Home 
Oploditev 
Detekcija 
Rak na dojki 
Duševno Trpljenje 
Zakonodaja 
Splav Abortus 
Zagovorniki Splava 
Dejstva v premislek 
Pisma 
Pomoč 
Gradivo 
Zadela me je strela 

Posledice splava

Izpoved

Male ročice

 

Pisma 18. stran

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Vljudno ste vabljeni, če nam pošljete vaš komentar. Objavljeni bodo komentarji, ki zadevajo tematiko splava, nosečnosti in podobno. Uredništvo si pridržuje pravico, da objavi komentarje in njih vsebino po lastni presoji.

Pisma, ki bodo imela patološko vsebino bodo posebej označena z

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

krena: lep pozdrav

sredi aprila sem vam pisala ker sem bila postavljena pred težko odločitev. Bila sem v tretjem mesecu nosečnosti stara pa 13 let. Vaša stran me je prepričala da se m otroka obdržala. 6. novembra 2006 je bil moj najsrečnejši dan v mojem življenju rodila sem punčko Laro =D! Ob rojstvu je tehtala 3900g in velika je bila 55cm. Sedaj že 4 mesece skupaj uživava. Upam da bo ta stran pomagala tudi drugim , ki se bodo znašle v takšnem položaju kot jaz.  lp krena 2007-02-07 at 12:46:09

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  da je le več takih kot ste Vi! Spoštovana krenaNa takih, kot ste Vi narod stoji in obstoji! Od  Vam čestitamo ob rojstvu! Pa kaka zdrava in krepka punčka je!

  • Želimo Vam in Lari kar največ sreče, ljubezni in spoštovanja!
  • Želimo Vam tudi kar največ najsrečnejših dnevov v življenju!

Ste tudi svetla luč vsem dekletom in ženam, kaj jim je storiti, če zanosijo! Zgledujejo naj se po Vas!

Sedaj smo Vam pa dolžni še odgovor, ker smo Vam obljubili, da Vam povemo, kaki peklenski pasti ste se izognili, ko ste se odločili obdržati otroka.

  • Prezgodnji spolni odnosi povzročijo, da oseba ostane samska! Vi ste stopili v svet spolnosti najmanj 4 - 5 let prezgodaj. Če bi splavili, bi bila Vaša osamljenost in samskost še posebno huda, ker bi vsak dan bolj trpeli zaradi splava.
  • Vedite, da ste se vsemu temu izognili, ker ste se odločili za življenje!
  • Za tako ženstveno žensko, kakor ste Vi, moški sprožajo tudi vojne za njih naklonjenost, za njeno čast in v njeno obrambo!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

tanja:  pozdravljeni!

po naključju sem odkrila vašo stran, zdela se mi je zanimiva, vendar ko sem prišla do konca pisem sem bila razočarana nad vašimi "nizkimi" komentarji piscem.

sama sem proti splavi, v vsakem pri primeru, vendar pa se mi zdi povsem neprimerno, da tu obsojate ljudi, obsoja se dejanje, ne pa ljudi. kako lahko sodite kogarkoli? ce sodite vam bo sojeno...op. ur.  mi ne sodimo, mi vemo!

mislim da ni nihče brez napak...2007-03-01 at 23:20:29

op. ur. Shaka Zulu! Kdo je bil to? To je bil črnski vladar v južni Afriki.

Ko so Angleži prišli do njega, je Shaka videl, da ima eden očala. Pa je vprašal kaj je to. Lastnik očal mu je odgovoril, da s tem bolje vidi.

Shaka Zulu, je pogledal skozi očala in Angležu odvrnil, da svet vidi napačno.

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

ena..: Mene pa nekaj zanima. Ali s to stanjo svetujete, da ženka ne splavi? Ali pa tistim, ki so vzbujate krivno?

Če že pravite, da je to hudo in, da ženska zelo trpi. Zakaj? op. ur.  zato, da ne splavi! Pa naj se zgodi karkoli!

Ali ni že dovolj hudo. Ali se sploh zavedate, kako se ženka počuti, ko najde to stran na internetu.op. ur.  v zelo veliki večini se odločijo se, da ne bodo splavile.

Če niste splavili, kako bi to razumeli?

Ne razumete. Znanstvene razlage in to kar vam govorijo tiste, ki so ni dovolj da bi razumeli. Le če to okustiš lahko razumeš.

Jaz sem u torek splaula in kaj mislite kako se počutim?

Tega ne veste...op. ur.  vemo, vemo. Postali ste del žalostne statistike.

Sicer pa lahko bi ustvarili stan, ki bi pomagala nam se odločiti in ne da bi odbili občutek krivde ali pa da nebi splavili. Saj smo baje demokratična država. Na vaši stani tega ni za videti...

Sice pa kdo ste vi, da bi me obsojal.

Obsosoja me moja sestra in ji tega ne dovoli vam pa še manj.

A mar ni bolje splaviti kot slabo skrbeti za otroka? Ali sploh veste koliko otrok je za katere mame ne skrbijo dobro oz. ne znajo in ne morejo.op. ur.  temu se v psihologiji pravi premeščanje.

Res je da mi je žal, ker sem splavila, ampak vem, da sem se pravilno odločila. Naj bi 9 mesec gledala, kako postrani megledajo vsi... op. ur.  kaj smo rekli?

Naj nebi dokončala še šole? Ne, hvala!

Se sploh zavedate, da večina ljudi, ki splavi splavi zato, ker ne more skrbeti za otroka?op. ur.  ni to vzrok. vzroki so nekje drugje. Ta stran pa pove o splavu vse kar je znanega.

Na vašo stran sem prišla, ker sem misla, da je tu nasvet, kako bom lažje prebolelaop. ur.  http://www.splav.info/pomoc.html. Najlepša hvala, ker ste mi dali še več občutka krivde, še več bolečine. Nečlveški ste! op. ur.  in to pravi ženska, ki je vzela življenje lastnemu otroku (temu se pa pravi projekcija)Vsak naj bi imel pravico do svojega mljenja in svobodne odločitve. Tega tu ni. Lp.2007-03-02 at 18:52:06

op. ur. to pismo je bilo objavljeno samo zato, ker ima dokazno vrednost tega, kar je zapisano na naši strani.

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

mamica in fetus: Sem mamica.rodila sem 3 otročke za katere sedaj skrbi njihov očka,ker ima več denarja.Sedaj sem noseča 5.imela sem spontani splav v 6 tednu in dva meseca kasneje že uspešno zanosila .Čez teden dni se bom poročila in septembra povila sinka.

Nikomur ni lahko,nikomur.VsaK IMA SVOJE PROBLEME,NEKATERI SE ZNAJDEJO V HUDIH IN BOLEČIH SITUACIJAH,VENDAR NIHČE NIMA PRAVICE UBITI OTROKA.

JAZ GA ljubim iz vsem srcem.kadar sem vzaradi hormonskih nihanj slbe volje,sem le zato,ker ljubim otročka,ker me skrbi zanj.Nikoli nebi ubila lastnega otroka.SWlovenija ni tako revna dežela,da si nebi mogli poi8skati zaposlitve.Revna je le,kar se tiče pomoči tistim,ki jo nujno potrebujejo,revna je,kar se tiče kvalitete socialne službe.Otroci,ki imajo težave ostajajo vse prevečkrat neopaženi,brez pomoči,tisti,ki pa zaprosi za pomoč,odide od tam socialno osdramočen in brez prave pomoči.To ve povedati marsikatera mamica,ki uje to storila,že če zaprosiš za socialno pomoč se socialni delavci s teboj pogovarjajo,kot ,da SI Z NJIMI PASEL KRAVE,ALI,PA,KOT DA SO DOKONČALI LE PET RAZREDOV OSNOVNE ŠOLE.rECIMO,ZA MAMICO SE NE SPODOBI,DA DELA V GOSTINSTVU,V ŠOLO VAŠIH OTROK BODO PRIŠLI PEDOFILI,KER DELATE V LOKALU BLIZU ŠOLE...KASTASTROFA KAJNE.zATO SE SPLAVI DOGAJAJO IN SE  B BODO.ZAME JE VAŽNO,DA OTROK NI LAČEN,DA JE OPRAN,DA SE3 Z NJIM UKVARJAŠIN DA GA LJUBIŠ,.tEGA MOJIM OTROKOM NI MANJKALO.bILA SEM BOLJŠA OD MARSIKATERIH STARŠEV,KI SO ZELO BOGATI.NITI 5 MINUT JIH NISERM PUSTILA SAma.Zakaj se nihče ne vpraša,zakaj?In zakaj do tega sploh prihaja.

Na koga se človek olahko obrne,tisti,ki bi rad nekaj popravil.Tisti katerim je vseeno za otroke tako ali tako ostasjajo v naši ljubi Sloveniji socialnim delavcem neopazni,vsi ostali,pa to srečujemo v vsakodnevnem življenju,vseprevečkrat.Kaj?Mali otroci,sami vzunaj premalo oblečeni do večera...klofutanje otrok sredi nakupovalnih centrov...ODPRITE OČI IN NAREDITE NEKAJ! 2007-03-04 at 21:46:14

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur. hvala, mamica in fetus! Zelo dobro pismo, ki je povedalo, kako se obnašajo državni(in drugi) uslužbenci do mater. Čestitamo ob novi. Nas zelo veseli, da Ste takoooo plodna! In še eno resnico ste povedali: "Tisti, ki strmijo za samo materialnimi dobrinami, so nesposobni imeti notranje in potomce. Njihov rod enostavo izumre"! Hvala Vam še enkrat za to res dragoceno pismo.

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

meta: Sem vpišite vaš komentar

Zdravo. Mal mi je slabo ko sem pogledala tole stran.. Stara sem 22 let, in že imam 13mesečno hčerkico. NIKOLI mi ni niti za sekundo prišlo na misel, da bi tega otroka splavila!! In vsem ženskam ali dekletom bi rada povedala da vedno obstaja rešitev, in da ta rešitev ni ta ki jo vidite na tej spletni strani!Rešitev ni splav!! Želim si da bi vse imele tako mnenje kot ga imam sama, ker ni lepšega in boljšega občutka, kot v naročje vzeti malo dete in ga stisniti k sebi. Temu se reče sreča! če bi se rada katera pogovorila, sem vedno na voljo, pišite mi, predno kaj naredite. Ne delajte ničesar, če niste prepričane!! Naj z vami delim svojo izkušnjo, tudi moja ni bila lahka!! Z mislijo na vas, Meta 2007-03-12 at 07:07:50

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  da je le več takih kot ste Vi! . Pogumna ženska, in kot se iz pisma vidi; dobrega srca! Upamo, da boste pomagali marsikateri ženski. Želimo Vam veliko uspeha v življenju!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

 

Zeppelin: Pozdravljam stran, ki ste jo objavili ali kakor se že temu reče. Sem proti splavu in bi zato dal zagovornikom splava nekoliko hipotetično vprašanje in sicer, denimo da znanstveniki dokažejo, da zarodek ob abortusu trpi in hkrati dokažejo, da je smrt z ogljikovim monoksidom povsem neboleča ali ne  bi bilo v tem primeru, bolje počakati na rojstvo otroka in ga potem ubijemo z CO in bi s tem bistveno manj trpel.

Ponavljem sam sem proti splavu in se mi zdi predlog nedopustljiv, ampak vseeno boljši kot pa splav sam.

Lep pozdrav  2007-03-18 at 14:34:01

op. ur. dokazano je, da zarodek trpi, saj ima živčno stukturo. Drugo pa je kar opažamo; t.j., da trpljenje žensk zaradi splava sploh ne opazite. Od težkih duševnih posledic, do raka!

Zastrupitev z ogljikovim monoksidom se kaže v vrtoglavici, slabostjo, glavobolom, bruhanjem in končno smrtjo, ko ogljikov monoksid izrine kisik v taki meri, da oskrbovanje telesa z kisikom ni več mogoče.

Zanimivo razmišljanje Zeppelina, ki je spomnilo na splav z delnim rojstvom. Otroka se celega ne izvleče iz rodil, ker tako pravno še ni rojen. Zato oseba, ki dela splav, iz otrokove lobanjice izsesa možgane, ko ima glavico še v rodilih. Pa ne mislite, da je otrok pred posegom mrtev. Živemu in pri polni zavesti se mu to zgodi!

Gladek in čisti umor! Vendar dogovor v družbi (zakon), pravi drugače. Ker pa o teh dejanjih ni posnetkov, ali so zelo redki in celo spadajo v snuff žaner. Nižje razviti osebki splava ne jemljejo kot umor, temveč kot pravico.

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

MM: Na srečo je tako, da imamo ljudje lastno pamet, prepričanja in izkušnje, ni nam treba, da smo ovce in ni nam treba čredno slediti bodisi trendom, bodisi izkrivljeni resnici. Važno je, da imamo možnost svobodne izbire - tudi zapreti tole spletno stran :) 2007-03-19 at 22:39:25

op. ur.

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Jose: Težko sem prišel do podatkov o številu (skupnem, ne tisto v procentih na dobo ali plodno žensko ipd.)

Zbrani so na:

http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/100-FS_casovni_prikaz_v1.pdf

Z malo preračunavanja sem prišel do številke, da smo od leta 1981 do 2004 umetno splavili 312108 otrok (ali kakorkoli že rečete otroku), torej za Ljubljano mladih.

Število splavov res pada, večinoma zaradi "after" pilule, razpredelnica pa izgleda takole:

2007-03-24 at 13:14:35

op. ur. Odlično Jose! Najlepša hvala!

Ali se zavedate, da je število splavljenjih otrok malo manjše, kot število priseljencev iz nekdanjih turških pokrajin.

Po mestih se čedalje bolj opaža osebke aziatskih, arabskih in neandretalskih genov.

Nekateri imajo še zmeraj bolno idejo o enotnem jugoslovenskem narodu. Recimo vidni člani stranke LDS, ki izgineva in SD, ki je v vzponu(pisano 24.8.07), kar naravnost izjavljajo, da smo že itak pomešani itd., da je potrebno uvažati v naš prostor žgano populacijo.

To pa zaradi tega, ker so sami družbeno manjvredni in da si zagotovijo kolikor toliko vrednosti, se morajo primerjati še z manj vrednimi od sebe. Samo to je!

Vendar izjemno škodljivo za slovenski narod! Upajmo, da bo organizem naroda sam uničil te rakave celice. Kajti če ne bo - je zapisan smrti!

Leto

Število splavov

1981

19138

1982

19744

1983

18573

1984

18591

1985

17968

1986

17987

1987

16819

1988

16534

1989

15881

1990

14731

1991

14029

1992

13260

1993

12154

1994

11324

1995

10791

1996

10218

1997

9712

1998

9116

1999

8707

2000

8429

2001

7799

2002

7327

2003

6873

2004

6403

Skupaj

312108

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

 eva: Od kod pa vam poimenovanje priseljencev iz držav bivše Jugoslavije "Balkani"?? Naj vas razveselim, da bo vaša stran omenjena v strokovnem članku o internet straneh s sovražnim govorom, verjetno v več strokovnih revijah... Mi je zelo žal, če boste s tem bolj izpostavljeni javnosti, ampak upam, da se diskriminacija na internetu tudi v Sloveniji začela zakonsko preganjat. Ste pa obetaven vir in vsekakor prava "hate page".

lep pozdrav 2007-03-26 at 15:57:35

op. ur.Včasih se je reklo vaškemu posebnežu - vaški posebnež. Sedaj se pa reče levičarski aktivist! Se upamo staviti, da ima eva velike težave z doživljanjem orgazma

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

inčy: Sem vpišite vaš komentar

jaz zelo nasprotujem splavu, ker noben še nerojen otrok ni kriv za napake partnerjev.Če bi npr. jaz zanosila, nebi nikoli mogla otroka ubiti. Pač bi se pogovorila s partnerjem.Moje mnenje je, da če tudi bi bile npr. pri meni slabe razmere vseeno otroka obdržala,saj če je prostora za dva je tudi za tri. 2007-04-11 at 19:10:14

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  da je le več takih kot ste Vi! . Postanite svetli vzor. Mi smo na vaši strani. Tudi Vaši otroki bodo!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

lela: Ko sem prebrala nekaj stvari na tej strani so se mi začeli porajati različni občutki. Po eni strani splav zagovarjam po drugi pa spet ne, čeprav sem zdaj bolj za ne kot za ja. Js nikoli nisem imela nekega pretiranega materinskega nagona in vedno ko so se nekatere moje prijateljice povsem raznežile, če so kje videle kakšnega dojenčka, so se mi zdele smešne. Zdaj, ko pa sta rodili 2 moji sestrični pa vidim, da nisem nič manj smešna kot so se mi one zdele takrat. Vedno prav komaj čakam da vidim fantka in ju lahko malo popestujem. No sedaj sem to razlagala zato ker sem ob teh dveh tamalih ugotovila, da so mi pa ta mala bitjeca prirasla k srcu, ker imamo skupno kri. Kaj šele če bi sama imela otroka. Sedaj vem, da kljub temu da razen štipendije nimam dohodkov in da sem še premlada za otroka ne bi mogla splavit. No čeprav če sem iskrena se mi zdi da glede na možnosti kontracepcije, ki so na voljo, nezaželenih nosečnosti sploh ne bi smelo biti. Res da kondomi niso zastonj, ampak obstajajo še kontracepcijske tabletke, ki pa tudi niso tako drage, da si jih ženska ne bi mogla privoščit. Če se pa še tukaj kaj zalomi, če poči kondom ali pa pozabiš vzet tabletko, lahko pa še vedno greš k svojemu ginekologu po tisti dve tableti, ki se vzamejo najkasneje 72 ur po odnosu tako, da je rešitev veliko.op. ur.  tabletka "after" je le navidezna rešitev. S prihodom menopavze in samoto, ki pride z njo, se začne prebujati vest. Ko je vest prebujena, nikoli več ne ugasne. Le stopnjuje se.  No to je moje mnenje, upam da sem se dovolj jasno izrazila, da veste kaj sem hotela povedati. Imam pa samo eno majhno pripombo. Ko sem brala vrstice o tem da bodo tukaj lezbike lezbike in da se bo predrom reklo pedri... Meni se to zdi žaljivo, no ampak kakorkoli vsak ima svoje mnenje. Je pa zelo uredu, da ženske izvemo vse o poteku in posledicah splava in to brez olepševanj.

lp 2007-04-13 at 16:11:42

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur. Draga lela, zanimivo, rodili ste se ravno tisto leto, ko bi mogla roditi tudi ženska, ki je bila med začetnimi vzroki, da je nastala ta stran. Verjetno se vprašate, kaj je sedaj z njo? Njeno trpljenje je vsak dan hujše! Ukvarja se z raznimi samopomočnimi dejavnostmi. Poleg tega je samska. Pa bi še sedaj lahko imela kateregakoli moškega, vendar je trpljenje tako hudo, da se več ne znajde v življenju.

Omenjate, da je za vas žaljivo da so lezbike lezbike in pedri pedri. Veste, sami se med seboj tako imenujejo. Tukaj je bilo že veliko o tem napisanega.

Dejstvo je, da ste odrasli v času, ki mu mi pravimo poživinjen marksistični liberalizem. Tudi vzgajali so Vas v tej smeri. Upamu, da se boste tega znebili, ker vam bo to predstavljalo velike težave v življenju. Enega od glavnih akterjev marksističnega liberalizma je na smrt strah, da bodo prišle na dan njegove "bljak aktivnosti". Drugega je na smrt strah smrti in ustanavlja novo religijo...

Dejstvo je, da ta "čas teme", ki je zajel Slovenijo v začetku devedesetih, počasi mineva(op. ur.18.4.2007). Tu pa tam se še oglasi kak poživinjen produkt marksističnega liberalizma. Vendar so le preostanki rakavih celic slovenske družbe.

Vso srečo!

 

 circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

 

Pisma 1. stran

 

Pomagajte v boju za življenje nerojenih otrok
in ljubezen do njih in njihovih (ne)srečnih mater

 

[Home][Oploditev][Detekcija][Rak][Duševno Trpljenje][Zakonodaja][Splav Abortus][Zagovorniki Splava][Dejstva v premislek][Pisma][Pomoc][Gradivo]

Copyright(c) 1999-2011 splav.info Vse pravice pridržane
Pošljite nam vaš email. Če se bo kdo spomnil prepovedati dostop do te strani, vam obljubljamo, da se bo dostop tako hitro menjaval, da ne bodo mogli tako hitro pisati papirjev.
 


 

Pisma