Home 
Oploditev 
Detekcija 
Rak na dojki 
Duševno Trpljenje 
Zakonodaja 
Splav Abortus 
Zagovorniki Splava 
Dejstva v premislek 
Pisma 
Pomoč 
Gradivo 
Zadela me je strela 

Posledice splava

Izpoved

Male ročice

 

Pisma 13. stran

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Vljudno ste vabljeni, če nam pošljete vaš komentar. Objavljeni bodo komentarji, ki zadevajo tematiko splava, nosečnosti in podobno. Uredništvo si pridržuje pravico, da objavi komentarje in njih vsebino po lastni presoji.

Pisma, ki bodo imela patološko vsebino bodo posebej označena z

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

anja: Spoštovani,

Ko sem dobila link do vaše strani in ko sem si jo malo ogledala sem jokala in jokala še cel dan in pomoje en teden sploh nisem mogla spati...ne razumite me narobe,takšna sem bila le zaradi spoznanja,kaj nekatere delajo same sebi in svojim lastnim otrokom(otrok je otrok četudi šele zarodek!!!)!

Stara sem 21 let-oktobra jih bom 22, in čeprav sem še študentka,vedno bolj pogosto razmišljam kako lepo bo, (in upam da kmalu)ko bova z mojim imela dojenčka.Seveda bova počakala da si urediva življenje, ampak velikokrat sva se že pogovarjala o tem kaj bi naredila če bi se dojenček "zgodil" že prej?

Na srečo sva bila soglasna, da bi ga seveda obdržala..:)))Vem da bi bilo težko, vendar vidim svojo sošolko na faksu, ki je 4 mesece nazaj rodila punčko,kako ji je mala Jera dala nek nov zagon..izpite dela kot po tekočem traku in vidi se ji da je zaradi otročka zelo zelo srečna in seveda za nič prikrajšana!Mene pa bolj kot ne skrbi ali bom otročička sploh lahko imela? Nikoli ne veš...

100% podpiram vas in vašo stran in upam da jo boste spravili še bolj v javnost, da bo še več ljudi videlo, da splav ni samo nek rutinski poseg ki ga je konec v parih urah, vendar je to grob poseg v človeško naravo in v žensko psiho.

LP

Anja 2006-08-29 at 17:40:17

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  da je le več takih kot ste Vi! Za Vas pa res ne sme biti problemov. Zaradi takih žensk, kot ste Vi in Vaše somišljenice, so nastale najlepše pravljice za otroke, ki so postale resničnost. Vitezi so se za damo kot ste Vi spopadali tudi z zmaji! Želimo Vam obilo sreče v življenju, ki jo bodo Vaši sončki zagotovo še povečali!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Janez Kovač: Prepričan sem, da je splav zlo, ki bi ga bilo treba preprečevati (vsaj) tako glasno kot kajenje ali uživanje alkohola. Žal pa so izkušnje drugih držav pokazale, da represivni ukrepi (prepoved, samoplačništvo) v tem pogledu niso učinkoviti. Kot primer se običajno  navaja Irska, kjer kljub prepovedi vsako leto v Veliko Britanijo odide opravit splav enak delež žensk kot na Nizozemskem z liberalno zakonodajo (a boljšim socialnim standardom in širše uporabljeno kontracepcijo).op. ur. to je res. Vendar v obzir vzemite, da če bi šla ženska splaviti v kako sosednjo državo(1-2) vožnje, bi to državo in njene prebivalce zasovražila iz dna duše. Kar pa je tudi pozitivno za slovensko narodno zavest. Naj sovraži druge, ne lastnega naroda. Samo 8% žensk splavi, v radiju več kot 100 milj (cca. 160 km) izven prebivališčaGotovo nam je danes lažje spoštovati zapoved "Ne ubijaj!" kot je bilo to vojakom na Soški fronti v letih 1915-1917, ki se niso bojevali iz veselja temveč so bili v to prisiljeniop. ur. vsaka obrambna vojna je vsiljena. Tu so se naši predniki borili za SVOJO zemljo. Tragedija pa je bila, ker so bili na italijanski strani beneški Slovenci(saj se spomnete s kako prevaro so Lahi dobili Beneško Slovenijo). Enako pa se bodo tudi ženske v stiski pogosteje odločale za donositev nenačrtovanih nosečnosti, če jim bomo priskrbeli boljše pogoje, ne pa zgolj pokroviteljski nasvet, da se ne sme ubijati. Občutek imam, da ta spletna stran več žensk odbije kot pa jih prepriča (in torej ne doseže svojega namena).op. ur. z velikim veseljem Vam sporočamo, da ne

Na vaši domači strani se veliko ukvarjate z vprašanjem "kaj storiti, ko je ženska že zanosila", nič pa ne omenjate preventivnih ukrepov, ki so tudi v Sloveniji doslej za polovico zmanjšali letno število splavov: različne metode kontracepcije, izobraževanje mladih o spolnosti, višji socialni standardop. ur. paradoks; tam, kjer je nižji je več otrok, urejen sistem posvojitve otrok, boljše možnosti šolanja in zaposlitve za samohranilke. op. ur. mi pa temu dodajamo, da je potrebno drakonsko kaznovanje podjetij in ostalih, ki ženskam onemogočajo nosečnost, kjer nosečnice izgubljajo zaposlitev, kjer morajo ženske sprejeti pogoj za zaposlitev, da ne smejo zanositi!

Pa še pripomba glede političnih komentarjev, ki jih na vaši strani kar mrgoli: Iz vašega pisanja bi nepoučen bralec utegnil pomisliti, da je splav ena od pridobitev marksistične NOB, vendar to preprosto ni resop. ur. je, je!. V večini komunističnih držav je bil vse do sredine 70-ih let splav iz nemedicinskih razlogov prepovedan in tudi kazensko preganjan (npr. Ceausescujeva Romunijaop. ur. tega ne morate primerjati, Slovenija do leta 1977op. ur. poglejte statistiko splavov v Sloveniji pa boste videli, da je bil legaliziran že prej. Splav na zahtevo je bil takrat uzakonjen. Seveda se to časovno sklada z uvozom Balkanov. To pa je genocid!).

Zato tudi tisti, ki s(m)o odraščali v marksističnem okolju, nis(m)o nujno vsi zagovorniki splava... 2006-08-31 at 08:57:59op. ur. se strinjamo!

op. ur. (nazaj na odgovor)

 Splav graf(še ena zmaga komunistov nad lastnim narodom)

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

sonchica: Rada bi povedala k tej temi le-to, da je to odločitev vsake posameznice, saj sama in le ona lahko presodi ali je sposobna in pripravljena imeti otroka, skrbeti zanj in predvsem ali je pripravljena ga vzgajati, saj sama vem, da je vzgoja zelo težka in res življenjsko pomembna stvar. Vem, da obstajajo kontracepcijska sredstva, poznam pa veliko primerov, ki ob le-teh zanosijo in mislim, da ne bi bilo prav, da bi potem takšna ženska morala pod prisilo imeti otroka. To lahko pusti hude posledice na njej in vsekakor na otroku za celo življenjeop. ur. še neprimerno težje posledice ima, če splavi!. Vzgoja je v današnjem svetu težka stvar in veliko žensk na to pač ni pripravljeno. Huje od splava se mi zdi, da si nekateri načrtujejo družino, pozneje pa spoznajo, da temu ni tako in otroci so samorastniki, čeprav takšni starši potem pravijo, da se posvečajo svojim otrokom (morda materialno, ne pa duhovno, z pravo ljubeznijo, kar je za moje pojme največjega pomena). Menim, da ne bi smeli obsojat žensk, ki se odločijo za splav, še posebej ne, ker je vsaka primer zase in se odloča po svojih zmožnostih, bodisi psihičnih, bodisi materialnih. 2006-08-31 at 09:55:25

op. ur. ne tolažite se s tem, da boste pobegnili temu, kar piše na tej strani. Lep primer splavnice, ki silovito po forumih napada to stran. Značilnost zanjo je "cepljenost na materializem"

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Samo: 1. Zanima me, kako odgovorite na vprašnje o vaši starosti.

a. Današnji dan - datum rojstva ali

b. Današnji dan - datum spočetja

2. Glede na to, da imamo državljani napram državi določene pravice in dolžnosti, ali zagovarjate, da iste pravice in dolžnosti veljajo za nerojene otroke? 2006-09-01 at 13:28:40

op. ur. vedno se vpraša rojstni datum. Rojstni dan je teoretično že določen s spočetjem. Variacije tega pa so nedonošenost ali prenošenost. Ker ste pa lump in gledate pravno na to, se vam pove, da se življenje začne s spočetjem, ne z rojstvom!

Pravica do življenja, je nad vsem drugim! Humanost družbe se pa meri po zaščiti najbolj nemočnih. To je nerojenih otrok!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

eMKa: Pozdravljeni!

Tematika je vsekakor zelo kočljiva, cilj te strani je več kot očiten, dosežen pa (vsaj pri meni) neop. ur. Vi ste moški. Prav tako imajo tudi moški pravico vedeti - morajo vedeti, kaj bo povzročilo ženski, če jo boste silili v splav - na kakršen koli način. . Preveč radikalen in pristranski pristopop. ur. pri splavu ni druge strani!, še posebej pa absurdna "dejstva" in "resnice", ki s svojo gorečnostjo prikazovanja "resničnega in neizpodbitnega" in nepreverljivostjo le-tega nikakor ne dosežejo željenega učinka pri (kritičnem) bralcu / bralki. op. ur. vseeno bralka ve, kaj si ji bo zgodilo, če splavi! Kritika gor ali dol. Na tej strani so dejstva, brez kakršnegakoli olepševanja! Ženski ne bo nič pomagalo, če dejstva zavijemo v kup rožic!

Komentarji urednika pisem so na trenutke izredno žaljivi in homofobniop. ur. uredništvo se ne boji homoseksualcev, kar ne spada na verjetno eno izmed bolj obiskanih strani na kontroverzno temo splava. Če vam je toliko do izražanja mnenj, postavite forum, kjer bodo ljudje lahko komentirali vaše komentarje in komentarje drugih.

Uvedba lektorja bi bila definitivno nujna. In lektorji NE SPREMINJAJO VSEBINE, ampak poskrbijo za slovnično pravilnostop. ur. to stran poizkušamo narediti čimbolj človeško, t.j. predstaviti tudi stanje, v kakšnem je oseba, ki je pisala pismo.. Kot jezikoslovca me neberljivost besedil, ki so objavljena javno, izredno moti. Če se že imate za nekakšno avtoriteto na tem področju vsaj poskrbite, da bo zadeva izgledala profesionalno. op. ur. rojstva otrok so naše merilo

Ne vem od kod takšno sovraštvo do homoseksualcev? Kot da so to prostovoljno. Dejansko vaše zavezmanje proti splavu paradoksno povečuje tudi populacijo homoseksualcev (več rojstev = več potencialnih homoseksualcev) in s tem vaših nasprotnikov (ki jih imate glede na prebrana pisma že več kot dovolj)op. ur. ta stran je napisana tako, da izvleče vse kar je v ljudeh..

Prav tako se strinjam z že napisanim, da zmerjanje žensk z morilkami op. ur. to so pisali v Mladini, ne mi!in podobnim ne koristi nikomur. Celotno stran preveva nekakšno zastraševanje, kar zelo spominja na nekdanje (srednjeveške?) medote oblasti Cerkve. Podobno me vaše "neizpodbitne" trditve spominjajo na "nezmotljivost papeža".

Kot zaključek naj povem to, da se mi zdi prav, da strani kot je ta obstajajo, prav je, da ljudje vidijo oba ekstrema, prav je, da izražate svoje mnenje, nikakor pa nimate pravice SODITI kaj je prav in kaj ne. Če želite, da vas ljudje začnejo jemati resno, bo treba stvari ali dve opustiti / izboljšati / spremeniti. op. ur. rojstva otrok so naše merilo.

To stran uporabljajo tudi pri vajah v našem visokem šolstvu in po svetu(predvsem v ZDA), na  nizozemskem, ZDA, ostali EU, Kanadi, Avstraliji, "Jugoslaviji", Združenih Arabskih emiratih,  Japonski, Braziliji, Mehiki, Iranu, Honk Kongu... . Kljub temu, da ne poznajo jezika. Jezik jim je tako neznan, da poizkušajo s prevodom iz francoščine(kot zanimivost)

Celo na islamističnih forumih se je znašla. Kot primer, kaj se dela z nerojenimi otroki. In reakcije njihovih žensk, so kot pri slovenskih pozitivkah, v glavnem - jok!

Lep pozdrav in veliko uspehov pri izboljšanju strani! 2006-09-03 at 11:42:50

op. ur.  hvala, se bomo trudili!

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Luna: 10.     Nizko samospoštovanje (Zaveda se, v veliki večini zavestno, ali podzavestno da je morilka lastnega otroka) Iz tega sledi prostituiranje, vlačenje, sadomozahizem. Ima tudi lezbične spolne odnose, spolne odnose z osebami nižjega, primitivnejšega ranga (v slovenskem primeru priseljenci iz Balkana), z živalmi, nastopanje v porno filmih in revijah ipd.

Ženska zaradi splava postane prostitutka in lezbijka in skratka spolni manijak ! Kaj takega lahko napiše samo CERKEV ! op. ur. to ste rekli vi ne mi!

Kako že reče CERKEV : Bog je dal otroka ! Ja, pa bo bog tudi dal za plenice, pa obleke, pa stanovanje, pa za hrano, za stroške stanovanja ? Ne ne bo, ker bog nima denarja, tisti ki pa upravljajo z bogom in se na njega sklicujejo pa uvajajo višje davke, pa povišujejo brezposelnost, pa si globoko v svoji duši želijo, da bi bil spet srednji vek, kjer bi ubijali ženske in moške in otroke, da bi upravičili svoja prekleta dejanja.

Kakšen je namen vaših strani sploh ? Nabijate občutek krivde in izkoriščate tiste, ki si ga vzamejo k srcu. Kje pa imate kakšne rešitve ? Kje imate rešitve za denar za plenice, pa denar za stanovanje in ostale stvari? Kaj ne veste, da otrok stane ? Da kamorkoli se obrneš, je potreben denar. Denar za večji avto, denar za otroški stolček, voziček.

Kam pa gre denar od davkoplačevalcev tudi ? Gre za duhovnike, ki spolno zlorabljajo otroke, gre za obnovo cerkva v katere zahajajo samo še stari ljudje, ki izgledajo izmaličeni, kot iz srednjega veka. Gre v žepe tistih, ki nabijate krivdo, pokoro, oblast, nadzor !

Pa vi, ki tako obsojate imate otroke ? Veste koliko dela je z njimi ? Ste z otroci 24 ur na dan ali prepustite to svojim ženam ali varuškam ? Ali veste, da brez osnovnih potreb, kot so stanovanje, hrana, obleke, plačani stroški stanovanja, bencin, avto..itd se ne da živeti, kaj šele imeti otroka ? op. ur. kaj smo že govorili o materializmu?

In potem je tukaj še partner. Koliko primerov je, ko moški zapustijo žensko, ko je nosečaop. ur. in zaradi tega je potrebno ubiti otroka?. Nekateri na začetku, nekateri na sredini. Se ukvarjate tudi z to problematiko ali to ni pomembno, samo, da se otrok rodi in živi kje, kako in s kom ? Otrok potrebuje popolno oskrbo. Življenje dveh ljudi in več se mora podrediti njemu. Potrebuje vse našteto in še več. Mnogo več. Kaj naj sirota, ki je brez vsega naredi ? Rodi in da potem otroka nunam, ki se bojijo, da bi videle majhnega luleka. :))   Piše se leto 2006 in ne srednji vek. Vojakov imate dovolj, ljudje so še vedno zadeti od vaših laži in kaj še hočete ? Popolno oblast za vekomaj ? To pač ne obstaja, ker vse se enkrat konča in tudi vaše laži so ljudje prerasli. Če hočete ali nočete, počasi izgubljate moč nad mladimi, nad dojenčki. Vse se spreminja, na srečo je mati narava tako naredila ! Ne morete nas več utišati, ko rečemo : SPLAV JE OK ! in MATI NI MORILKA. CERKEV JE VSEVEČNI IN NAJVEČJI MORILEC 2000 LETop. ur. ,. Spomnite se kaj ste delali in kje so bile vaše misli takrat ko ste otroke drugih narodov razkosali in potem dali psem za jest !!! op. ur. kaj smo rekli?.Včasih ste nas lahko utišali, ampak danes nas je preveč, da bi vse pobili, obesili in zakurili. In to tudi ni več v modi !

Vi na teh straneh ne boste pridigal men o budalaštinah. POGLEJTE SE V OGLEDALO. SAM GNUS VAS JE ! DEMONI STE TLE SAMO VI, KI RAZSAJATE Z BOLEZNIJO STRAHU, LJUBOSUMJA, ZMEDE, NASILJA, NEPOPOLNIH PODATKOV IN SKRATKA NERESNIC !op. ur.

Prepričana sem, da moški vedo kako je to biti noseč, kako je roditi, kako je vzgajati, še posebej zato vedo, ker jim je mati narava podarila to izkušnjo. op. ur. ko smo pisali o enačenju moških in žensk t.im. enakopravosti, res nismo vedeli, da bo Luna tako čudovito potrdila naše pisanje. Spolnosti in vsega kar prinaša, ni vzela kot ženska, ampak kot nekaj "enakopravnega" z moškim. Zdaj pa ima "enakopravnosti", kolikor jo hoče, še malo več!

Pa ni ! In nikoli je ne boste imeli ! 2006-09-03 at 15:12:18

op. ur.  Kaj smo rekli! Kliknite tukaj!,

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Simon Stegel: Pozdrav.

Na spletno stran sem priromal čisto slučajno in upal, da bom na njej našel kakšne koristne in realne informacije glede splava. Ne, da bi imel karkoli s tem početi, vendar vedno je lepše vedeti kaj več.

Ostal sem pa zelo razočaran nad vsebino, načinom predstavitve le-teh in maničnim pretiravanjem. Avtorji očitno psihotično navijajo proti splavu, namesto da bi realno predstavili pluseop. ur. plusov ni! in minuse in informacije (če že tako stvar spravljajo na internet) prikazali kar se da nepristransko. Nič od tega. Niti virov, (npr) kjer so našli njihovo bojda 800% večjo možnost raka  pri pacientkah, ki so dale skozi abortus niso navedliop. ur. je povišan do 800% to piše v 1 stavku drugega odstavka na www.splav.info SAMO KLIKNITI BI MORAL!. Stran je polna natolcevanj, neresnic, dezinformacij, pretiravanjop. ur. . Kritiziranje  strokovnosti vsebin, slovničnih napak in podobnih 'malenkosti' bom kar izpustil, saj ni vredno truda. V vsaj treh primerih pa so na strani že znaki kaznivega dejanja. Žal.op. ur.

Me prav zanima, če bo moje pismo ostalo na strani.

Lep pozdrav vsem, S.S. 2006-09-08 at 23:34:43

op. ur.  Lump! Narediš otroka, potem pa bi se rad odvlekel od svoje odgovornosti. Takim moškim ženske govorijo, da so "svinje", "prasci" ipd. Še posebno takrat, če jih poslušajo in naredijo največjo tragedijo v svojem življenju! Kar si skuhal, je prav, da tudi poješ!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

realist: pa kaj vi obsednci s sprevrženo moralo, ki jo peljete do absurda in čistega idiotizma ter namernega vsiljevanja lastnih nazorov sploh veste kaj je Methotrexate? To so citostatiki, ki se uporabljajo pri bolnikih z rakavimi obolenji. Če si ži greste neko znanstveno skupino kanček objektivizma ne bi škodil. 2006-09-10 at 16:36:00

op. ur. Citostatiki preprečujejo delitev celic Klikni link1, link2, link3

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

morena: Sem vpišite vaš komentar zivim s partnerjem ze 10 mesecsv in se trudiva ze pol leta da bi zanosila in se nisva usplea.uporabljala sam kontracepcijske tablete od novembra do februarja in sem bila pri zdravniku in mi je rekel da sm zdrava.na vasi strani sem prebrala da je dobr caj od smrdljicke za oploditev.in vas rada vprasla ce je priporocljiv za mlade osebe ki zelijo otroka.prosim vas pomagajte mi 2006-09-18 at 18:58:57

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur. oprostite morena za pozen odgovor. Odgovor smo Vam poslali na e-mail, vendar nam ga je zavrnilo. Spodaj si na forumu poglejte veselo novico!

Na tem forumu boste tudi izvedeli, kje dobite Rdečo Smrdljičko, ki je čaj za zanositev! Vso srečo!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Karieristka Pinki: Upam, da boste dojeli, da z gnusom in nasiljem ne boste dosegli ničesar. Raje poskrbite za ženske in njihova življenja, kot pa da jim tupite v glavo, da je biti mati najvišja prioriteta in da morajo za štedilnik in da je kariera samo za moške. Pozabli ste napisat, da mora ženska hranit otroka in ga oblačit, okolici pa se jebe. Ta okolica ste vi.op. ur. primer družbenega parazita. Pa še moškemu se ne vzdigne pri njej! Razen posiljevalcu.

Glede poisilstva: namigujete, da če ženska med posilstvom zanosi, da ali je uživalaop. ur. sama je tako rekla ali pa da laže, da je bila posiljena. Upam, da boste enkrat doživeli posilstvo, da boste nehali tako robotsko in hladnokrvno pametovati o osebnih tragedijah. Mojo mater je oče posili, pa ji je blo hudo, ko ji je zabit kifeljc rekel, da je to naredil iz strasti. Kakšna strast, to je nasilje, penis pa je v tem primeru samo orodje za poniževanje in nima nobene veze s seksualnostjo.op. ur. posilstvo je vedno orodje ponižanja za žrtev in ima še kako veze s seksualnostjo! Uporabljajo se organi, ki se uporabljajo tudi v spolnosti!

GIRL POWER! 2006-09-19 at 02:19:23

op. ur. to pismo je bilo objavljeno samo zato, da izvete, kar marsikdo ne ve! To je:"Pri posilstvu ne nastane nič večja travma kakor zaradi ropa pri bančnem avtomatu!"

Če je bila njena mama posiljena, nikjer ni videti, da je pri tem zanosila! Ali imamo prav ali ne!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

nina-nana: vse kar lahko rečem je: GROZA!! kako lahko zavajate ljudi, še posebi ženske. raje se pozanimajte kako se opravljajo splavi. bilo kateri zdravnik bi bil zgrožen nad tem. namesto da dajete pametne nasvete...pa kje ste še slišal, da opravljajo splave po 10.tednu nosečnosti?!otroci na teh slikcah so bili že krepko čez 10 tednov!!ja, opravijo ga, kadar je po zdravniškem mnenju to potrebnoop. ur. . beri:če je z plodom kaj hudo narobe, pa še to samo z odobritvijo zdravniške komisije. ste kdaj slučajno pomislili, kako bi se počutila ženska,ko bi videla to stran in ki je noseča, pa na žalost mora splavit??! moja sorodnica je bila 6 mesecev noseča, imela je dvojčke, pa so ugotovili, da je eden od fantkov že umrl, drugi, če bi preživel, pa bi se rodil duševno močno prizadet in s hudo okvaro na srčku. kaj bi pa v tem primeru naredili???!!! ne morem si niti zamislit, kako bi bilo tej ženski, ko bi po takšni izkušnji videla to stranop. ur. ta stran ni namenjena ženskam, ki so splavile. Namenjena je ženskam, ki se nagibajo k splavu! Prav tako tudi moškim in ostalim(starši, bratje, sestre, prijatelji(ce)), ki silijo ženske ali jim svetujejo splav!. sramota, da se eni totalni laikiop. ur. se strinjamo! Takih kretenerij, kot jih pišete vi, se ne bo več objavljalo! Mogoče tudi, ampak samo v primeru, ko bo take kot ste vi, potrebno narediti popolne bedake! spravljajo razpravljat o teh stvareh. pa kaj imate res tako preveč časa, da se s tem ubadate?! pa da ne govorim o slovenščiniop. ur. kliknite na link. Kaj ni tista fraza kroatizem....sramota!  2006-09-20 at 11:04:22

op. ur. ste videli, kako tudi goreča nasprotnica naše strani priznava, kake tragedije prinaša splav!

Spodaj imate tudi priznanje izvajalke splavov, da imamo prav! Tudi nasprotna stran nam daje prav! Vendar občutek, ki ga daje moč odločanja nad življenjem in smrtjo je tako močan, da se ga je(razen izjem) težko odpovedati!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif 

Azaleia: Vedno sem trdila, da je splav umor nedolžnega otroka pa četudi tega označujejo kot fetus, ki ničesar ne čuti. Vedno sem bila proti splavu in sedaj, ko sem to prebirala sem še toliko bolj proti temu. Vsako živo bitje čuti, tudi ta "nesrečni otrok" občuti to bolečino, to nezaželjenost. Je del matereop. ur. vendar ne njeno telo, ki čuti in vsako njeno občutje vpliva tudi na otroka. Zraven fizičnih posledic, so zelo hude psihične. Takšna ženska, ki je splavila mora čutiti grozno bolečino, krivdo, da je to sploh storila pa četudi je to bilo iz upravičenih razlogov. Vendar mislim, da za takšno dejanje NI upravičenega razloga. Sama bi kaznovala vse tiste, ki splave izvajajo in tiste, ki se jim podvržejo. Edini abortus, ki ga odobravam je kadar le-ta mora biti opravljen iz zdravstvenih razlogov, bodisi za mater ali otroka.op. ur. pojem zdravstveni razlog je zelo raztegljiv. Poleg tega je potrebno iti iz šablone: "Splav, ker je ogroženo otrokovo zdravje". Pri splavu se otroka ubije, ne pozdravi! Kruto je to...  

sem brez besed saj tega preprosto ne razumem. Nihče te ne more prisiliti v nekaj tako groznega razen, če si tega tudi sam na skrivaj želiš. 2006-09-26 at 19:53:26

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  Odlično pismo, ki tako lepo pokaže, kako mater doživlja otroka od spočetja dalje. V zadnjem odstavku ste povedali eno veliko resnico!

Ljudje radi eksperimentirajo, kar je tudi del te Vaše tako resnične ugotovitve! Po drugi strani pa je  družbena klima v Sloveniji taka, da je "moderno, če narediš splav". Kaj ta moda prinaša pa noben ne pove. Na vzven dober posel. Malo pod tem genocid, globoko v ženski pa neznosno in grozljivo dosmrtno trpljenje!

Veliko žensk postane prestrašenih, ko izvejo za "neželjeno nosečnost" in takrat najprej pomisli na splav! Ne ve pa tega, da s splavom pade v peklensko past, iz katere ni rešitve!

Sedaj na naše veliko veselje, marsikatera tudi ve in ni ji najprej narediti splava, da bi vedela, da je to res.

Na tej strani je dovolj pričevanj, da lahko sama oceni, da GOVORIMO RESNICO in da nismo kaka verska sekta, kot bi to radi pokazali rdeči, rdečečrni, na splošno temni krogi iz temnih kotov, s temnimi ljudmi, ki imajo temne namene!

Splav ničesar ne reši! Splav samo zelo hudo poslabša situacijo IN TO ZA VEDNO!

 

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Pisma 1. stran

 

Pomagajte v boju za življenje nerojenih otrok
in ljubezen do njih in njihovih (ne)srečnih mater

 

[Home][Oploditev][Detekcija][Rak][Duševno Trpljenje][Zakonodaja][Splav Abortus][Zagovorniki Splava][Dejstva v premislek][Pisma][Pomoc][Gradivo]

Copyright(c) 1999-2011 splav.info Vse pravice pridržane
Pošljite nam vaš email. Če se bo kdo spomnil prepovedati dostop do te strani, vam obljubljamo, da se bo dostop tako hitro menjaval, da ne bodo mogli tako hitro pisati papirjev.
 


 

Pisma