Home 
Oploditev 
Detekcija 
Rak na dojki 
Duševno Trpljenje 
Zakonodaja 
Splav Abortus 
Zagovorniki Splava 
Dejstva v premislek 
Pisma 
Pomoč 
Gradivo 
Zadela me je strela 

Posledice splava

Izpoved

Male ročice

 

Pisma 16. stran

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Vljudno ste vabljeni, če nam pošljete vaš komentar. Objavljeni bodo komentarji, ki zadevajo tematiko splava, nosečnosti in podobno. Uredništvo si pridržuje pravico, da objavi komentarje in njih vsebino po lastni presoji.

Pisma, ki bodo imela patološko vsebino bodo posebej označena z

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

 

Ben Hur: Odlična stran in odlični komentarji. Všeč mi je vaš slog, kako odbijate napade zagovornikov splava. Edino tista o sijaju v očeh je malo bosa. Uspešno delo naprej! 2006-11-23 at 15:06:03

op.ur. hvala za pohvale! Če boste hoteli izvesti pravilno identifikacijo, boste uporabljali to stran in primere. Če ne verjamete, se tudi ne sekiramo.

Da malo popestrimo zadevo; smo pogledali posnetke pred kratkim oddaje v živo, kjer so govorili o splavu. Kako splavnice, zagovarjajo splav... nič takega, kar nismo napisali že na tej strani!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

MAMICA: Sem vpišite vaš komentar

Prvič sem zanosila pri 23 letih. Bila sem zaposlena za določen čas. Ko se mi je le-ta iztekal, en mesec pred porodom, mi je kadrovnica dala delovno knjigo z nasmeškom na ustih. Čez en teden je tudi mož ostal brez službe. Rodila sem, vsi trije smo zdržali, kljub pomanjkanju denarja. Pač nismo bili oblečeni po zadnji modi, nismo imeli novega avtomobila, pa svoje hiše, pa nismo šli v tujino na dopust. Potem sem zopet dobila službo spet za določen čas in nepričakovano zanosila. Kljub temu, da naša družinica  ni živela v izobilju denarja, niti pomislila nisem, da bi splavila. Še drugič sem rodila. In vse se je uredilo, oba imava službo, kupili smo stanovanje, imamo skoraj nov avto, otroka sta dobro oblečena in imamo dovolj zdrave hrane. Vse to sem napisala zato, ker nekatere "jamrajo", da za otroka ne bodo mogle skrbeti zaradi finančne stiske in podobno. Slike so me pa zelo pretresle. 2006-11-24 at 10:21:48

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  da je le več takih kot ste Vi! Na takih narod stoji in obstoji! Globok priklon! Pri takemu pogumu postane vsaka normalna oseba ginjena!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Matej: Spoštovani,

Vse pohvale za vašo stran. Občudujem Vaš pogum. Takoj sem se odločil (po ogledu), da Vaš projekt podprem tudi s simboličnim finančnim prispevkom. Tukaj pa sem naletel na težave. Namreč, ko sem hotel plačati preko PayPal-a (preko Vašega linka na strani) mi je izpisalo, da na račune v Sloveniji ni moč nakazati denarja.

No, kakorkoli že, kar pogumno naprej. Strani prikazujejo popolnoma realno sliko. Pri tem mi je predsvem težko, ko je tudi med katoliki toliko mlačnosti glede te tematike.

Hvala Vam za te strani. Bog povrni.2006-11-25 at 12:45:50

op. ur. zahvaljujemo se Vam za dober namen. Z nas enako, kakor, da ste lahko nakazali! Marsikateri med bralci ne ve, da je Slovenija zaradi "uspešnega sestopa partije iz oblasti" vržena iz vseh resnih Internetnih denarnih tokov.

Spada v isti rang kakor Burundi, Svazi, Nigerija, Kamerun in Zimbabve! Toliko o "zgodbi o uspehu". Pa € gor ali € dol!

Ima pa drugačen "uspeh"; zelo, zelo čudne in do konca pokvarjene sile, so Slovenijo izbrale za center svojega delovanja za Srednjo Evropo in Balkan in te imajo močan vpliv! Zaradi njene lege in seveda "široke demokratičnosti"! Mogoče se Vam zdi to neverjetno? Tudi 10. septembra, so bili dogodki 11. septembra, neverjetni.

Da bo pa ta "uspeh" zagotovljen, je potrebno uničiti slovenski narod! Da je pa vse v smislu socialne države(socialna je drugo ime za komunistična), je potrebno "nositi po rokah" in financirati vsakršno tujo drhal.

Ali se vam ne zdi čudno, kako se podarja državljanstva, kako npr. Cigani terorizirajo vaščane Ambrusa in ko se temu uprejo, hočejo Ciganom podariti še vilo, vaščane pa tepe policija.

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

sanja: Sem vpišite vaš komentar (Nazaj na pismo Smuke)

Naj vam zaupam mojo zgodbo, bila sem posiljena...in tega sama nisem hotela. NISEM ZANOSILA ZATO KER SEM UŽIVALAop.ur. sama je tako rekla. Nikjer nismo o tem pisali AMPAK KER SEM BILA SPOLNO ZLORABLJENA!op.ur. ... kaj vse bi nekatere naredile, da bi jim prišlo. Malo incesta, malo lezbištva, malo umora pa so "vesele orgije"

res je da trpvim...op.ur. to verjamemo. Vsaka ima zelo neugodne občutke, ko ne doživi orgazmaampak ne zato ker sem se rešila otroka, ki je nastal iz posilstva...ampak zato ker je do posilstva sploh prišlo. Nisem bila sama krivaop.ur. ...zakaj je pa ta vložek, bil je moj stric in imela sem 15 let. Nisem se mogla braniti, ker je prišel od zadaj in me zagrabil...nisem ga izzivala in potem zanosila...op.ur. ...in potem zanosila...

pomislite kako bi bilo če bi me ta otrok spominjal na posilstvo...kako bi ga lahko normalno vzgajala...kako le...če bi v njegovih očeh videla oči mojega strica...op.ur. izgleda, da ima oči na tilniku in ob tem občutila ves gnus, ki sem ga ob njegovem dejanju...ponosna sem na to da sem naredila splav in hvala bogu, da imamo žrtve takih zlorab možnost zbrisati otroka ki bi ga vedno sovražile

če to ne objaviste kažete zgolj eno plat medalje.

čao 2006-11-27 at 22:01:45

op. ur.  to pismo je popolnoma izmišljeno. Klasično pismo incestuozne želje po bližnjem sorodniku! Seveda "od zadaj", ker se takrat najbolj čuti maternico! "Če pa slučajno do česa pride, bom splavila!"

Sedaj vidite kaki zalegi delijo državljanstva! "Socialno, demokratično, s spoštovanjem vseh človekovih pravic in svoboščin!" Kot izgleda, je njihovih okoljih je normalno, da se parijo v ožjem sorodstvu.

Poznamo zgodbe o resničnih posilstvih in te se popolnoma razlikujejo od te!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

petruskaL: Pred časom sem se že oglasila, ko sem bila v veselem pričakovanju.

Zdaj pa v zibelki zadovoljno spančka čudovita punčka, ki je moja sreča tako majhna da jo lahko primem v naročje in hkrati tako velika da mi pomeni več kot cel svet.

ANCHY - imaš podporo svojih staršev. Ne zavrzi je! Ne zavrzi otročka.

Ni stvari na svetu, ki bi se lahko primerjala s pogledom malih okic ki se zazrejo v tvoje in zadovoljnega "gaganja" ko podira kupček. Takrat, če ne prej boš vedela, da si izbrala edino pravo možnost - dala si življenje!!!

BEYBIKA - jao, jao - sama praviš, da si bila še otrok (ZMERI KO SLIŠIM TA RAZLOG MI KR KRI ZAVRE)- TUT SEKS JE ZA ODRASLE!!!!!!!HALO!!!! Se opravičujem uredništvu - ma pa !

Ne želim ti hudega ti pa iz srca privoščim, da do smrti vsakič ko se pogledaš v ogledalo pomisliš - bi njegove/njene očke bile iste barve kot moje?

Kdo ve!! ENO JE PA 100% BILE BI NEDOLŽNE!!!!!!!!!!!!!!!! 2006-12-01 at 13:09:20

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  da je le več takih kot ste Vi!Na takih narod stoji in obstojiOd  Vam čestitamo ob Vaši največji sreči! Ne, da ste samo dama! Ste tudi ena redkih karizmatičnih ljudi!  Čim večVam želimo!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

 

Smuka: Lep pozdrav vsem tisti, ki se boste lepo nasmehljali in potolaženo vzdihnili ob mojem pismu, in vsem tistim ki me boste kamenjali...

torej... Splav...Veliko je bilo že govora o tem, in po vsakem pismu, ki podpira splav dobim slabše mnenje o slovenkah! A se res gre samo za spolne odnose?! in ne začnite prosim spet z posilstvi otrok in tega.. ker to je zrabljen izgovor!! Največ žensk naredi spalv, ki so imele spolne osnode in lastne želje...

Zelo me čudi, da se tiste ki ubijejo nekaj, kar sploh ni njeno ne čutijo krive.

RAZMIŠLJAJTE, DA VI NE BI SEDELI ZDAJ ZA RAČUNALNIKOM, KER BI VAS VAŠA MAM UBILA!!! NE BI IMELI VSEH TEH PRIJATELJEV, LJUBEZNI, ŠOLE, SLUŽBE!... in nekatere ste naredile prav to! in potem na koncu koncev obtožujete nas-zaostane ljudi!! Posim vas malo...

Ravno zaradi teh žensk, ki delajo splave imam očutek da živim v kameni dobi!

Vse tiste ženske, ki ste imele v mislih splav, pa ga niste naredile, vse tiste ki ste ZA ŽIVLJENJE Vas Pozdravljam!

Še več takših! 2006-12-02 at 18:59:57

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  da je le več takih kot ste Vi, brez tragičnih izkušenj!  Tudi z Vašim pismom ste rešili marsikatero življenje!

Kameno dobo se v prispodobi primerja z (duševno - umsko) nerazvitostjo. Pa še kako prav imate!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

a: Sem mnenja, da se življenje začne ob spočetju, podpiram ozaveščanje o posledicah splava in obvezno posvetovanje s psihologom pred odločitvijo (da ti predstavijo alternative in ti dajo možnost, da si premisliš) ampak na tej strani je pa nekaj velikih kiksov. Najbolj me je zbodel tisti o posilstvu. Noben zdravnik, strokovnjak na svetu vam ne bo pritrdil, da ženska pri posilstvu ne more zanositi! S pisanjem takih neumnosti si jemljete kredibilnost in res izpadete kot hujskači. 2006-12-12 at 14:31:02

op. ur. draga a! Vaše pismo je objavljeno samo zato, ker imate dober namen! pH se da zelo lepo dokazati. Poglejte odstavek pred tem, ko ste kliknili na povezavo.

Večina psihologov, gre študirati to znanost, da bi pomagali sebi! Sedaj pa malo pomislite, kako naj "zazdravljena" oseba pomaga zdravi?

Vsak vrhunski zdravnik bo potrdil, to kar pravimo!

Ne mislite si, da so vrhunski zdravniki v strokovnem svetu, saj ta izjavlja, da splavi ne zmanjšujejo rodnosti!

Na ginekologiji se jim je dobesedno odtrgalo! Izgleda, da so svoj čas preveč eksperimentirali s halucigenimi snovmiVsak splav živega otroka zmanjša rodnost Ne samo s samim dejanjem, temveč tudi posledično, ker imajo splavnice strah pred zanositvijo! Po drugi strani pa ogromna večina splavnic, druge noseče ženske hujska k splavu! Kar dobro si preberite to stran!

Tisti človek, ki je najbolj govoril o strokovnjakih (toda kakšnih), je sedaj na višji stopnji zavesti.

To kar trdimo na tej strani z lahkoto dokažejo veterinarji, zdravniki in sodelujoče. Kako, bodo morali sami najti. Mi ne bomo dali napotka, ker ne mislimo spuščati duha iz steklenice!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

 

*Matjažka: Pozdravljeni vsi skupaj!!!!

Pri mladinskem verouku sem se odločila za temo Splav in med brskanjem po vaši strani sem naletela na mnoge koristne podatke in novosti za katere sem vam zelo hvaležna.

Do splava sem imela od nekdaj odklonilen odnos. Zame je življenje sveto in je največji dar, in zato se mi preprosto zdi zločin vzeti življenje nemočni osebici, ki nosi posledice krivde nekoga drugega... Drage bralke in bralci (!)jaz to imenujem umor etnično in biolško. Dejansko to je umor, otrok živi in čuti od samega spočetja.  

  • Blebetanje o mladih materah, ki naj ne bi bile same sposobne skrbeti za otročka oziroma vpitje o uničeni mladosti LEPO VAS PROSIM!!!!Če je osebica tako zrela in sposobna da se gre spolne igrice, potem je zmožna skrbeti tudi za otroka. Drage deklice z pobeglimi mladostmi, pomislite na morebitne težavice in spodrsljajčke preden greste v posteljo...če se niste zmožne spoprijeti s posledicami, ki jih lahko prinese spolnost, potem tudi za spolnost niste zrele.

Jaz sem stara 16 let...pri teh letih si otroka še ne želim, čeprav imam zelo močno željo postati nekoč mama. Vendar splava ne bi naredila nikoli!!!ZA nič na svetu. Zdi se mi da nobeno dekle ni samo!!! Ubiti del sebe, OSEBO in ŽIVO BITJE odvisno od tebe (če je v tvojem telesu zgolj po krivdi tvojega užitka) je nekaj najbolj podlega in strahopetnega. Telo ni samo objekt užitka in strasti, temveč je predvsem "posoda" novega življenja.

Da pa ne govorim o izgovorih morebitnega trpljenja otroka v primeru donositve. V življenju pri vseh pridejo boleča in trpka obdobja, pa jih je preprosto treba preživeti.

Ta izgovor se mi zdi še slabši. Opravičiti svojo krivdo tako, kot da ubogemu bitjecu delate uslugo..LEPO VAS PROSIM!!!! Odvzemate mu možnost do življenja. Mislim da ima vsak pravico živeti in se BORITI za svojo srečo. Vsaj to možnost mu lahko daste. Kar se tiče mongoloidov in podobnih...se mi prav tako zdi, da imajo vso pravico in veselje do življenja. Poznam deklico, mongoloidko.. Včasih z žalostnimi očmi opazuje svet okrog sebe in gleda otroke, ki lahko počnejo stvari, ki jih sama ne more (pa to še ni tak strašen razlog da ji zato ne bi bilo vredno živeti). Vendar pa se to dekletce razveseli tako drobnih stvari in pozornosti, s takim velikim nasmehom ti ogreje srce, da se resno vprašaš, kdo bi ji imel pravico to vzeti??Lahko je srečna in tudi je!!!  

No na hitro je tole moje mnenje. Seveda bi se lahko še bolj razpisala ampak mislim da bo dovolj. To je moje mnenje vendar vsaka ženska pri sebi ve kaj ji je storiti. Ravno danes sem izvedela od sošolke (popolna resncia je, ne lažem) da je po vsej verjetnosti noseča. Razumem jo, da ji je hudo in da se težko spoprijemlje s tem, da bo mlada mamica. Odloča se za splav. Sama ga ne podpiram vendar bom njeno odločitev spoštovala, lahko ji svetujem vendar ji svojega mnenja nimam pravice vsiljevati. Hudo mi je ob tem, vendar je ne mislim klicati morilka, čeprav se mi zdi splav umor.

Stran je zelo vredu, kot sem že rekla ogromno podatkov edinole kar ji manjka je PRECEJŠNJA MERA STRPNOSTI DO DRUGAČE MISLEČIH. Človečko je motiti se. Nečloveško pa se zdi priznati da se motimo.

LEP pozdrav!!!  2006-12-13 at 20:59:58

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  da je le več takih kot ste ViVendar brez mladostne naivnostiPustite na miru razne pravljice in bajke o strpnosti! Na tej strani je lepo napisano, kdo se sklicuje na strpnost!

Bodimo strpni do zla?... HALOOOOOOOO? Sipajmo rožice po že tako široki in gladki cesti... Pravite, da hodite k verouku. Potem Vam ne bo težko najti tistega dela, ko se je Jezus postil 40 dni in kaj se Mu je zgodilo.

  • Ta stran je napisana za VSE SLOVENKE IN SLOVENCE! Ne samo za Kristjane! Kdor ne bo zares vzel tega, kar je napisano na tej strani, bo pač izumrl, on(a) in ves njen ali njegov rod! Tik-tak, tik-tak, tik-tak... Široko, svobodno, socialno in demokratično ter strpno s spoštovanjem vseh človekovih pravic in svoboščin!

Če so se odločili za smrt pa jo naj imajo! Pametni bodo preživeli!

Z velikim veseljem Vam sporočamo, da ima ravno ta stran (levjo)zaslugo, da se je mortaliteta v Sloveniji spremenila v nataliteto. V začetku za 12, kasneje pa upamo, da se bo to število začelo množiti.

In nekateri bi pa še kar naprej govorili o "strpnosti do drugače mislečih"

Pametne, ki imajo drugačno mnenje z veseljem poslušamo. Kaj mislite pa, kako in koliko časa je nastajala ta stran? Včasih se je moglo poslušati ali gledati tudi tak človeški izmet, da se je težko verjelo, da kaj takega sploh obstaja.

Vse vidike je bilo treba predelati Veste, po bitki je vsak general!

  • Kako smo veseli teh otrok in srečnih mater!
  • Kako smo veseli toliko rešenih življenj!
  • Kako smo veseli, da so se ženske izognile grozljivemu dosmrtnemu trpljenju!
  • Kako smo veseli, da bo manj rakavih žensk!
  • Kako smo veseli, da so se ženske začele odločno postavljati za svoje otroke in njih rod!

Sami pravite, da je Vaša sošolka verjetno noseča in pravite, da ste proti splavu, sami pa boste spoštovali njeno odločitev. Kaj ste res toliko brez hrbtenice?

Vnaprej Vam povemo scenarij! Če je noseča in bo splavila, jo ne obtožujte! Sama bo vedela, da je morilka lastnega otroka. Sami pri sebi boste rekli. "Prav ji je, ko jo boste videli trpeti in propadati. Bi pa prej mislila!"

  • Rajši ji pomagajte, da se odloči za življenje! Če se boste podali na to pot, vedite, da v primeru, da ne bo splavila, boste dobili najboljšo prijateljico. Da Vam je hvaležna za odločitev, Vam ne bo povedala, bo pa v njej tiha hvaležnost do vas.
  • Vse to sprejmite (in to bo težko) s tiho ponižnostjo. Saj boste vedele obe, da ste rešili življenje. Vsaka na svoj način!
  • Saj se spomnite tega:V življenju pri vseh pridejo boleča in trpka obdobja, pa jih je preprosto treba preživeti.

Če pa bo splavila, si zapomnite to: "Za svoj splav in trpljenje bo obtoževala Vas!"

Polni Ste mladostnega elana pa pomislite rajši na to, kako ji boste stali ob strani, kot mladi mamici!

Dobrodošla v šoli življenja! Če ste toliko močni in če je res Vaša sošolka noseča in trdno odločena(te so le zelo redke, so pa) narediti splav, ji pokažite to stran!

 Naj si prebere tudi pisma nesrečnic, ki so storile splav!

S spoštovanjem do Vas in z željo, da naredite še veliko dobrih del!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

 

Pisma 1. stran

Pomagajte v boju za življenje nerojenih otrok
in ljubezen do njih in njihovih (ne)srečnih mater

 

[Home][Oploditev][Detekcija][Rak][Duševno Trpljenje][Zakonodaja][Splav Abortus][Zagovorniki Splava][Dejstva v premislek][Pisma][Pomoc][Gradivo]

Copyright(c) 1999-2011 splav.info Vse pravice pridržane
Pošljite nam vaš email. Če se bo kdo spomnil prepovedati dostop do te strani, vam obljubljamo, da se bo dostop tako hitro menjaval, da ne bodo mogli tako hitro pisati papirjev.
 

Pisma