Home 
Oploditev 
Detekcija 
Rak na dojki 
Duševno Trpljenje 
Zakonodaja 
Splav Abortus 
Zagovorniki Splava 
Dejstva v premislek 
Pisma 
Pomoč 
Gradivo 
Zadela me je strela 

Posledice splava

Izpoved

Male ročice

 

Pisma 15. stran

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Vljudno ste vabljeni, če nam pošljete vaš komentar. Objavljeni bodo komentarji, ki zadevajo tematiko splava, nosečnosti in podobno. Uredništvo si pridržuje pravico, da objavi komentarje in njih vsebino po lastni presoji.

Pisma, ki bodo imela patološko vsebino bodo posebej označena z

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

petruska: Lep pozdrav,

ne vem zakaj sem danes zašla na vašo spletno stran, saj sem v veselem pričakovanju - 3 tedne pred predvidenim datumom poroda.

Moje mnenje o splavu je radikalno, po mnenju večine, saj menim, da ta "opcija" ne bi smela obstajati. Obstajati bi morala opcija nič seksa.

Sama sem z dnem ko sem izgubila nedolžnost sprejela dejstvo, da se lahko kadarkoli kaj "zalomi"(zaščiti navkljub)in zanosim. Splav ni bil nikoli varianta reševanja situacije in s tem je bil seznanjen vsak partner s katerim sem bila...

Ni sile na svetu, ki bi me lahko prisilila v tako prostovljno ločitev od otroka ko je pa ja dosti lažje, odgovornejše in pametno noge skup držat!!!

V veselju, ki mi ga prinaša moja lepa nosečnost op. ur.

pa en lep pozdrav

Petra 2006-10-11 at 15:11:17

petruska: Pa še nekaj!

Ko berem ta pisma - premlada za zanosit, premlada za rodit, premlada za imet otročka...

Je kje kakšna ki je premlada za seks?!?!?!?!!?(nazaj na pisanje beybike)

V veselju, ki mi ga prinaša moja lepa nosečnost op. ur.

pa en lep pozdrav

Petra 2006-10-11 at 15:20:37

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur.  da je le več takih kot ste Vi!Na takih narod stoji in obstojiPrava dama!

Kaka je razlika med damo in tisto, ki se dela da je dama ?

  • "Dama zna v vsakem trenutku obdržati svoj ženski ponos!" Vam tega zagotovo ne manjka

Ob Vašem veselem pričakovanju, Vas globoko in s spoštovanjem pozdravljamo!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

*samo: Sem vpišite vaš komentar

moja punca je zanosila zmenoj in prijateljice so ji naponile glavo z splavom. Jaz ne vem več kaj narediti obupan sem do konca kajti kako je lahko moja punca,ki je verna zelo morilka oztok oz morilka mojega in njenega telesa? kaj naj naredim,da jo od tega obrnem vstran prosim vas pomagajte mi!??? 2006-10-26 at 21:31:29

op. ur.  Spoštovani samo! Vaša punca je postala mama, v njej je bilo spočeto novo življenje! Vse njene misli se vrtijo okoli tega! Dobrodošla v svetu žensk!

Mimogrede, če splavi, se bo kar naenkrat zavedala, da je morilka svojega otroka. Ne telesa! Rak, ki ji bo sledil, bo pa razžrl in končno tudi umoril njeno telo! Duša bo že itak mrtva!http://www.splav.info/rak.html

Dajte ji pogledati to stran! Glede prijateljic pa si naj pogleda http://www.splav.info/oploditev_teden_nosecnosti.html in http://www.splav.info/detekcija.html Ta stran je nastajala več let in vse, kar je objavljeno je temeljito preverjeno. (Zakaj je na tej podstranistrani veliko parov očesja po skupinah? Zato, ker obstaja podobnost večih oseb z istim doživljanjem. Množica oseb z istim doživljanjem pa da barvo skupine. S tem pa dober pogled na obnašanje in odsev dogajanja v posamezniku.)

Verna ali neverna, če bo splavila, jo bo doletelo popolnoma VSE kar piše na tej strani. Naj si prebere pisma nesrečnic, te se ne lažejo! In ona ne bo nobena izjema!

To kar ji svetujejo "prijateljice" niso prijateljice. So le njene tekmice v razširitvi svojih genov. Če jih bo Vaša punca poslušala, je največja telica na svetu.

Ali bodo imele njene prijateljice splav? Ali bodo one trpele vsak dan bolj do konca življenja? Ali bodo one dobile raka na dojki? Ne! Trpela bo Vaša punca in z veliko verjetnostjo pred svojim časom umrla v hudem trpljenju zaradi raka na dojki!

Po drugi strani pa če je kaka njenih "prijateljic" že naredila splav, jo nagovarja na splav zaradi tega, ker je v trpljenju biti težko sam!

Pustite razne socialistične fraze o solidarnosti! V boju za nasledstvo(širitev genov) ni solidarnosti! Zmagovalci so le tisti, ki premagajo ali prelisičijo druge! In tu so samo dve možnosti: življenje ali smrti(in izumrtje roda). Drugih možnosti ni!

"Prijateljice", ki so skopale jamo Vaši punci in ji nastavile peklensko past, naj same poskačejo noter. Naj one trpijo, ne pa Vaša punca!

Vaša punca je zanosila, ker je prišel njen čas. Če ga bo vrgla stran, nikoli, nikoli in nikoli več ga ne bo ujela.

Vi pa jo prepričujte, da obdrži otroka. Kot izgleda, jo imate zelo radi, dajte ji to vedeti!

Vedite, da je to odločitev starševstva, ki nalaga veliko odgovornost, vendar še večje radosti! Bodite z njo do konca! Če bo šla v splavarnico, pojdite za njo in jo prepričujte, do konca! Po vsej verjetnosti Vam bo uspelo.

Nosečnost in materinstvo, sta najlepši obdobji ženske! Poglejte si prejšnje pismo, kako presrečna je Petruška in kako doživlja nosečnost.

Dobro si preberite to stran, mi nismo napisali nič izmišljenega, kdor je hotel spodbiti kredibilnost te strani, se je pošteno opekel. Naša stran pove resnico o splavu in ta je nepopisno kruta!

Zavedajte se, da bo ta splav, če se zgodi, uničil tri življenja! Če ne verjame, ji pojdite kupiti kakšnega kužka ali mucko in ji rečite, naj ga počasi pri živem telesu raztrga! Znorela bo od vpitja, krikov bolečine in cviljenja uboge živali. Od groze se ji bo mešalo! http://www.splav.info/dusevno_trpljenje.html

Pa mislite, da bo z njo in otrokom kaj drugače, če splavi? Še huje bo! Kajti če je zanosila, ima tudi materinski nagon, kot vsaka normalna ženska!

Naj rajši ob dveh ostane in zaživi še tretje!

Vso srečo!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

 

anchy: Stara bom 20 let in sem nepričakovano zanosila. Sem študentka prvega letnika s triletnim programom. s fantom živima vsak pri svojih starših in nimava prostora, da bi živeli pri njih. Zaradi tega moj fant želi, da naredim splav, mene pa to boli, ker bi otroka rada obdržala, čeprav sva oba študenta. Vem, da sem še zelo mlada in nimam službe, pa tudi fant ne, prosila bi vas za pomoč, če mi lahko poveste, ali je res, da dobiš od države finančno pomoč in približno koliko, ker imam samo dva tedna še časa za splav in me zanima, če mi lahko država pomaga, da bi obdržala svojega lastnega otroka...s fantom imava zelo malo finančnih dohodkov in ga zato ne nmoreva obdržati, pa tudi njegovi starši so proti, kar me zelo boli, moji pa mi stojijo ob strani. Prosim vas za pomoč, ker nevem, kam se še lahko obrnem....

hvala! 2006-11-01 at 11:42:19

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur. Draga in spoštovana anchy! Najprej Vas lahko razveselimo, da pomoč je! Prav tako vas prav spoštljivo pozdravljamo ob dejstvu, da ste spočeli NOVO ŽIVLJENJE, ki ga nosite pod srcem!

Glede Vaše nosečnosti pa bodite srečni, da Vam vaši starši stojijo ob strani Ne ozirajte se na fanta in njegove Gre za Vašega in samo Vašega otroka Je tudi Vašega fanta, vendar ali se bo splav zgodil njemu? Bo on trpel, bo on dobil raka na dojki?

Če boste splavili, boste zagotovo izgubili! Zagotovo boste zaradi tega izgubili otroka, fanta (teh je na svetu še 3.000.000.000. Kvalitetnih Slovencev pa vsaj 500.000). Vi pa boste ostali sami in v dosmrtnem stopnjujočem trpljenju Si želite to?

Radi bi celo življenje preživeli s to osebo, ki je sedaniji Vaš fant! Tu ni nobene garancije! Da pa ste postala presrečna mati, to pod srcem in v srcu že sedaj veste In to bitjece Vam bo dajalo in vračalo brezpogojno ljubezen in srečo! Ne bo spraševalo, zakaj? Samo neskončno Vas bo imelo rado!

V nobenem primeru ne splavite! Poglejte si prvo pismo (Helena), kako se je vse srečno izteklo. Ne poslušajte fanta ali kogarkoli drugega, ki Vas sili v splav. Poglejte si pisma nesrečnic (kepica, sasa, reny, vera) ki so se odločile za splav, oziroma bile prisiljene.

Zanositev, nosečnost in materinstvo, je najlepša stvar, ki se Vam lahko zgodi! http://www.splav.info/oploditev_teden_nosecnosti.html

"Skrbno varujte kar Vam je zaupano, zakaj, če boste to uničili, ne bo več nobenega, ki bi lahko to popravil!"

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

paty: Sem vpišite vaš komentar

Lep pozdrav!

Jaz pa imam zelo velik problem,pred pribl.mesecem dni sem šla na čiščenje,zaradi odmrlega ploda.Ginekolog mi je sicer rekel, da ne ve točno zakaj je do tega prislo,da je plod umrl,obstaja vec dejavnikov.Ker pa sem delala v podjetju z veliko fizičnega dela, živčnosti,(poniževanja,)...tudi prehladila sem se tam...jaz mislim, da je to od tega.To sem mu tudi omenila in je rekel, da je možno...

Še danes sem zelo razočarana nad tem in sem zaradi tega menjala službo..

Zanima me kakšne možnosti imam da jih grem tožit,da sem zaradi njih izgubila otroka,ki sem si ga neizmerno želela.

Hvala za odgovor in lp.2006-11-03 at 06:42:12

Bog živi vas Slovenke,
prelepe žlahtne rožice!
Ni take je mladenke,
ko naše je kervi dekle;
ko do zdej,
za naprej
slovite drage vekomej!

Ljubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod,
v njim sklepajte zakone
de nikdar več naprej od tod.
Hčer, sinov
zarod nov

ne bo pajdaš sovražnikov!

op. ur. Draga paty. Če bi bilo po naše, bi bilo potrebno drakonsko kaznovati posameznike ali podjetja, ki ženski na kakršenkoli način preprečujejo nosečnost in rojstvo otroka ali jih zaradi nosečnosti odpuščajo

Kakšna je možna tožba za splav in njih sodna praksa, in kakšne so Vaše možnosti, si lahko preberete na naslednjih navedenih povezavah: sodba Višjega sodišča v Ljubljani, sodba Višjega sodišča v Kopru, sodba Vrhovnega sodišča Republike Slovenije. Kaj več o odškodnini, si lahko preberete na straneh. www.sodnapraksa.si

Če nimate kakih genskih napak(dednih bolezni ali genetska nepravilnost), mislimo, da imate dobre možnosti. Vsekakor se pa pred to odločitvijo posvetuje z vrhunskim strokovnjakom na področju odškodninskega prava!

Prav je, da se prekine izsiljevanje in maltretiranje žensk, zaradi nosečnosti in v času nosečnosti

  

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

pomlad: Nimam komentarja imam pa eno vprašanje...

Zanima me ali je znano koliko odstotkov žensk med tistimi, ki so se odločile za splav, potem (ko so bile nenj pripravljene, zanosilo in imelo otroke?

Zanima me koliko izmed teh so želele imeti otroke, pa jih potem niso več mogle?

Hvala  za odgovor.

Zmedena.2006-11-06 at 20:15:35

op. ur. draga pomlad, na Vaše prvo vprašanje, Vam ne moremo dati odgovora. Žal! Postavili ste vprašanje o temi, ki sodi v črno polje kriminalitete(viktimologije). Verjetno ste pozabili dodati "in splavile", na to Vam dajemo odgovor.

Glede na izkušnje in druge raziskave, je strah pred nosečnostjo ženske po splavu, zelo velik.

Najboljše bo, če bodo ženske hotele govoriti???, da to vprašanje zastavite na forumih, ki obravnavajo nosečnost, kot so:

Odgovor na Vaše drugo vprašanje. Osebno poznamo tri primere!

Čisto teoretično! Pri cca. 1,5% je zmeraj patologija! Glede na število statistike, strokovno v higienskih razmerah opravljenih splavov, lahko sklepamo, da je trajno invalidnih žensk(ne mora imeti več otroka, a si ga želi) v zadnjih 10. letih postalo cca. 1000. Približno 100 letno!(pisano 6.11.2006)

Vendar naj bo to samo osnova za raziskavo! Lahko je to število večje ali manjše. Izkaže se lahko tudi nekaj popolnoma drugega.

Vprašati bi morali vsako žensko posebej, ki je opravila splav. Vse bi morale biti žive, kar pa niso, ker je marsikatero doletel rak dojk in ni več med nami.

Začnite s klasično raziskavo, če bo uspešna, bo zaslužila doktorat na marsikateri univerzi!

  

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

beybika: Sem vpišite vaš komentar

Nemorem verjeti da se ljudje v današnjem času poleg inetrneta in toliko časopisov ki so nam vsak dan in to vse bolj na razpolago javno pogovarjajo o abortusu mu nasprotujejo in dajo prav. Mislim da vsak posameznik čuti kaj je za njega najbolje in se bo ravnal po občutku. Tudi sama sem naredila splav in sicer stara sem bila pičlih 16 let. V tistem ternutku od kar sem zagledala da je test nosečnosti pozitiven se mi je zvrtel cel film mojega življenja pred menoj. V tistem momentu je bila edina stvar na katero sem pomislila splav. Seveda sem ga kasneje tudi opravila in moram reči da v tistem trenutku ni pustil nobene posledice za menoj, zato je pa kasneje. Ni dneva da se ne bi spomnila na to kaj sem naredila ampak roko na srce ni bil pravi trenutek da bi tega otroka zadržala pa ne zaradi materialnih in denarnih stvari saj mi tega v življenju ne manjka, smo bogata družina. Niti podpora staršev saj imam zlate starše, mamo ki mi je  ves cajt stala ob strani in me podpirala pa kakorkoli bi se odločila ali bi otroka zadržala ali pa ne, temveč je bilo vprašanje mene, nisem bila pripravljena saj sem bila otrok tudi sama.

nebom rekla da podpiram splav ne bom pa tudi rekla da sem proti, saj je splav za mnoge ženske tudi rešitev saj nekatere niso rojene za biti matere in na žalost jih poznam veliko, nekatere si v življenju želijo drugih stvari kot imeti otroka, kaj pa če zanosi dekle pri 15 ali 16 letih?? Si zamislite da bi imela vaša hči pri 15 letih otroka? Ko je še v fazi ravzvijanja?

Imam tudi starejšo sestro in sicer 13 let starejšo od sebe katera sploh nima otrok, si jih ne želi in jih verjetno tudi ne bo imela ker jo veseljio drugačne stvari in ima drugačne želje in ambicije kot biti mama! Takšna ženska bo v 99% splavila in...op. ur. in gre splavit na račun sociale? Temu se z drugo besedo pravi parazitstvo!

Glede samoplačništva splava. Izgleda, da je pamet v Sloveniji cepljena na komunizem! Vsaj mediji hočejo tako predstaviti? Če bo ženska imela trden namen splaviti, bo splavila, četudi jo bo splav stal 1.000.000,00€. Če ženska ne bo imela denarja za splav(taka izjava lahko pride samo iz ust komunistov), bo pač rodila.

  • [Dokler ženska ne začuti prvega premika njenega otroka(nekje po 10 tednih nosečnosti), je marsikateri nosečnost v breme. Ko začuti gib svojega otroka, jo tudi začne oblivati sreča, ki jo poznajo samo matere. In ta sreča je veliko večja in z močnejšimi občutki, kot takrat, ko je srečno zaljubljena!
  • ker bo ženska rodila, se bo njen rod nadaljeval. Komunistični pa naj izumre! In prav je takoSami tako hočejo, vendar naj v smrt ne vlečejo še druge Naj sami izumrejo, izginejo, ali kakorkoli že in svet bo veliko lepši
  • še enkrat ponavljamo, kar smo že pisali na tej strani! V Sloveniji ne bo nobenega mazaštva(pa še to je izjemno drago), ker je enostavno premajhna. V Sloveniji se vse vrti okoli 100 km. Kjer koli živite, zapičite šestilo v zemljevid in naredite krog primeren 100 km. Pa boste videli, da znotraj tega kroga obstaja vsaj eno mesto, kjer opravljajo splave, strokovno, v higieničnih pogojih.
  • pravljice o mazaštvu sprožajo aborcionisti. Ti so zelo dobro plačani za opravljanje splavov
  • popolnoma enake zgodbe govorijo rablji. Strokovno, ga je treba obesiti! Strokovno, ga je treba elektrokucirati! Strokovno, ga je treba ustreliti! Strokovno ga je treba obglaviti! Strokovno je treba zapliniti......... Kdo bo to naredil? Seveda oni in bili za to dobro plačani. So pa tudi socialni mutanti, ki povzročajo trpljenje (in) ali jemljejo življenja iz užitka!
  • mislite, da je v končni fazi, kaka razlika med aborcionisti(živih otrok) in rablji?
  • Drugače pa je razlika Rablji jemljejo življenja tistim ljudem, ki so (z veliko verjetnostjo) naredili nekaj hudega. Aborcionisti pa jemljejo življenja tistim, katerih je "edina krivda", da so začeli živeti! To ve vsaka (bivša) mater, za katero je splav! In to je ZELO HUDO!
  • lumpi vedno najdejo izgovor, da opravičijo svoje zlo delo!
  • money, money, money... saj poznate to pesem. In ljudje si ga služijo na različne načine. Če imajo v sebi smrt, jo bodo tudi sejali!]

Trpljenje, ki se pojavi po splavu, dokazuje, da je njeno nosečnost povzročil materinski nagon. Ta nagon je močnejši od spolnega! Velikokrat tudi močnejši od nagona po preživetju!

Po tolikih letih ki so minili po splavu imam željo imeti otroka in z partnerjem delava na temu...tako da PUNCE KATERE ŽELITE NAREDITI SPLAV SEVEDA ČE IMATE DOBER RAZLOG ZA TO ( SE PRAVI STE MLADE, ALI KAKORKOLI DRUGAČE ) VAS PODPIRAM... NE PA DELATI SPLAVA ZARADI NEUMNIH STVARI KOT JE ODHOD PARTNERJA ALI DENARNE TEŽAVE ALI PODOBNE STVARI!! KER SPLAV NI HEC, ZDAJ MI JE PA OTROK ODVEČ IN SE GA ZNEBIM KER JE NPR,,, PARTNER ODŠEL, KO PA SE VRNE TE BOM SPET OTROK IMELA!!! RAZMISLITE DOBRO PREDEN SE PODATE V STVARI O KATERIH NE VESTE KER POVRATKA NAZAJ NI...

NAJ PA ŠE REČEM DA SO ME ZARADI NARKOZE ZBUJALI KAR DOBRIH 20 MIN IN DA ZAMALO SE NEBI VEČ PREBUDILA! ČE BI SEDAJ PRI MOJIH 24 LETIH SE ZGODILO DA BI ZANOSILA BI GA PA DEFINITIVNO IMELA!!!

PREDEN SEM NAREDILA SPLAV MI JE PA MOJ SAM GINEKOLOG DA SE ZARODKA STAREGA DO 10 MESECEV NE ŠTEJE KOT OTROK, SRČEK SICER ŽE BIJE VENDAR NI RAZVITIH ŠE NOBENIH ORGANOV IN SE ZARODEK TUDI SAM NIČESAR ŠE NE ZAVEDA!op. ur. ginekolog je lagal Ob priliki, ga tožite za tako visok znesek, da mu bo žal, da se je rodil! Ste se vprašali:"Ali je to res, kar je rekel? Ali ste splavili, recimo... ribico, ptička, čebelico....?" Prav, je da vsaj na nek način občuti trpljenje, ki Vam ga je povzročil!

NAJ ŠE OMENIM DA JE TUDI BIL V ITALIJI UMOR NA TEM PODROČJU, KO JE FANT UBIL DEKLE KATERO JE NOSILO NJEGOVEGA OTROKA IN JE BILO V 9 MESECU NOSEČNOSTI IN KRIMINALISTI IN SODIŠČE NI OBRAVNAVALO UMOR OTROKA, NISO ŠTELI NITI KOT UMOR NITI KOT DETOMOR KER OTROK NI BIL ROJEN!!op. ur. vidite, kako je vse odvisno od zakonodaje. V ZDA bi dobil strupeno injekcijo. V muslimanskih državah bi ga najmanj obesili. Med črnimi v Afriki bi ga verjetno tudi raztrgali ali sežgali! V Italiji je pa verjetno dobil dosmrtno ječo.

PA SEDAJ POVEJTE KAJ JE KRIVICA! op. ur. po eni strani pa vsakega čaka, ka si je izbral. V zaporih je hud problem za tistega, ki velja za morilca otrok!

KAKORKOLI SE BOSTE ODLOČILI BO TO VAŠA ODLOČITEV, ČE SE ODLOČITE ZA SPLAV PA KASNEJE NE OBŽALUJTE...

EASY..

BEYBIKA 2006-11-14 at 14:48:42

op. ur. Hvala Vam za to pismo, beybika! Želimo Vam, kar največ sreče v življenju! Od srca Vam želimo, da vama uspe!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

 

 

Pisma 1. stran

 

Pomagajte v boju za življenje nerojenih otrok
in ljubezen do njih in njihovih (ne)srečnih mater

 

[Home][Oploditev][Detekcija][Rak][Duševno Trpljenje][Zakonodaja][Splav Abortus][Zagovorniki Splava][Dejstva v premislek][Pisma][Pomoc][Gradivo]

Copyright(c) 1999-2011 splav.info Vse pravice pridržane
Pošljite nam vaš email. Če se bo kdo spomnil prepovedati dostop do te strani, vam obljubljamo, da se bo dostop tako hitro menjaval, da ne bodo mogli tako hitro pisati papirjev.
 


 

Pisma