjen pogled na življenje!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

igor: Pozdrav vsem ustvarjalcem strani in "publiki"!

Prvim najprej pohvale za opravljeno delo, trud, vendar hkrati tudi en velik minus za komuniciranje "publiko".

Navkljub pridržani pravici uredništva, je poseganje v besedila pisem svojimi komentarji pod vsako ravnijo komuniciranja. Podobno, kot bi človeku v neposrednem pogovoru "skakal" v besedo in mu ne pustil, da pove svoje v eni razumljivi celoti. Verjamem, da je težje in časovno "potratneje" pripraviti odgovor, celovit komentar na neko pismo, vendar bi le takšnim pristopom izkazali potrebno mero spoštovanja do pisca in hkrati tem potrdili svojo moralno etično držo.

No, en poizkus je bil objava odgovora (komentarja) na pismo, ki ga je napisala Britney, ki pa je bil prav tako čisto nasprotje tega, o čemer sem pisal v prejšnjem stavku. O tako resni temi, kot je splav, začeti odgovor, komentar z besedami: "Ta pa malo naklada..." in potem razviti svojo teorijo o izmišljenosti povedanega na podlagi nekaj vrstic - ja, ta je pa malo huda! (Če se vam je zdelo vse skupaj "za lase privlečeno" -tega sploh ne bi objavili. Da ste pokazali na možen vzorec razmišljanja žensk, ki so splavile - no, ne vem .....?)

Skratka: želim (vam/nam), da bi ta spletna stran obrodila sadove, hkrati pa uredništvu želim kanček več tenkočutnosti in ponižnosti pri pisanju odgovorov na pisma!

Mir in dobro! 2005-07-21 at 08:31:43

op.ur. Spoštovani igor, pismo, ki ga je pisala oseba, ki sebe imenuje Britney je v celoti izmišljeno! So ljudje, ki nikoli niso sebe spoštovali, kaj šele druge. Od drugih pa zahtevajo spoštovanje!

Komentarji zraven pri takih(hmm) ljudeh so potrebni, ker so bralci precej pozabljivi, posebno še ob patološkem nakladanju. Teženje preskočijo! Ti komentarji niso namenjeni osebi, ki je napisala pismo, pač pa bralcem. Zakaj? Ker so nekateri izredno manipulativni in jih je cca 1,5% v populaciji in na vsak način hočejo dominirati nad ostalimi 98,5%. Dobro je, da drugi vedo na kak način manipulirajo!

Ko se ne da njihovim manipulacijam niti dihat, izgubijo učinek, ki so ga hoteli doseči. Ta učinek pa je, da je do njih človek tenkočuten in predvsem ponižen in v skrajnostih vodi v kult osebnosti! tem dosegajo svoj namen, kajti v duši nimajo nič in ta nič nadomeščajo z manipulacijami, da prikrijejo resnico.

Za resnico pa veste, da je velikokrat drugačna, kakor se jo prikaže! Tisto, kar smo pisali o temnih silah, ni iz trte zvito! Tudi ni povedano za njihove namene, kajti če bi vedeli, bi bilo dejstvo tako neprijetno, da ga ne bi hoteli sprejeti. Resnica je veliko bolj kruta in za ogromno večino prav neverjetna!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Matej: ...2005-07-21 at 14:55:31

op.ur. če hoče homoseksualni aktvist Matej, po pisanju sodeč, verjetno pripadnik SD ali LDS, da bo objavljeno enkratno njegovo patološko, nestrpno nakladanje megle na kozolec, ki ga je prekopiral iz drugega foruma, bo za podporo te strani, prostovoljno prispeval 1000€.

 

Nismo se dolžni brezplačno ukvarjati z neproduktivnostjo tistih, ki so nereproduktivni!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Jose: Sadotu prve strani pisem. Medicinci ob zaključku fakultete še zdaj prisegajo takole:
.... BREZPOGOJNO BOM SPOŠTOVAL ČLOVEŠKO ŽIVLJENJE OD SAMEGA SPOČETJA .
Preverjeno na zadnji podelitvi diplom 8. julija 2005.

Lahko pa se greš ene pravniške motnjavosti. Ampak to še zmeraj ne pomeni resnica.
2005-07-23 at 22:03:46

op.ur. da je le več takih kot ste Vi. Od srca Vam želimo dolgo in uspešno in plodno prakso! In, da se Vam v življenju cedita med in mleko!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

op.ur. spodaj je nekaj prijaznih pisemc gledalcev rdečega Studia City:

manca: lej... stara sem 24... otroke naravnost obožujem, tako da splava ne bi mogla naredit, samo to kar je pa tuki to je pa bolano...
res bi rada spoznalo to osebo ki to piše, ker očitno z njo nekaj ni uredu....
pa tud nism vedla da imajo v polju računalnike in dostop do interneta!!
op.ur. do zdaj, tudi mi ne! 2005-07-25 at 22:01:24

nasprotnica: ženske s(m)o se predolgo borileop.ur. in izborile, da ženske, ki so naredile splav, trpijo peklenske doživljenske muke! O borkah za ženske "pravice" pa je tudi napisano na tej strani in zakaj to počnejo, da lahko same gospodarimo nad svojim telesom in da same odločajo o zadevah, ki vplivajo na njihovo življenje.op.ur. Vi pravite, da je spočeti otrok parazit? in tudi odločitev za splav je ena iz med takih odločitev. sama nisem najbolj "ZA" splav, vendar pa je v določenih primerih vseeno to najboljša odločitev. kaj če gre za mladoletno deklicoop.ur. manj kot 9%! Seveda, že v zgodnji mladosti ji je treba uničiti življenjeDuševno Trpljenje!, ki je noseča in ne more računati na podporo staršev? kaj če se nosečnost zgodi ženski v nemogičih socialnih pogojih?op.ur. ker je toliko govora o socialnih pogojih; pa naj otroka proda paru, ki ne more imeti otrok in bo ljubeče skrbel za njega! kaj če odkrijejo poškodbe na fetusu?op.ur. tukaj bo še veselo! Pa so res odkrili poškodbe? Kaj pa zarodne celice in njih funkcija? Link1, Link2 so določene okoliščine, kjer je splav, vsaj za mene, popolnoma razumljiv in bi moral biti tudi družbenosprejet,op.ur. splavnica se dobro zave, kaj je naredila. Ni vzela življenja družbenemu, ampak svojemu otroku in tega se še kako zaveda! brez stigme in obsodbe do ženske, ki se za splav odloči. zato se mi zdi nepošteno prikazovati takšne slike in tako pisati o ženskah, ki so splavile.op.ur. na tej strani je prikazana samo resnica. Kaj po Vaše, ne bi smeli opozarjati ženske, kaj se jim bo zgodilo, če bodo splavile??? Marsikateri preprečiti izjemno hudo trpljenje? Kje na tej strani pa se stigmatizira splavnice? Označijo se same in tudi Vi ste jih! Na tej strani so opisana gola dejstva, kaj se zgodi z žensko, ki splavi! Zakaj ne bi smeli to pisati?????

pomislite kako se ob teh slikah počutijo mamice, ki so spontano spalvile!!! op.ur. mamice, ki so spontane splavile, za razliko od namernih splavnic, ne žge vest! 2005-07-25 at 22:05:04

op.ur. torej priznavate, da splav obvezno prinaša posledice. Na žalost nobena, ki gre delat splav, ni obveščena, kaj se bo zgodilo z njo in kako hude posledice bo čutila celo življenje, če se temu lahko še reče življenje. To pa delamo mi!

manca: lej še neki...

a ma slučajno kdo od vas tok poguma in napiše svoja prava imena??
me prav zanima če bo to objavljeno ali vsebuje mogoče patološko vsebino??
Bi prosila prosim da vidim kdo so ti psihopati??? 2005-07-25 at 22:08:20

Miss X: Kratek komentar, ker česa več stran vredna ni - skratka totalni idiotizem vse skupaj. Nestrokovnost, zavajanje, zelo poceni propaganda, očitne laži in še bi lahko naštevala. Slabo mi postane od vseh teh samooklicanih, običajno še najbolj pokvarjenih in fanatičnih "dušebrižnikov", vašega kova. Bruh 2005-07-25 at 22:15:10
Papež 000: Gonite se u kurac fanatiki bolani. Nobenga boljšega argumenta nimate, kot so - vi ste satanisti, vi ste krivoverci... Take debilne strani pripomorejo, k večjemu številu splavov, če se mene vpraša, ker ste se sami kanibalizirali in diskreditirali z tako debilnimi izjavami. Res je samo, da pope smokes dope, in očitno zadnje čase malo pretirava. 2005-07-25 at 22:25:08

op.ur. kako lep dokaz, da imamo prav (Detekcija, Duševno Trpljenje). A ni lepo, ko ti nasprotniki sami dokazujejo, da imaš prav?! V tem primeru oseba, ki je napisala gornja dva pisemca!

Je sploh vazno?: Zabavna stran! Sem hotel napisat kaksno kritiko, pa sem po nekaj "op.ur." takoj videl da nima smisla. Moj najljubsi citat je: " Ko so pa dodali spermije drugega moškega, se je del spermijev prve osebe obrnil proti spermijem drugega moškega in so začeli požirati dodane spermije druge osebe" Heheh, najbrz so jih prej se razmesarili z svojimi ostrimi cekani, kajne?op.ur. link1, link2, link3, link4, link5, link6 V dokumentarcu "Velika tekma spermijev", ki je bil predvajan tudi na TV Slo je govora ravno o tem. Samo, da ni bil prikazan posnetek o katerem je govora. Prikazan je bil neki drugi(ni bilo jajčeca), ki ne spremeni tega dejstva!

Spermije so razdelili v tri skupine

  • Oplojevalci - ti oplajajo
  • Oviralci - ti naj bi postavljali zaporo in ovirali prehod spermijem drugega
  • Ubijalci - ti se klatijo po rodilih in pobijajo spermije drugega

Kar predajte moj komentar kaksni "zunanji sodelavki", ki bo ugotovila kako sem tudi jaz v resnici le obupano dekle ki je v resnici ze imela splav in svojo krivdo izraza takimi izjavami. 2005-07-25 at 23:21:57

op.ur.

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

reny: danes sem prvič v svojem življenju videla slike otrok , ki so bili splavljeni. Moram priznat da sem sama splavila ko mi je bilo 17 let, sedaj se zavedam kaj sem nardila sebi in svojemu otroku.

Nikoli mi ni bilo lahko, ampak sedaj se zavedam kaj pomeni vzeti nekomu življenje...še posebaj če je to tvoj otrok!!!

Ne želim da bi se kera prestajala to kar sem jaz, zato preden karkoli naredite PREMISLITE!!!! 2005-07-26 at 14:18:01

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op.ur. Draga reny, taka pisma, kot je Vaše, so najtežja! Srčno Vam želimo, da boste našli svoj mir, da Vam bo ozdravljena ta boleča rana!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

op.ur. spodaj je še nekaj prijaznih pisemc gledalcev rdečega Studia City:

Matei: Vaša stran je popolnoma neobjektivna, strinjam se komentarjem, da so jo naredili fanatiki v boju proti splavu.

Motiti se je človeško: zamislite si dekle in fanta, stara 15 let, ki ju zanese v spolni odnos na morju ali kje drugje. Ali naj oba pustita šolo in skrbita za otroka od socialne pomoči? Ker v primeru, da bi bil splav nezakonit, bi se to zgodilo, razen če so stari starši novorojenčka dobro finančno situirani.

..info domene naj bi bile rezervirane za informiranje splošne javnosti o dogodkih, izdelkih ali podjetjih. Vaša spletna stran prikaže samo eno stran abortusa, kar je popolnoma neznanstven pristop.

Učiteljica sociologije v srednji šoli bi tako seminarsko nalogo ocenila z negativno oceno.

STOP LITERING THE WORLD WIDE WEB! 2005-07-26 at 16:44:42

op.ur. lep primer kako imajo nekateri z rdečo barvo sprane možgane. Kot papige, brez vključitve možganov, ponavljajo fraze marksističnega liberalizma. Dragi Matei, tak način je znan iz l 1966 iz časov "Kulturne revolucije" na Kitajskem.

Učiteljica sociologije je diplomirala FF ali  bolj verjetno FSPN ali sedaj FDV. FDV je jedro posmeha, profesorjev Univerze v Ljubljani!

FSPN, sedaj FDV je ustanovil CK ZKS, po velikih čistkah v Sloveniji in začetku množičnega uvažanja Balkanov v Slovenijo 1972-73, kjer so vsi, ki so imeli samo kanec slovenske narodne zavesti, bili "počiščeni". Če se ravno sklicujete na sociologijo, dobro raziščite to stran, boste našli marsikaj zanimivega

18yrs: hej....kratko in jedrnato.....ta stran je enostavno SICK!!!!sigurn jo vodijo,piaejo primitivni tipi,k nimajo kej druzga poet kot to da svojo "jako logiko" smetijo po netu.....primitivci,totalni......anyway.....splav je bed zadeva ja ,sam......nardila bi ga sigurno.....na prvem mestu sm jz,moj lajf itd naprej.....pol sele cas za osebo.....anyway......ta stran totalno sux....:/ 2005-07-26 at 16:58:09 op.ur.

ana: Pred nekaj dnevi sem izvedela,da moja najboljša prijateljica pričakuje otroka,ker je premlada,da bi ga donosila se je odločila za splav.Bila je na robu obupa.Zelo se boji,da bi ji to povzročilo raka in raje bi videla,da bi bila stara vsaj 18 let in bi ga lahko dala v posvojitev.... 2005-07-26 at 16:59:07

op.ur. če ste ji res prijateljica ji boste pomagali in stali ob strani vseh devet mesecev! Če boste kakorkoli sodelovali pri splavu, več ne bo najboljša prijateljica! Še več, SOVRAŽILA VAS BO CELO ŽIVLJENJE! Vse bo naredila, da boste tudi Vi trpeli tako kot ona! Dobrodošla v resničnem svetu!

Apotesia: mislm d je to najbl grozna stran na svetu!op.ur. umor je res grozna stvar! Kaj naj bi po vašem bile tukaj rožice pa zajčki pa mucki pa kužki...

kaj si bo mislla en punčka k nč ne ve o splavu pa da vidt to... moja mami je nrdila splav veliko ljudi poznam a noben ne podpera dejstev na tej stran... kako sploh morte dt tko krute slike na stran?!?! op.ur. to so slike posledic, dejanj, ki so po vašem v mejah normale hočte usm puncam, mladim puncam, ulit strah v kosti da ne bojo upale dleat splava? pa da jo starši vržejo iz hiše ker je premlada za to, da otrok neskončno trpi v odraščanju...  zakaj bi imeli otroka če mu ne mormo dt tega kar potrebuje? zakaj bi ga mučl? op.ur. že v naprej postavljate, kaj naj bi se z nekom zgodilo, seveda mu je zaradi hipoteze potrebno vzeti življenje! BOLNO! Na sodiščih se velikokrat zgodi, da nekdo reče: "Če ne bi jaz njega, bi on mene!" In to je oteževalna okoliščina!

mlade ženske prepričujete da je splav umor da je to nevem kakšn zločin na svetu... je neke vrst, sam use v mejah normale.

zanosiš zelo hitro in nevede,nepričakovano, nezaželjeno...op.ur. kaj boš pol naredu? pa da prihajaš že iz tako revne družin da zate ne morjo skrbet... kaj ti bo v takm primeru otrok? posvojitev? lahko je še težja odločitev! predati otroka v tuje roke... da ne ve kje ma starše? tudi posvojenca poznam in vem da tako zelo trpi ker živi s tujci pod streho...

podpiram splave in mislm da za v najstniških letih je to najbolša odločitev. 2005-07-27 at 14:00:36

op.ur.(Detekcija, Duševno Trpljenje)

Ena: Že veliko ljudi je to povedalo a nikoli tega niste komentirali. Vsakemu ki kar koli ve o biologijo je jasno da slike splavljenih otrok niso resnične. Otrok po nekaj tednih nima razvitih prstov kot jih prikazujejo slike. Tega ne morate zanikati ker je to nemogoče!op.ur. 2005-07-27 at 14:51:07

op.ur. link1, link2, link3, link4, link5, link6, link7, link8, link9 Kako lepo ste potrdili, ko pravimo, da se ženska zave, da je umorila svojega otroka

nima veze: Neverjetna stran!

Svojih mišljenj in prepričan ne bom posebej razlagal saj ste do sedaj vsakega, ki se ni strinjal z vami označili s satanistom, sovražnikom otrok... tako da nima smisla!

Lepo bi bilo, da bi avtorji te strani objavili svoja imena in slike, da bi vam lahko jaz prebral iz vaših oči kakšni ste po duši! 2005-07-27 at 08:54:40

kody: Kot student medicine in mikrobiologije.....

lahko recem samo to, to je zavajanje ljudstva.....

 

kot drugo pa delate selekcijo v sami strukturi objav.....

 

vidim, da vas podpira SDS in Nsi....luzers 2005-07-27 at 17:41:02

kody: prosim za naslov znanstvega clanka, kjer je objavljeno da se riziko za raka poveca za 800% plus, v kateri znastveni reviji je bilo objavljeno.

na moj mail

ker zelim to predstavit svojim profesorjem (za stran so prav zdaj zvedeli preko maila), da se malo posvetujejo ce bomo ukrelali, glede na deiznformacije in pisanje neresnic ter butastih (oprstite za besedo) laži 2005-07-27 at 17:44:41

kody: Sem vpišite vaš komentar

resno vas prosim da mi posljete clanek, kjer je znanstveno pisano kako je mozno da se riziko za raka poveca za 800%....

Sem se ze pogovarjal z prof. na Klinicnem centru in jih zanima....od kot vam taki podatki 2005-07-27 at 22:53:32

op.ur. To teženje je objavljeno, samo, da se vidi kako so vsiljivi in hočejo dominirat razni kodyji in njemu podobne (ne)osebe! Če bi znal brati, bi kody že zdavnaj odkril vir! Na njemu značilni barvi je spregledal zanj neprijetno dejstvo! Zato kody tudi ni znal brati! Če bo pa hotel, da mu posredujemo vir, bo za podporo te strani, prostovoljno prispeval 1000€.

 

Nismo se dolžni brezplačno ukvarjati z neproduktivnostjo tistih, ki so nereproduktivni!

Od kdaj pa v času počitnic, profesorji sprejemajo svoje študente v Kliničnem centru in se na dolgo in široko pogovarjajo o literaturi, ki jo je "študent" nesposoben najti! Kolikor se ve, so za take stvari namenjene govorilne ure na fakulteti, ne pa v bolnici! In spet se mora svet vrteti okoli kodyja!

 

kody: Zal ne obstaja nobena verodostojna znastvena literatura, ki bi objavljala taksne clanke......

zal....

to pomeni, da podatki ne veljajo 2005-07-28 at 19:52:49

op.ur. Ker je kody ravnokar dokazal, da so naši komentarji pravilni, se objavlja tudi del, ki bi ga moral videti pa ga ni znal brati.

Kaj pravi raziskava NCI?

Študija več kot 1800 žensk objavljena v Journal of the National Cancer Institute 1994, ki je opazovala ženske, ki so imele abortus je pokazala za 50 % porast raka na dojki pri ženskah pred 45. letom.

Pri ženskah pod 18 leti, ki niso imele prej nosečnosti in so imele abortus po 8 tednu se je rizik raka na dojki povečal za 800%.

Pri ženskah, ki so bile dedno obremenjene z rakom, je rizik še višji.

Vseh 12 žensk v študiji, ki so imele oba rizična faktorja je obolelo za rakom na dojki pred 45. letom.

http://splav.info/rak.html

V letnice vzemite tudi dejstva, da so se l.1962 končali zračni jedrski poizkusi v ZDA. l. 1973 je bilo prebivalstva 211,908,788, l.1994 je bilo prebivalstva 260,327,021.

Faktor obolelosti za rakom na dojki se med letoma 1973 in 1994 povečal za 2,79
Faktor povečanja prebivalstva med letoma 1973 in 1994 se je povečal za 1,23

In če se greste še naprej raziskovalca, morate vzeti v dejstvo, da so v celotno prebivalstvo vštete ženske, ki niso imele UPN in ki so imele UPN. Se pravi VSA ŽENSKA POPULACIJA, ne samo splavnice! Številke bodo zelo zanimive!

Toliko, da ne bi kdo mislil, da blefiramo ali ponarejamo ipd, ipd, ipd...

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

 

Pisma 1. stran

Pomagajte v boju za življenje nerojenih otrok
in ljubezen do njih in njihovih (ne)srečnih mater

 

[Home][Oploditev][Detekcija][Rak][Duševno Trpljenje][Zakonodaja][Splav Abortus][Zagovorniki Splava][Dejstva v premislek][Pisma][Pomoc][Gradivo]

Copyright(c) 1999-2011 splav.info Vse pravice pridržane
Pošljite nam vaš email. Če se bo kdo spomnil prepovedati dostop do te strani, vam obljubljamo, da se bo dostop tako hitro menjaval, da ne bodo mogli tako hitro pisati papirjev.
 

Pisma