Home 
Oploditev 
Detekcija 
Rak na dojki 
Duševno Trpljenje 
Zakonodaja 
Splav Abortus 
Zagovorniki Splava 
Dejstva v premislek 
Pisma 
Pomoč 
Gradivo 
Zadela me je strela 

Posledice splava

Izpoved

Male ročice

Pisma 17. stran

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Vljudno ste vabljeni, če nam pošljete vaš komentar. Objavljeni bodo komentarji, ki zadevajo tematiko splava, nosečnosti in podobno. Uredništvo si pridržuje pravico, da objavi komentarje in njih vsebino po lastni presoji.

Pisma, ki bodo imela patološko vsebino bodo posebej označena z

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

 

tamara s.: vsec mi je vasa int. stran, ki nazorno pokaze slike otrok... hodila sem na zdr. solo, kjer smo si pogledali video, kaj storijo z otrockom (fetusom) in ta se dobesedno izmika instrumentu ginekologa in srcek mu pospeseno bije, torej res zeli preziveti in ze ima razvit obcutek samoohranitve, prezivetja... torej ne moremo razpravljati o tem, da se ne zaveda in da se ni clovek.

vsec mi je in vse ima nek smisel,kar ste pisali...

me pa zanima, kako je s splavi po vasem mnenju, ki so spontani? in kako pomagati sorodniku, ki je imel ze dva splava in se mu kaze, da je v depresiji?

hvala 2006-12-29 at 18:35:51

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  da je le več takih kot ste Vi! Brez nesrečnih sorodnic. Na takih narod stoji in obstoji!

Sorodnica naj pije čaj iz Plahtice. Plahtica utrjuje maternični vrat. Če nima Vaša sorodnica kake genske napake, ji bo to pomagalo.

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

žalostana: Sem vpišite vaš komentar

Lep pozdrav!

Na zadnjem UZ so mi odkrili anomalijo na zarodku. Sem v 14 tednu nosečnosti in so mi predlagali da splavim. Na žalost se s tem moram strinjati saj gre za kadalni op. ur. (pravilno kavdalni) regresijski sindrom. Glede na posledice, ki jih bi imel otrok oz. če bi sploh preživel sem se odločila za prekinitev nosečnosti.Zanimajo me posledice splava. Omenili so mi, da mi bodo z inekcijo skozi trebuh vbrizgali nekaj kar bo sprožilo popadke.

Nisem si mislila, da bo sploh prišlo do tega, saj sem se nosečnosti zelo veselila. Nikjer pa ne najdem ničesar o tem KR sindromu. Mi lahko vi poveste kaj več.. Ali je že kdo prestal  to žalostno izkušnjo?

op. ur.  joj žalostana! Vaše pismo je bilo objavljeno samo zato, ker potrjuje, kar ta stran pravi. In ker smo objavili, zaslužite tudi odgovor.

Hudo nam je zaradi vaše hude situacije. Vendar tukaj vam splava ne bomo svetovali! Ta stran je proti splavu! Tudi ne glede na vaše genetske značilnosti! Vseeno ste človeško bitje in kot takemu vam pripada tudi pomoč in tolažba v stiski! Molite ali zaupajte svojega otroka in vašo nosečnost v molitev kaki temu vredni osebi in se zna nosečnost dobro izteči.

Ta stran pove vse kar je znanega o posledicah, ki jih ima ženska, ki je naredila umetno prekinitev nosečnosti. In tukaj ni izjem! Kakor tudi kako se dela splave.

Tiste, ki so vam predlagali splav, vprašajte kake posledice boste nosili kot posledico splava! To vam naj dajo pismeno.

Več o tem sindromu boste zvedeli, če kliknete tukaj! Ves odgovor je napisan z zelo težkim srcem! Vso srečo!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Anči: Pozdravljeni,

najprej se kljub nekaterim rahlo potenciranim delom zahvaljujem ustvarjalcem strani, da so prikazali dejstva (četudi na grob način). Dejstvo, da gre pri splavu za umor, pa kakršnokoli je že ozadje. Splava ne odobravam, edina možna opcija ob kateri imam pomisleke je posilstvo oz. zloraba, pa še tukaj vidim okoliščine, v katerih pride do česa takega kot rezultat neurejenega, nemoralnega okolja saj bi se takšne zadeve s primerno vzgojo, urejenim okoljem.op.ur. ni tako! Posilstvo je dejanje nasilja in ponižanje žrtve. Okolje in vzgoja ima tukaj praktično ničelno vlogo. Skratka ustvarjeni bi morali biti pogoji da do takšnih zločinov nad ženskami sploh nebi prišlo. Vsakršen drug razlog za splav je v dobi brezplačne zanesljive kontracepcije nesprejemljiv in je zločin nad nerojenim bitjem.

Čeprav sem vas na začetku pohvalila pa sledi tudi graja. Zakaj razpihovati sovraštvo. opazila sem komentarje proti podmladku Socialnih demokrarov, videla opazko o marksističnem liberalizmu,.. Zakaj vse to? Sama sem nekoč bila v omenjenem podmladku, sedaj pa sem članica stranke in ničesar si v tem trenutku ne želim bolj kot svojega zdravega otročička, moj odnos do splava pa je razviden iz zgornjega pisanja. Ne posplošujte-posploševanje vodi le v brezsmiselna nasprotja. Imejmo se radi-tako malo nas je slovencev pa se takole napadamo. Na čimveč nosečih slovenk v letošnjem letu!!! 2007-01-10 at 17:46:04

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  da je le več takih v SD kot ste Vi! Glede nosečih Slovenk, ste verjetno opazili, da ste dobili tudi drugo kitico. Prešeren je to kitico napisal Slovencem. Kakor tudi celotno Zdravljico. Ne Turkom, ali komu drugemu!

V vaši stranki ste zelo močni na parolah. Pa bodite Vi tista, ki gre od besed k dejanjem. Kot članica SD boste imeli veliko dela... Mogoče pa bo kaj iz tega? Začnete lahko s šefom ginekologije...

Glede posilstva pa tako: Posilstvo ne pušča nič večje travme, kakor rop pri bančnem avtomatu. Verjemite, da se "pri zanositvi, ki je rezultat posilstva" skriva vsekaj drugega, kakor "posilstvo" s strani "žrtve". Resnična žrtev posilstva ne zanosi!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Najstnik:  Bistvena napaka je to, da se mladi odločijo za spolni odnos mnogo prezgodaj. Spolni odnos je velika odgovornost. Če mislite, da ni razmer za vzgajanje otroka se ne spustite v spolni odnos. To spletno stran popolnoma podpiram in sem zgrožen nad nekaterimi, ki pišejo nesmisle in obsojajo brez razloga. Kako bi rekel z drugimi besedami - moje mnenje je tako, kot mi narekuje morala...

Splav ni edina "rešitev" - bodoči starši bi lahko razmislili tudi o posvojitvi. Bolje je otroka dati nekam drugam ko pa GA UBITI!

Zdravniki ki opravljajo stvar, ženski zelo olepšajo celotno stvar in ji ne povejo resnice... Vsem ki mislijo narediti splav, bi morali pokazati to spletno stran in filme s podobno tematiko.

Prepričan sem, da za avtorstvom te spletne strani stojijo verniki, kar je pohvale vredno.

Edina dilema, ki se mi je porodila je bila kaj če je ženska posiljena in zanosi, kar se po tej izjavi sicer nebi smelo zgoditi:

Če ženska pravi, da je zanosila pri posilstvu(imela spolni odnos proti njeni volji) laže! Ženska pri posilstvu nikoli ne zanosi! Zanosi lahko pri grobem ali celo nasilnem seksu. Vendar ji taka oblika spolne združitve ugaja, ker drugače ne bi zanosila. Njeno telo bi spermije dobesedno uničilo. To je že pradavni kemični obrambni mehanizem. Na tak način se ženska brani, ko se ne more več fizično!

Imejte se lepo in še vztrajajte na tej strani! 2007-01-15 at 21:42:22

komentar = Samo dopolnilo k unemu pismu prej:

Vsak naj se zamisli, kako bi bilo, če bi njega njegova mati splavila! 2007-01-15 at 22:42:02

op. ur. izjemno zrelo razmišljanje osebe Vaših let(16)! Dodajamo samo ta komentar, da prezgodnji spolni odosi povzročajo kasnejšo (neporočenost) samskost osebe.

To v ekstemu najbolj pokažejo ženske, ki so bile v mladosti spolno zlorabljene. Po skoraj 100% pravilu ostanejo samske. Sedaj si pa predstavljate kako trpijo, če imajo za seboj še splav. Kar pa ni tako redko.

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

tamala: Sem vpišite vaš komentar

živjo!

imam eno vprašanje...ali se da naresti splav brez vednosti staršev??imam prijateljico, ki je počela neumnosti.saj veste kaj mislim, kajne?no, zelo vam bom hvaležna za odgovor v čim krajšem času.lep pozdrav 2007-01-21 at 21:20:47

op. ur: Spoštovana tamala, če bo naredila splav, bodo starši vsekakor izvedeli. Jok, sprememba obnašanja, možne komplikacije... Za več, kliknite tukaj. Če bo naredila splav; ta stran pove vse kaj jo čaka in tukaj ni izjem! Dajte ji jo za prebrati!

Zavedajte se: vsak splav pomeni dvojno smrt! Smrt otroka in ženske duše!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

žalostna: lep pozdrav

le nekaj dni nazaj me je novica ki sem jo dobila zadela kot strela z jasnega. verjetno bi bila strele bolj vesela. noseca sem bila le dobra 2 meseca. ze od samega zacetka sem imela tezave vendar smo upali. a nekako mu ni uspelo. pravijo da je to naravna selekcija. in tako sem mogla na poseg. nekako sem to sprejela. dusevno se ne. verjetno se dolgo ne bom. čeprav že komaj čakam kdaj boma lahko ponovno poskusla.

včasih so otroci bolani in prešvoh. in nimaš kaj nardit.

veliko je razlogov zakaj se zenska odloči za splav. lahko je otrok bolan, prizadet, in bo celo zivljenje le vegetiral.

vsak splav je bolec in to ali se odločiš sam ali pa to odločijo zdravniki. sigurna sem da v vsakemu nekje ostane neka bolečina, vendar takšno je življenje. sicer nisem verna. vendar verjamem da je moj otroček zdaj med angelčki, ker mu je tam boljše.

očitno je bilo tako najboljše.

vsem ki ste imele to izkušnjo vas razumem. saj sem se leto dni trudla da bi zanosila in še to ni bilo vredu.

vendar ne obupat. za vse je nekaj dobro. in vse pride ob svojem času.

le korajžno naprej. 2007-01-31 at 15:45:15

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.   draga žalostna! Iz pisma se sklepa, da Vam je nerojeni otrok umrl. Sočustvujemo z Vašo bolečo izgubo! Moramo Vas potolažiti. Vaša bolečina bo sčasoma minila! V nasprotju s tistimi, ki so vzele življenje svojemu otroku!

Želimo Vam vsaj 12 otrok! Le pogum! Mlada ste, plodna ste! Izkoristite to Vaše obdobje v največji možni meri! Nikoli Vam ne bo žal!

 

 circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif 

mala: Lepo pozdravljeni!

Pišem vam zato, da vam povem kakšni občutki so ob splavu, ki ga moraš naredit! Tako je, moraš! stara sem 19 let in pred enim tednom sem morala narediti splav, kajti bila sem v 9 tednu nosečnosti in pri pregledu je ginekologinja ugotovila, da mojemu otroku srček sploh ne bije, na glavici pa je imel izrastek! Morala sem narediti splav in tega resnično ne privoščim nikomur! Rada bi samo to povedala PUNCE, ŽENE KI IMATE V SEBI ZDRAVE OTROKE NE NAREDIT SPLAVA!  jaz sem se tega otroka tako veselila, del mene je bil, zelo težko se je bilo sprijaznit z resnico! vem pa, da četudi mu srček bi bil, še vedno bo v mojem srcu prvi otrok, kajti bil je del mene!

Hvala! 2007-02-06 at 20:20:30

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.   draga mala! Sočustvujemo ob Vaši boleči izgubi! Ko vsaj ne bi doživeli tega! Ima že vse svoj namen, včasih je tako skrit, da to opazimo šele čez desetletja ali pa šele naslednje generacije.

Da Vas potolažimo, Vam povemo, da bo ščasoma bolečina minila. Resnično je to tragedija! Zapomni te si pa to:"Vaš otrok je dal življenje za tiste, ki bodo živeli zaradi Vašega pisma!"

Sami se pa uvrščate med redke pogumne pozitivke! Tudi zaradi Vas in Vašega poguma in dobrega , napisati in povedati resnico, kaj prinaša splav, vedite, da ste s tem naredili ZELOOOOO veliko dobrega!

Le pogum, v življenju Vas čaka še veliko sreče in ljubezni, tudi od Vaših otrok!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

 

 

Pisma 1. stran

 

 

Pomagajte v boju za življenje nerojenih otrok
in ljubezen do njih in njihovih (ne)srečnih mater

 

[Home][Oploditev][Detekcija][Rak][Duševno Trpljenje][Zakonodaja][Splav Abortus][Zagovorniki Splava][Dejstva v premislek][Pisma][Pomoc][Gradivo]

Copyright(c) 1999-2011 splav.info Vse pravice pridržane
Pošljite nam vaš email. Če se bo kdo spomnil prepovedati dostop do te strani, vam obljubljamo, da se bo dostop tako hitro menjaval, da ne bodo mogli tako hitro pisati papirjev.
 

Pisma