Home 
Oploditev 
Detekcija 
Rak na dojki 
Duševno Trpljenje 
Zakonodaja 
Splav Abortus 
Zagovorniki Splava 
Dejstva v premislek 
Pisma 
Pomoč 
Gradivo 
Zadela me je strela 

Posledice splava

Izpoved

Male ročice

 

Pisma 12. stran

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Vljudno ste vabljeni, če nam pošljete vaš komentar. Objavljeni bodo komentarji, ki zadevajo tematiko splava, nosečnosti in podobno. Uredništvo si pridržuje pravico, da objavi komentarje in njih vsebino po lastni presoji.

Pisma, ki bodo imela patološko vsebino bodo posebej označena z

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

 Majek: Samo to bom rekla... zdite se mi zelo žaljivi s svojimi komentarji na mnenje ljudi! a nismo v demokratični državi, vsak ima možnost SVOBODNEGA odločanja!op. ur. to je le privid, realnost je nekaj popolnoma drugega, še posebej v taki družbi, ki izhaja iz totalitarnih sistemov ne pa da vi še dodatno ponižate nekoga ki pač samo izrazi svoje,lastno, subjektivno mnenje!!!!op. ur. ko je vprašanje o življenju in smrti, je potrebno, tiste, ki zagovarjajo smrt, onemogočati. prestavljajte si da ste stari 17 let, hodite v srednjo šolo, imate resnega fanta eno leto, imata ZAŠČITENE spolne odnose (tabletke) pa dekle kljub temu zanosi. kaj naj stori?! naj 9 mesecev prenaša obtožujoče poglede staršev,sorodnikov,sošolcev,profesorjev?!op. ur. to je vaše priučeno mnenje. Ponavadi so ljudje prav veseli, če vidijo nosečo žensko. Razen če bi bili radi sami udeleženi pri nastanku otroka pa niso. ali bi vi to privoščili svoji hčeri?! 2006-07-18 at 09:52:04

op. ur. ta stran točno govori, kaj se zgodi z žensko, ki naredi splav! Razna druga pametovanja so samo kot dokaz, da imamo prav!

 circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

anchika: nekateri pravijo da splav ne boli nekateri spet pravijo da splav boli zato sem se odločila pogledat na vašo stran in sem veliko odnesla od nje! ampak zakaj bi delali splave? zakaj? to ubistvu ubiješ svojega lastnega otroka!! zato punce ne se odločevatza splave..raje jemljite koncentrepcijske tabletke vam bo več pomagalo..s spolnimi odnosi pa pametno punce in fantje!! lep pozdrav On 2006-07-24 at 11:41:15

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  da je le več takih kot ste Vi!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

*Birdy: Stara sem 17 let. Decembra bom 18. Sem v 9 tednu nosečnosti. Mama mi ni dala druge možnosti kot splav. Imam ga čez 5 dni pa že zdaj čutim grozno izgubo. Nič ne spim, samo jokam, ves čas mislim na otroka. Ubila ga bom pa prav jaz. ki sem njegova mama. Še vedno delam srednjo šolo in nimam službe niti stanovanja, da bi otroka vzdrževala. Fant me je zapustil kmalu potem ko je izvedel. Ali mogoče obstaja kakšna pomoč ali kraj kamor se bi lahko v mojem primeru zatekla z otrokom. Mama niti slišati noče zanj in mi ne misli pomagati ali vsaj nuditi strehe nad glavo. Jaz pa bi otroka rada obdržala. Drugače si ne predstavljam kako bom živela sama s sabo. Prosim pomagajte preden bo prepozno. 2006-07-27 at 00:31:28

op. ur.  Draga Birdy, srčno upamo, da niste splavili. Žal ste nam poslali neobstoječ e-mail naslov. Obstajajo organizacije, ki pomaga Ženskam v stiski, kot ste Vi! Imenuje se:

ANIN SKLAD

Anin sklad za družine z več otroki, Poljanska 6, Ljubljana, E-pošta: anin.sklad@siol.net,

 DRUŽINSKI CENTER BETANIJA

vam nudi Svetovanje, če ste v stiski zaradi odnosov v družini. Za to svetovanje in pogovor s strokovnjakom se je treba prijaviti. Telefon: 01/432-31-79. Svetovanje je ob vsak dan od 08:00 do 12:00, ob sredah in petkih pa tudi od  15:00 do 17:00 ali po dogovoru.

in

MATERINSKI DOMOVI

V upanje na vse dobro, Vas prav lepo pozdravljamo!

 

 circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

jelenche: no še jaz bi nekaj povedala na to temo,...

tudi jaz sem imela to bolečo izkušnjo.

imela sem splav v 10 tednu nosečnosti, ker se je mojemu otročku ustavil srček. pod popolno narkozo so ga SPRASKALI, kot pravite, ven iz mene.

se vam ne zdi, da je moja bolečina zadosti velika tudi brez vašega pametovanja.

rada bi videla da me pogledate v oči, v točno ta razcepljen lesk, in mi povejte da bom zbolela za rakom, ker sem imela splav,... ali pa mogoče jaz ne bom zbolela ker nisem UMORILA svojega otroka??? op. ur. ne ne boste, riziko povečanega raka v Vašem primeru ni.

se bo tudi iz moje ranice razvil rak na maternici? mi bodo maternico zato ven vzeli in ne bom nikoli imela otrok?op. ur. da Vas potolažimo. Želite si imeti še otrok - imejte jih, bodoča srečna mamica!

zakaj povečujete mojo agonijo? zakaj mi posipate sol na rano, zakaj se norčujete iz moje bolečine in gorja?op. ur. ta stran je nastala še predno ste bili noseči. 2006-08-07 at 11:46:41

op. ur.  to pismo ponovno potrjuje, o čemer govori ta stran! Trpljenje je hudo! Vendar bo jelenchi sčasoma bolečina minila, ker ni morilka svojega otroka. Njen otrok je umrl po naravni poti! Ravno tako nima nobenega drugega rizika.

Sedaj si pa predstavljajte, kako strašno trpljenje preživljajo tiste, ki so vzele življenje svojemu nerojenemu otroku!

jelencha pogum! Vse bo še dobro!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

 

Jure: Vaša stran pravzaprav ne potrebuje komentarja.

Le tako naprej, dragi Kristusovi vojščaki, s takšnimi teksti odlično odvračate "zmerne" vernike od ustanov rimokatoliške verske skupnosti v Sloveniji.

Za vaš trud se Vam lepo zahvaljujem. ;)

S spoštovanjem,

Jure, ateist.

P.S. Elektronski naslov je pravi, zato upam, da mi boste poslali pisemce ali dve (po obisku mož z javnega tožilstva). :) 2006-08-11 at 09:18:29

op. ur.  čisti primer poživinjenega produkta marksističnega liberalizma! Oblika "življenja", ki je nižja od živali. Seveda, rimokatoličani so krivi, ker ta "osebek" nima niti dobro delujoče hrbtenjače, kaj šele, da bi imel možgane!

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

 

someoneON: Pozdrav!

Menim, da je vasa stran o splavu popolnoma zgresena, saj ljudem vsiljuje neko drugo razmisljanje in jim krade svobodo. Namesto, da bi dali objektivne informacije o splavu, ga le blatite. Ko sem prebral pol strani, sem najprej pomislil, da ste neka verska organizacija. Sam sem ateist in izrazit liberalist in zame je splav stvar lastne presoje, ki v dolocenih trenutkih cloveku zelo zelo olajsa zivljenje. Imam 19 let, sem karijerist, in ce bi dobil otroka pred tridesetim, bi se mi zmesalo. Kot bi vrgel 10 let zivljenja v nic. Kot bi ti porezali noge, vzeli svobodo. otrok ni vedno zivljenjska sreca, kot temu vi pravite. V dolocenem obdobju je, pa se v danasnjem umazanem svetu, kjer je pristno partnerstvo z ljubeznijo skorajsnja redkost, verjemite da "otroka" manj boli, ce ga vzamejo iz maternice, kot pa da zivi z mamo samohranilko, vidi oceta enkrat na teden in poslusa prepire.op. ur. tu govori o svoji spolni zlorabi Mislim, da sem napisal dovolj, da je razvidno, kaj hocem povedati. LP 2006-08-12 at 16:33:51

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

someoneON: Kdorkoli je avtor te strani se vede izjemno neprofesionalno, saj noben od administratorjev nima javno objavljenega email naslova ali pa vsaj sedez organizacije. zato se lahko ta stran smatra za neobstojeco oz z pomanjkljivo pravno podlago, in se lahko tej strani verjame toliko, kolikor se lahko verjame najstniku, ki na javnem forumu krici na ves glas, da bo nekoga ubil.

in PS: slovenski narod izumira, saj so ga povozili priseljenci.

zato raje vidim, da mi punca splavi ali pa naredim samomor, kot da vzgajam krizanega otrokaop. ur. spet govori o sebi. (glede na vase maloumne teorije).

splav ni uboj otroka, ampak telesnega dela zenskeop. ur. , saj do poroda je zarodek del zenskega telesa in ne neko bitje s svojim razmisljanjem in videnjem.

in zakaj se toliko sekirate za nerojene otroke z slabo prihodnostjo, ce bi se lahko toliko bolj za lacne in umirajoce ZE ZIVECE otroke, ki jih je miljone na svetu. debili.press.op. ur. primer nezmožnosti notranjih vrednot

mislim, da je avtor strani student ali skupina le teh, ki so vsi povrsti produkti druzbe, zmanipulirani do dna duse, ki le tezko izscejo pozornost.

bolecina v dusi pa je le tako velika, kot si jo sami dopustimo,op. ur. tu govori o svoji spolni zlorabi vendar marsikdo od "nezavedajocih se" produktov tega ne ve. clovek je izredno mocno bitje, ce se takega sam naredi z zivljenjem.

In noben splav ni NEPOTREBEN. vsaka zenska, ki je opravila splav, ga je opravila z TEHTNIM RAZLOGOM, ki je resil vsaj njeno (po vasem "duhovno" zivljenje).

vprasajte se, katero vero delite. 2006-08-13 at 23:31:59

op. ur.  

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

someoneON: CITIRAM:

Vi pa očitno mislite, da se vsaka oploditev zgodi v idealnih okoliščinah brez prisile, nasilja. Kaj če ženska zanosi v primeru posilstva? op. ur. če se spolni akt zgodi proti volji ženske, ne zanosi!

Zdaj je pa cas, da se zbudite VI! Strokovno mi argumentirajte in opremite z viri to vaso izjavico, da ob posilstvu zenska ne zanosi. Saj ne sije nad njo "luc bozja". Izrazate nerazgledanost do "amena", cisto ironicno receno.

V drugo se pa se enkrat ZBUDITE, saj pa vendar zivimo v MATERIALIZMU in se vse vrti okrog denarja. Vis pa se kar vrtite naprej neko obrabljeno ploščo, v kateri nekaj stejejo cloveske dobre strani.

vsak dan ko preberem kaksno novo stvar na vasi strani se na novo zgrozim, kako pokvarjeni steop. ur. tu govori o sebi. Upam, da bom lahko nasel cloveka, ki bo sposoben odkriti server in vse tehnicne podatke, vlkjucno z lastnikom spletnega prostora, ker bi se resnicno rad z vami pogovoril v 4 ociop. ur. ko bi vedel komu grozi. Vi se seveda tega bojite kot "hudic kriza", in se drzite za neko anonimnostjo. Poskusal vas bom najti, in resno upam, da mi bo uspelo, da bom lahko potem druge forume opozarjal na pokvarjene individume, ki kradejo ljudem svobodo odlocanja.op. ur. taki (ne)osebki so na Nizozemski ustanovili svojo stranko

Ne verjamem da boste pismo objavili, ker se bojite, vendar prebrali ga boste. In to steje. Verjetno boste tudi samoimenovani "lektorji" tega prispevka.

In verjamem, da boste moj post opremili z vasimi op.ur., in to v velikem stevilu, z jalovimi argumenti.

Se vam bom pisal. Ker ste mi tako vsec, da bi vas imel doma v steklenici formaldehida.2006-08-16 at 23:57:08

op. ur. sedaj veste, zakaj imajo pedofili toliko slik (svojih) žrtev! Poglejte na profil pedofila.

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

b1:

Spoštovano uredništvo,

kot dolgoletni gejevski aktivist vam lahko zagotovim, da slovenska homoseksualna združenja nikoli niso propagirala splava in se s to problematiko niso aktivno ukvarjalaop. ur. spomnite se l 1990 in kasneje.

 

Splav kot prekinitev nezaželene nosečnosti pa večina aktivistov dopušča v okviru priznavanja temeljne pravice ženski, da sama odloča o svojem telesu op. ur. vidite, kako prav smo pisali, da je tako govorjenje, nič drugega, kakor govorjenje, da je otrok parazit. Homoseksualne osebe ne morejo dojeti čudež novega življenja. Ker so nereproduktivne!. Vaše zgodbice o "homoseksualni zaroti" op. ur. sami ste tako rekliso naravnost smešne in vašemu pisanju jemljejo še tisto malo kredibilnosti, ki bi jo stran sicer lahko imela.op. ur. malo si poglejte pisma in statistiko rojstev

Objavljene fotografije abortiranih zarodkov seveda povzročajo čustveni odzivop. ur. seveda, ki pa je lahko še toliko večji pri ženskah, ki so opravile splavop. ur. ta stran je namenjena tistim, ki so v nevarnosti, da naredijo splav. Nikakor pa ne, da bi že tako trpečim ženskam večali njihovo gorje. Hvala za priznanje o kredibilnosti te strani. V tem kontekstu je vsebina vaše spletne strani morda preveč neposredna. Resni mediji tudi na primeru vojn, kjer pa ne umirajo zarodki, pač pa "zavedajoči se" ljudje, ne kažejo razmesarjenih trupel in odtrganih glav, saj bi to vsakokrat sprožilo le neracionalne, čustvene odzive. Debata na temo "za" in "proti" splavu je seveda deplasirana. Jasno je, da si vsi želimo, da bi bilo splavov čim manjop. ur. , vendar pa se mora država problematike lotiti s svojimi socialnimi mehanizmi, ne pa s prepovedjo splavaop. ur. umetna prekinitev nosečnosti je vzetje življenja najbolj nemočnemu človeškemu bitju. Država je pa komunistična in ji ni mar za slovenski narod. Edini socialni mehanizem je uvažanje tuje populacije in dajanje privilegijev tujcem. Prav pismo Helene dokazuje, kako so njej pomagali pravzaprav vsi razen države. Gejevske skupine pa že vseskozi zagovarjamo močno socialno državoop. ur. ta stavek lepo zveni, vendar se v njem skriva past v kateri je sedaj slovenski narod., ki bi znala poskrbeti tudi za depriviligirane in socialno šibke družine ter matere samohranilke in bi na ta način lahko preprečila kar nekaj splavovop. ur. se strinjamo Ste že kdaj pomislili, da smo ravno Slovenski narod v Sloveniji depriviligirana skupina?. Seveda pa je to povezano s sredstvi, ki jih država sicer ima na voljo, a ima nažalost druge prioritete, kot so oklepniki in podobne neumnosti.op. ur. dobra država je uspešna, če zna braniti kar je njenega naroda. Zato pa je potrebna oborožitev najboljših tehnologij. Predvsem pa domoljubje in s tem povezan obstanek naroda, ne gre skupaj z rdečo mafijo. Dejstvo je, da se je marsikateri politik umazal s homoseksualnimi dejanji(ima pač kriminalno naravo) in da se to ne izve, v nedogled popušča pohlepnim sosedom in se obrača proti slovenskemu narodu.

Če bi res kaj radi naredili za Slovenijo in njen narod, objavite imena in priimke tistih politikov, ki vas zaničujejo, hkrati pa imajo homoseksualne spolne odnose. Na tej strani smo že napisali, da niso vse homoseksualne osebe kriminalne. Ni ga pa kriminalca, da ne bi imel homoseksualnih spolnih odnosov! Da ne bo nesporazumov!

Lep pozdrav,  2006-08-20 at 13:43:56

op. ur. V bistvu dobro pismo, ki dokazuje vse, kar smo že pisali na tej strani! Hvala!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

božidar Steiner: Vaša stran me zelo navdušuje. Sklenil sem, da bom v Božjem imenu pobil čimveč izvajalk genocida nad nedolžnimi nebogljenčki. Sam bi zelo rad prišel v nebesa. Te ženske bi se zagotovo splačalo izločit iz tega življena, naj poizkusijo v naslednjem. Sam zagotovo ne bi nikdar splavil , celo bal bi se, da se splav sam od sebe še prepogosto zgodi. Rad bi pozdravil vse močne ženske, in krepostne katolike. Božo 2006-08-21 at 19:06:47

op. ur. še en primerek poživinjenega produkta marksističnega liberalizma

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

*tajchika*: hei.. mene zanima..če bi želela najstnica narediti splav, je možno da se o tem ne razve oz da ne zvejo starši. Prebrala sem da to stane približno 500 000 in pokrije zavrovalnica.. kako je s tem?? je kakšna pot da to ne pride na ušesa staršem..? hvala za odgovor!2006-08-23 at 23:30:31

op. ur. na tej strani, med pismi bralcev, imate odgovor.

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Nina: Stran je malce nepregledna in žal nisem našla drugega kontakta kot tega. Lahko vzamete (ali vzameš) tole kot komentar, čeprav je bolj namenjeno piscu (piscem) te strani.

Torej, naj se na kratko predstavim - sem strokovna delavka na področju ginekologije in porodništva. Osebno imam za seboj grenko izlušnjo - na lastni koži sem občutila kako je, če si zlorabljen.op. ur. v nadaljnem pisanju boste videli, kako zelo škodljivo je, če se dogajajo spolni odnosi med ožjimi sorodniki In kolikor vas oz. te razumem, bi po vaše/tvoje v primeru, da bi takrat zanosila, se odločila za splav, zagrešila umor 2 človeških bitij-sebe in nerojenega otroka. Mislim, da bi bilo prav nasprotno. Če splava (potencialno) ne bi šla delat, bi ubila tako sebe kot nezaželjenega otroka, ki bi mi bil v telo vsajen po sili.op. ur. tu če se greste ravno strokovnjaka, bi lahko vedeli, da se celotno čtivo prebere do konca, ne pa povzemati mladinino pisanje. To pisanje bi ocenili tudi kot dobro, če ne bi novinarka projecirala lastnih izkušenj.

Zato me torej zanima sledeče: koliko izmed vas, ki to pišete, je bilo prisotnih pri vsaj 1000 rojstvihop. ur. do konca 2005, se je rodilo 602 več otrok kakor leto prej., prav toliko splavih in koliko sploh dejansko veste o celotni zadevi?op. ur. www.splav.info/gradivo.html O ginekologiji, porodništvu, psihologiji, psihiatriji,... imate morda tudi lastne izkušnje (v tem primeru so na voljo strokovnjaki, kolegi psihiatri,...op. ur. vi niste končali še niti babiške šole, kaj šele postdiplomsko specializacijo zaradi tega ni potrebno zasuti interneta s takšnimi podatki)?op. ur.  kot močno frigidna ženska, psihiatra potrebujete predvsem Vi. Če pa je vzrok Vaše frigdnosti v osebni motenosti, - vam ni pomoči!

Da pristavim še moje osebno mnenje-ne le poklicno, pač pa sem tudi sicer nevtralna. Nisem ne za splav, niti proti. Proti sem le v primeru, ko ljudje to zlorabljajo (npr.kontracepcija)-no, to je že osebno mnenje.

Ker nisem jaz tista, ki bi imela pravico soditi o tem. Prav tako je nimate vi / nimaš ti.

V razmislek.

V kolikor niste opazili, celotna vsebina strani daje vtis neprofesionalnosti in izjemne primitivnosti.op. ur. govorite vi kar hočete, še vedno se zaradi te strani rojevajo otroki, ki bi bili drugače umorjeni. Vi pa še zmeraj ne boste doživeli orgazma!

Zares me zanima, kdo stoji za tem, zato me prosim kontaktirajte na email, ki sem Vam/ti ga pustila.

Lep pozdrav, Nina 2006-08-25 at 01:08:53

op. ur. naša bralka nina si je malo drugje olajšala dušo. http://lampelina.blogspot.com/, http://www.lampelina.net/2006/09/04/splav-da-ali-ne/, http://www.lampelina.net/, http://www.delo.si/blog/lampelina1/index.php http://lampelina.blogspot.com/2006/09/splav-da-ali-ne.html,

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Andrej: Pozdravljeni!

Pogledal sem si vašo stran in lahko rečem, da se v določenih pogledih strinjam z vami. Splav je resnično nekaj, s čemer se konča življenje (še nerojenega) otroka, ki pri tem nima nobene besede, pravica do odločanja pa je pravica vsakega človeškega bitja. Tudi sličice, ki prikazujejo splavljene zarodke oz. otroke, so šokantne - vsak, ki bi se odločal na podlagi tega ZA ali PROTI splavu, bi se verjetno odločil proti, če le premore kaj človeškosti.

Vendar pa me zanima nekaj. Kaj storiti, če je ženska posiljena? Mislim, da se je zelo težko postaviti v tako situacijo - ali roditi otroka, za katerega očeta verjetno želite, da bi se cvrl v peklu, ali pa splaviti?op. ur. o tem je bilo že napisano morje gradiva. Pri posilstvu, se ne zanosi! Ali mora otrok zaradi tega umreti? Dilema je res velika. Ženska se sicer s splavom ne bi maščevala storilcu dejanja posilstva, vendar pa menim, da bi težko živela z dejstvom, da je rodila otroka človeku, ki ga verjetno sovraži iz dna duše.

Kljub temu, da sem (heteroseksualni) moški, si lahko predstavljam, da pri splavu ne gre za enostavno odločitev ZA ali PROTI. In mislim, da stvari v določenih pogledih preveč poenostavljate.

Sem pa definitivno za varen in odgovoren seks - če pride do oploditve, ker ženska ter moški nista odgovorna, sem proti splavu. In tudi menim, da mora biti vsaka ženska RESNIČNO PREPRIČANA za splav - ki naj bi bil skrajni ukrep, ne pa nekaj, s čemer se otresemo posledic neodgovornega dejanja.

Lep pozdrav 2006-08-25 at 01:38:43

op. ur. Argumentacije s posilstvom so zadnje čase kar pogoste s strani zagovornikov splava. Vendar, kljub temu, če ženska pri "posilstvu" zanosi, jo doletijo vse posledice, ki so napisane na začetni strani www.splav.info

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Natalija: Pozdravljeni!

Pogledala sem si vaso stran in zasledila, da ste mocno proti istospolno usmerjenim - ali se mi le tako zdi? Saj homoseksualci ter lezbijke niso sami krivi, da so, kar so. Imajo enake pravice do zivljenja kot heterosaksualno usmerjeni ljudje. Ali nismo pred Bogom vsi enaki? In prosim, naj vas odgovor ne bo, da to nima zveze s tematiko splava.

Se to: sama sem porocena heteroseksualka, mati dveh otrok in poleg tega tudi katolicanka. Da ne boste mislili, da sem, kot bi rekli vi, "ena izmed njih".

Ze vnaprej se vam zahvaljujem za vas odgovor! 2006-08-25 at 01:48:08

op. ur. joj, Natalija, le zakaj morate povdarjati, da ste heteroseksualka. No to je stran, ki govori o nevarnostih za tiste, ki se (morebitno) odločajo za splav. Tukaj pa homoseksualnost res nima kaj početi. Prav tako je nereproduktivna. In niso tako nepogoste demonstracije, kjer je njih naslov "za istospolne poroke in splav"!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Miha: Res ste budale...

Kako vas lahko kdo jemlje resno, ce recete,da se pri posilstvu ne zanosi...ali imate za to kaksen konkreten dokaz? op. ur. kak bedak bo šele zdaj izpadel nekdo!

Pa vsa vasa natolcevanja proti homoseksualcem in lezbijkam...aja, pravilno se napise LEZBIop. ur. tukaj je bil "j"KE ne LEZBIKE...Preden se spucate v eticno - moralna vrasanja, se vsaj naucite pravopisa!op. ur. osliček! Obiskov imamo dovolj, naj to stran iščejo še pornografski iskalci? Sicer se pa ime otoka Lesbos piše brez "j". Če bi se z "j" potem bi se tudi lezbika pisala z "j".

Preprican sem, da te komentarje pise ena sama, zelo zafrustrirana oseba, ki misli, da ima edino ona (on) prav. S takim odnosom, kot ga imate do ljudi, ki pisejo ta pisma, boste edinole utrdili stalisca ljudi, ki so za splav. KER NE KAZETE ABSOLUTNO NOBENEGA PROFESIONALNEGA ODNOSA, KI NAJ BI BIL TEMELJ TAKE STRANI, AMPAK NA PISMA, KI VAM NISO VSEC, ODGOVOARJATE - OTROCJE IN UZALJENO, S SARKAZMOM, KI JE ZNACILEN ZA NEKOGA, KI SVOJIH STALISC NEMORE POTRDITI Z RACIONALNEGA VIDIKA.op. ur. najprej pometite pred svojim pragom!

Ce tega mojega komentarja ne objavite, bom to gladko vzel kot zmago. Da vas vidim, ce imate jajca in ce lahko konkretno odgovorite na moje vprasanje.

Se to: naceloma sem proti splavu, razumem pa, ce se zenska odloci zanj v primeru posilstva. Ne da se vse postaviti na skupni imenovalec.

Lep pozdrav 2006-08-25 at 21:11:53

op. ur. še pismo homoseksualnega aktivista, je bilo bolj plodno.

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

meta123: Vprašanje za veleumnega moderatorja, ki si je vzel pravico presvetliti slovenski narod:

kaj pa splav, ki je posledica sprevrženih dejanj sprevrženih duhovnikov???? 2006-08-28 at 12:53:47

op. ur. tukaj si poglejte kaj naredi splav, ki je narejen iz kakršnihkoli razlogov: www.splav.info

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

 

Pisma 1. stran

 

Pomagajte v boju za življenje nerojenih otrok
in ljubezen do njih in njihovih (ne)srečnih mater

 

[Home][Oploditev][Detekcija][Rak][Duševno Trpljenje][Zakonodaja][Splav Abortus][Zagovorniki Splava][Dejstva v premislek][Pisma][Pomoc][Gradivo]

Copyright(c) 1999-2011 splav.info Vse pravice pridržane
Pošljite nam vaš email. Če se bo kdo spomnil prepovedati dostop do te strani, vam obljubljamo, da se bo dostop tako hitro menjaval, da ne bodo mogli tako hitro pisati papirjev.
 


 

Pisma