Home 
Oploditev 
Detekcija 
Rak na dojki 
Duševno Trpljenje 
Zakonodaja 
Splav Abortus 
Zagovorniki Splava 
Dejstva v premislek 
Pisma 
Pomoč 
Gradivo 
Zadela me je strela 

Posledice splava

Izpoved

Male ročice

 

Dejstva v premislek

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Dejstvo: Materinstvo je najsrečnejši del življenja vsake normalne ženske. V spodnjem videu si oglejte, da je temu tako. Tega ne more spodbiti niti novinarka, ki postavlja sugestibilna vprašanja, ki se nanašajo na splav. Zakaj je temu tako, ve ona in tudi mi.

 

Čestitamo vsem srečnim materam! Da je le več takih kot ste ve!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Dejstvo: Sedaj lahko vidite, da splav zmanjšuje rodnost. S tem je postavljena na laž trditev "strokovnjakov", da splav ne zmanjšuje rodnosti. Kot vidite, se ne lažemo ali zavajamo slovensko javnost, da so se rdeče in temne sile zarotile proti slovenskemu narodu in spodbujajo splav, kot eden od načinov za duševno in fizično uničenje naroda! Zveni komaj verjetno, vendar so se organizirano odločile na slovenskih tleh ustvariti "nov narod". Seveda vse skrito pod "človekovimi pravicami".

Pravijo, da pretiravamo, da nakladamo, da smo nerealni, da ponarejamo ipds.. Takim, ki nam še ne verjamejo, pravimo, da si ogledajo naslednji video posnetek!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Dejstvo: V državah, kjer velja smrtna kazen, se nikoli ne usmrti obsojenke, če je noseča!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Dejstvo: Napačno je prepričanje, da so v Starem Egiptu za gradnje piramid uporabljali sužnje ali prisilne delavce. V nasprotju s tem so jih ljudje gradili z veseljem in faraoni so lepo ravnali z delavci. Imeli so celo mesne obroke, česar doma pogosto niso imeli!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Dejstvo: Vse kulture, ki so darovale - žrtvovale ljudi raznim bogovom ali namenom, so izumrle. Feničani(Kartagina), Inki, Maji, Azteki, indijska, azijska, afriška ljudstva... Pri Feničanih je znano darovanje - žrtvovanje otrok molohu. Obredni zakol in sežig. Več ti je pomenil otrok, večja žrtev je bila. Žrtvovanje otrok z raztrganjem ali zakolom je znano tudi za indijanske kulture srednje in južne Amerike!

Ste že kdaj pomislili, ali osebe, ki kakorkoli sodelujejo pri splavu ali opravljajo splav spoštujejo svetost(nedotakljivost) življenja? Kako se odločijo, ko pridejo na razpotje med življenjem in smrtjo? Za življenje ali smrt? (možnost izbire) Ali se sami imajo za gospodarje nad življenjem in smrtjo? Ali opravljajo kak obred?

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Dejstvo: Ali poznate katere so štiri najuspešnejše nacije na svetu? Redko kdo od vas pozna to tako skrivano dejstvo!

Če ne veste odgovora, kliknite tukaj!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Dejstvo: Za izvedbo genocida ni potrebno, da uporabljaš strelno, plinsko, jedrsko ali hladno orožje. Genocid je namerno uničevanje določene skupine ljudi. In nerojeni otroki so določena skupina ljudi!

Prvi najbolj znan genocid prejšnjega stoletja, je bil genocid muslimanskih Turkov nad krščanskimi Armenci, v prvi svetovni vojni. 1.500.000 do 2.000.000 so jih enostavno nagnali v puščavo, kjer so umrli zaradi lakote in žeje!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Dejstvo: Genocid se lahko vrši tudi s poudarjanjem "človekovih pravic", kjer se posega v osnove reprodukcije. Z enačenjem ljudi. Z uvažanjem neavtohtonega prebivalstva, in boleznimi ter paraziti, ki jih prinašajo. Z izenačevanjem homoseksualnosti s heteroseksualnostjo!

Uspešno se vrši tudi z uvajanjem trdih ali neavtohtonih drog! S socialno državo! Ta spodbuja predvsem parazitstvo nižjih družbenih skupin na račun ustvarjalne populacije. Spodbuja tudi neinovativnost, neiznajdljivost, nevoščljivost, lenobo, pohlep, strahopetnost...

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Dejstvo: Splav je usmrtitev otroka z raztrganjem ali zastrupitvijo v materinem telesu. Trupelce in ali dele trupelca odpeljejo na sežig. Ali ni to obred darovanja - žrtvovanja človeškemu napuhu, kulturi smrti? Vsaj se da vse urediti! Samo malo bo treba potrpeti pa bo mimo. Tiste, ki ti med splavom pravijo, da je že mimo, ne zanimaš ti! Svoj posel so strokovno opravili! Tu se njihov del konča! Za posledice si sama kriva in sama si v dosmrtnem stopnjujočem trpljenju...

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Dejstvo: Vsaka ženska, ki je naredila splav, se zaveda, da je umorila svojega otroka. Ne pravi, da je umorila skupek celic, da je umorila embrio, da je umorila fetus, temveč lastnega nemočnega otroka, ki se je tako veselil življenja! In to je hujše, kot najtežja nočna mora!

Poglejte si Splav: pro et contra - uvod v debato

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Dejstvo: Splav je dvojni umor; umor otroka in umor ženske duše!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Dejstvo: Tisti, ki vrečo drži, je isto kriv, kot tisti, ki vanjo daje!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Dejstvo: V slovenskih zaporih je nad 50% Balkanov! To že samo po sebi govori o njih! Govori pa tudi o tistih, ki jih uvažajo in jim delijo državljanstva.

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Dejstvo: Govori se o visoki stopnji kriminala, da v Sloveniji raste. Ne pove pa se, da 1% kriminalcev povzroči 50% kriminala! Ne pove se, da imajo Balkani popoln monopol nad trdo drogo, s katero uničujejo slovensko mladino!

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Dejstvo: Balkane, ki so se znašli v Sloveniji v njihovih izvornih sredinah ne marajo. V Slovenijo so prišli "da počnejo nov život". V času nekdanje SFRJ do 1991 so namerno izvažali v Slovenijo kriminalce. Kriminalci ali osebe iz kriminalnih družin, niso bili vsi. Nekatere so vozili z avtobusi na delo v Slovenijo, kjer so dobili vse. Drugi so imeli štipendije iz Slovenije. Tretji so bili člani okupacijskih sil.

  • Iz preprostega razloga, da je imela policija(milica) v nekdanjih republikah SFRJ manj dela.
  • Drugi razlog pa je bil mešanje prebivalstva, da se razbija etično čistost Slovenije in ohrani Jugoslavijo.
  • Tretji razlog, ki velja še sedaj pa je "en človek en glas" Ker so nižjega socialnega sloja, v socialni državi dobijo stanovanje, delo, državljanstvo, da volijo za rdeče stranke in njihove klone.
  • Četrti razlog je narodno izdajstvo.
  • Peti razlog je "znanstven pogled na družbo".
  • Šesti razlog in posledica je, da v Sloveniji obstaja velika strpnost med Balkani, čeprav je med njimi v njihovih izvornih sredinah smrtno sovraštvo. Vendar se v Sloveniji zelo poredko poročajo med seboj. Zelo zaželen partner (plen) je Slovenka ali Slovenec.
  • Sedmi razlog je, da so z rdečimi na skupni strani proti Slovencem!

poziv_mislimanom_da_volijo_srba.jpg

 

Poziv muslimana, da muslimani volijo Srba v Sloveniji

Srbsko opevanje klanja muslimanov

 

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Dejstvo: pri raziskavi seksualnih deliktov je zelo pomembna nacionalnost! Po možnosti se delikt zmeraj pripiše osebi druge nacionalnosti. Nacionalni naboj je tako močan, da temu včasih podležejo tudi izkušeni preiskovalci(ke). To dejstvo je toliko bolj izraženo, kolikor je manjša odgovornost in posledice za preiskovalca(ko).

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

Dejstvo: V narodnostno mešanih družbah se narod ne razmnožuje, ker si člani naroda zelo težko ali sploh ne morejo najti sorodne duše!

 

circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Dejstvo: To je vredno premisleka! Ali ste že kdaj pomislili, katere nacionalnosti, vere ali nevere, spolne orientacije, politične zavesti, so osebe, ki v Sloveniji opravljajo splav?

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

 

Portugalska, Fatima, 13. julija 1917:

Po videnju pekla(op.ur. v povezavi ni opis iz knjige Prošnje fatimske gospe) so otroci prejeli glavno Marijino sporočilo. Sestra Lucija nadaljuje:

5. Kakor bi hoteli prositi pomoči, smo prestrašeni povzdignili pogled k naši Gospe, ki nam je z dobroto in žalostjo rekla:

» Videli ste pekel, kamor gredo duše ubogih grešnikov. Da jih reši, hoče Bog vpeljati na svetu pobožnost do mojega brezmadežnega Srca.

Če bodo storili to, kar vam bom rekla, se bo rešilo mnogo duš in bo mir. Vojske bo konec. Če ne bodo prenehali Boga žaliti, se bo med vladanjem Pija XI. Začela druga, hujša.  Ko boste videli neko noč osvetljeno z neznano lučjo, vedite, da je veliko znamenje, ki vam ga Bog daje, da bo svet kaznoval zaradi njegovih pregreh z vojsko, lakoto ter s preganjanji Cerkve in svetega očeta.

Da jo preprečim, bom prišla prosit posvetitev Rusije mojemu brezmadežnemu Srcu in zadostilno obhajilo na prve sobote.

Če bodo spolnili moje prošnje, se bo Rusija spreobrnila in bo mir; če ne, bo širila svoje zmote ter povzročala vojske in preganjanja Cerkve. Dobri bodo mučeni, sveti oče bo moral dosti trpeti, razni narodi bodo uničeni; končno bo moje brezmadežno Srce slavilo veliko zmago. Sveti oče mi bo posvetil Rusijo(Janez Pavel II. 25. marec 1984 op. Ur. ), ki se bo spreobrnila, in svetu bo dano nekaj časa miru. …

Prošnje fatimske gospe str. 29

 

… Leta 1984 je slovanski papež Marijino in Jezusovo napoved izpolnil.

3. Po posvetitvi Rusije in prvega izboljšanja verskega stanja v Rusiji in drugih državah, kjer je bila vera zatirana, novega stanja niso ocenjevali vsi enako. Nekateri so videli v njem kratko malo spolnitev Marijine obljube, da se bo Rusija spreobrnila. V resnici je z novim stanjem bila dana samo večja možnost, da se Rusija in sosednje države razrešijo razkristjanjevanja in se vrnejo k Bogu!

Že je bilo navedeno mnenje ogrskega kardinala Paskala, da se nove spremembe glede vere in nravnosti opirajo na šibke temelje. Tudi sveti oče je eno leto pozneje v Fatimi svet opozoril na veliko nevarnost novega brezboštva. V pridigi je prosil Marijo:

»Še naprej se vsem izkazuj mater, ker te svet potrebuje. Novi položaji narodov in Cerkve so še negotovi in nestalni. Obstoji nevarnost, da bo marksizem nadomestila nova oblika brezboštva, ki teži za tem, da bi pod plaščem svobodoljubja spodkopavala korenine človeške in krščanske nravnosti«  (AM 1996, 2)

To novo poganstvo se pri spodkopavanju krščanske nravnosti sklicuje na domnevne človekove pravice in mu je zato vse dovoljeno: nespodobna moda, zakonska nezvestoba, uboj nerojenega otroka, razporoka idr.

V prvi stopnji se zavzema celo za pravico do izbire vere in verskih ločin, da se oslabi katoliška Cerkev, ki jo enačijo z najneznatnejšo ločino.

Vzhod in Zahod sta torej potrebna spreobrnjenja. Dne 13.oktobra 1991 je ob sklepu 75 minut trajajoče skupne oddaja med Fatimo in Moskvo pater Werenfried von Straaten povedal svoje mnenje, da je pogoj za spreobrnitev Rusije spreobrnjenje materialističnega Zahoda (VF 1991, 5/6,8)

Prošnje fatimske gospe str. 210

CIP – Kataložni zapis o publikaciji
Narodna in univerzitetna knjižnica, Ljubljana
232.931.7(469.3 Fatima)
CEGLAR, Ludovik
Prošnje fatimske gospe/Ludovik Ceglar.-Stična: Cistercijanska opatija 1997. - (Bernardova knjižnica; št. 11)
ISBN 961-6205-14-5
68730624

 

•       op. Ur. Za materializem, materialistični humanizem in novo poganstvo, dobro vedo muslimanski teroristi.
•       Dobro poznajo gnilobo in sklicevanje na t.i. »človekove pravice«, enačenje dobrega z zlom,  enačenje avtohtonega prebivalstva s prišleki, internacionalnost,  enakost med narodi, med spoloma in podobne traparije.
•       Od tod duhovna moč za "sveto vojno proti križarjem", vojno za islamizacijo sveta. In za to so pripravljeni umirati!

 

 circle15_pink.gifcircle15_blue.gifcircle15_pink.gif

Odgovor na vprašanje o nacijah

Dejstvo: Slovenci, Judi, Grki Armenci! Ste presenečeni!

Merilo za to je seks(ljubezen), jezik in uspešnost kjerkoli!

Seks(ljubezen): Že Valvasor in Prešeren sta pisala o tem. Prešeren na primer: "Fuk je Kranjcu v kratki čas"! Valvasor pa npr. o zabavah na skednjih, kjer so vinu tudi dodajali liste Volčje češnje, "takrat je marsikatero dekle izgubilo deviški venček"

Enaki podatki so od prostitutk z mnogo prometa, iz Vzhoda. Za Italijane pravijo, da so slabi. Za Germane pravijo, da so slabi. Najboljši pa so Slovenci in Čehi. Za Balkane pa pravijo, da se jim sploh ne vzdigne! Za Balkane isto pravijo Slovenke, ki so imele obdobje, ko so izdajale svoj narod, kakor Slovencem Balkanke! Če še ne verjamete, poglejte koliko mešanih parov je uspešnih. Poglejte o čem pojejo narodne pesmi!

To so dejstva! So pa tudi rdeči in njihove bajke, ki bi vse naredili za uničenje lastnega naroda, samo, da bi imeli oblast!

Jezik: Poglejte pod kakimi neugodnimi okoliščinami je bil slovenski narod, pa je ohranil svoj jezik! Ali poznate npr. bretonski, britski, normanski, galski, gelski, saški jezik... Za nekatere skoraj izumrle jezike ste pa verjetno slišali, kot so welščina, baskovščina, irščina, ukrajinščina...

Slovenski jezik in slovenstvo nikoli še ni bilo toliko ogroženo kot sedaj. Rdeče uvažanje Balkanov, ki jim dajejo državljanstva, da jih volijo. Uvajanje balkanizmov v slovensko družbo. V pogovorni jezik "bilo kdaj" namesto kadar koli, "valjda" namesto menda ipd. Vrtenje in populariziranje aziatske(balkanske) glasbe. Uvajanje neslovenskih besed v slovenski jezik ali preobračanje njihovega pomena. Npr. poglejte v Slovar slovenskega knjižnega jezika besedi rom in cigan.

Uspešnost: Kamorkoli je prišel slovenske gore list je bil vedno uspešen. Slovenci slovimo kot spoštovan, marljiv, vztrajen in uspešen narod. Glede na število smo visoko nad svetovnim povprečjem. In človeštvu in zgodovini smo prispevali mnogo dobrin.

Npr. odlični in uspešni vojaki, pisec ameriške ustave se je zgledoval po karantanskih običajih, pionirstvo v polifonični glasbi, ustanovitelj dunajskih dečkov je bil Slovenec. Slovenec je ustvaril najbolj predvajano glasbo na svetu.

Umetnino, ki se je zapisala v vrh umetnostne zgodovine je ustvaril Slovenec. Jo s tem postavil ob bok največjim mojstrom umetnosti  in umetninam v zgodovini!

Slovenska medicina in zdravniki so v sami svetovni špici! Kljub izjemno slabim(rdečim) pogojem doma. Za toplotne učinke, tudi pri jedrskih eksplozijah, se uporablja zakon, ki ga je zapisal Slovenec.

Temelje sodobne balistike je postavil Slovenec. Temelje za človekov prodor v vesolje je postavil Slovenec...

Slovenke slovijo in so slovele kot ženske izjemne lepote, srčne in zunanje dobrote, kot pametne in samostojne ženske.

Sicer pa vse pove dejstvo, da vsi hočejo Slovenijo, slovenski narod, slovensko ozemlje. Mi pa drugega nočemo! To dejstvo govori že samo zase!

Nazaj na dejstva

 

circle15_blue.gifcircle15_pink.gifcircle15_blue.gif

 

Pomagajte v boju za življenje nerojenih otrok
in ljubezen do njih in njihovih (ne)srečnih mater

 

Copyright(c) 1999-2011 splav.info Vse pravice pridržane
Pošljite nam vaš email. Če se bo kdo spomnil prepovedati dostop do te strani, vam obljubljamo, da se bo dostop tako hitro menjaval, da ne bodo mogli tako hitro pisati papirjev.

Pisma